Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
38 minut temu, Yakubu napisał:

A tobie o co chodzi, przecież sam wyrzuciłeś do śmietnika yakuzę 0 po dwóch chapterach :yao:

e: a nie sorry, drugiego nie skończyłeś xd

ale kiwami skończyłem :lapka: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

żeby kiwami skończyć to trzeba się męczyć tyle ile ja się męczyłem w 0, więc to żaden wyczyn :lapka:

Opublikowano

No ale ja grałem z przyjemnością a ty czułeś się jak na maturalnym z polaka. 

Opublikowano
2 godziny temu, Yakubu napisał:

w półtorej godziny zainstalowałem na plejkę czwórkę 8 (OSIEM) gier i ściągnąłem z kilkanaście GB patchy, a na bonku jedna gra z patchem potrafiła mi się instalować kilkanaście godzin. różnica dwóch generacji co najmniej

Ach te konsole, kupujesz gierke, wkladasz i grasz xd

TO BYLI CZASY

Opublikowano

Konsolowe pospólstwo czekało pół roku na PUBG i dostało parującego klocka na twarz :reggie:

No, ale najmocniejsza konsola na przedmieściach xd

Opublikowano
Cytat

No, ale najmocniejsza konsola na przedmieściach xd

przecież  to leci ze zwykłego xboxa one

Opublikowano

ale bomba na dobranoc, aż z uśmiechem na twarzy będę zasypiał :obama:

Opublikowano

Spokojnie Jakub na twoim setupie będzie wyglądało spoko. 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

nie no jak na switcha to grafa nawet daje rade momentami

Opublikowano

Dlaczego procesory w konsolach to nadal takie piz,deusze? 

Opublikowano

Dlaczego xbox to taki yebany w dupe śmieć?

Opublikowano
2 godziny temu, ragus napisał:

Dlaczego procesory w konsolach to nadal takie piz,deusze? 

Zeby bylo jaranko ze 1600 na premiere.

A tak szczerze, to wielki blad MS i Sony, w nowej generacji ma byc wielki comeback IBM bo jak nie to bede zly.

No, ale chociaz te Core 7 czy jak tam sie nazywa osmieszone;)

edit - zapowiedziono Titan Quest na PS4,X1 i Switch, powtarzam, Switch, dlaczego jeszcze nie ma jaranka na forum, nikt nie pisze ze bierze kolekcjonera ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wyjasnione 

25353665_2162918380602296_51816001931373

Opublikowano

to raczej do console wars niz teczy xd

Opublikowano

Stałe, mile dla oka 30 fps XDDDDDD 

Kórva z której strony się pytam te stałe klatki 

Opublikowano

Halo właśnie wraca do MLG, po tym jak zostało wyj.ebane stamtąd dzięki Bungie i ich chuyowemu Reach. 

a u klapów co? wspominanie martwego multi Shadow Fail przez Yakubu czy nostalgiczne posty Ficusia o tym jak grał w klanie w Killzone'2 w okolicach roku 2008? 

Opublikowano
W dniu 13.12.2017 o 14:48, easye napisał:

Och Blantam nagle szlachcic, dawaj te swoje zdjecia biurka przy ktorym sie garbisz przy kiblu ^^ 

Singleton xDDDDD (pipi) - tak i pólka z książkami, zamiast gier, jak tylko zona zmieni zdanie, jakie powinno byc Twoje hobby xD

o, choragiewka eaze, ktory bronil kupowania niewybetatestowanych konsol na day1, wczesniejszy zolnierz i sextoy microsoftu, za 3 lata kupi pc'ta i bedzie to samo pisal o konsolach w tak samo sztucznie wyduszonym sarkazmem co pisze teraz o komputerkach.

Opublikowano
50 minut temu, Playstation napisał:

Halo właśnie wraca do MLG, po tym jak zostało wyj.ebane stamtąd dzięki Bungie i ich chuyowemu Reach. 

a u klapów co? wspominanie martwego multi Shadow Fail przez Yakubu czy nostalgiczne posty Ficusia o tym jak grał w klanie w Killzone'2 w okolicach roku 2008? 

lulz, w countera i lola też grają hrptfu esportowcy, ale to nie znaczy, że są to fajne gry gościu

Opublikowano

nie musza, grunt ze za granie ze skillem w te gry ktos placi pieniadze ktore zaden pro gracz konsolowy nigdy na oczy nie zobaczy. co najwyzej pare donejtow wysokosci 10 dolkow wpadnie co trzeci stream i zgrzewka mountain dew co pol roku od sponsora przed ktorym sie plaszcza bez godnosci.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Tak jak na przyklad w Tekkenie czy innych grach gdzie sa nagrody pieniezne, i za wygranie wszystkich turniejow moznaby teoretycznie wyciagnac 1.6 mln zlotych.

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Tak jak na przyklad w Tekkenie czy innych grach gdzie sa nagrody pieniezne, i za wygranie wszystkich turniejow moznaby teoretycznie wyciagnac 1.6 mln zlotych.

CbnDY11UUAAzqxu.jpg

za jeden turniej :) 

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.