Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wiem o tym, dlatego sie przesiadlem. Nie jest to rzecz jasna natywne 4K ale robi wrazenie.

Opublikowano

Wiesz ale właśnie porównałeś Pro do amatora w kwestii technologi, której plebejska wersja pod żadnym względem nie ogarnia? Mówił tobie już ktoś, że twoj trolling jest chuyowy? 

Opublikowano

Ciekawe czy w tym trollingu będzie w stanie napisać coś złego o Sony. Tak więc kilka pytań do osoby, która jest w najwyższej lidze jeżeli chodzi o gaming.

1. Czy plastik w konsolach Sony jest najgorszej jakości w porównaniu do konkurencji ?

2. Czy uważasz tak jak cała populacja na planecie, że PS Home to olbrzymi niewypał i ogólnie kupsztal społecznościowy ?

3. Czy Sony zdziera pieniądze za "klasyki" z PS2 i remastery z PS3 ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano
11 minut temu, Papaj napisał:

Wiesz ale właśnie porównałeś Pro do amatora w kwestii technologi, której plebejska wersja pod żadnym względem nie ogarnia? Mówił tobie już ktoś, że twoj trolling jest chuyowy? 

O, widzisz, to nie ja a Ty powinienes wytlumaczyc ravenowi na czym polega Pro. Teraz jak nad tym mysle to faktycznie tak z czapy porownanie, ale od razu mi do glowy przyszlo.

6 minut temu, Ins napisał:

Ciekawe czy w tym trollingu będzie w stanie napisać coś złego o Sony. Tak więc kilka pytań do osoby, która jest w najwyższej lidze jeżeli chodzi o gaming.

1. Czy plastik w konsolach Sony jest najgorszej jakości w porównaniu do konkurencji ?

2. Czy uważasz tak jak cała populacja na planecie, że PS Home to olbrzymi niewypał i ogólnie kupsztal społecznościowy ?

3. Czy Sony zdziera pieniądze za "klasyki" z PS2 i remastery z PS3 ?

1. Nie wiem bo nie mam innych konsol, zaden ze mnie znawca plastiku rowniez xd tzn. w domu mam obecnie Pro i ledwo zipiacego staruszka 360.

2. Nie mam pojecia co to jest PS Home.Mendrek lata temu o tym srogo spamowal, jego zapytaj.

3. Tak. Sam mam TloU R w domu przeciez.  W mojej opinii warto bylo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Opublikowano

Można apromo to jest ten biedny kolega najtmera?

Opublikowano
Teraz, hav7n napisał:

Można apromo to jest ten biedny kolega najtmera?

Hola, ja mam swoje mieszkanie, etap z emigracja rowniez juz za mna.

Opublikowano

Jedziemy dalej. Czy PS3 na premierę było gównem obesranym ?

Ciekawe do czego porówna. Pewnie do X1 i Dead Rising 3 i Ryse, które i tak były lepsze niż startowy line-up "only 599$".

Opublikowano

guwno obesrane moglo by sie poczuc urazone w takim porownaniu

Opublikowano

Widze, ze jakis teatrzyk organizujesz, ale mozemy sie zabawic,

tak, byl beznadziejnym w porownaniu do konkurencji w postaci X360 i gdyby nie ten Kinect i zmiana polityki wydawniczej MS pewnie by tak zostalo do konca. 

Opublikowano

Xboxa 360 kupilem niedlugo po premierze PS3 i byly powody przemawiajace za tym zakupem, a PS3 dopiero Slimke.

Naruto Broken Bond do dzis w sercu jako najfajniejszy quasi sandbox w historii.

Opublikowano

A propo Home, to spędziłem tam dziesiątki godzin. Od strony technicznej i designerskiej, to był to mały potworek. Miał potencjał, ale chyba PS3 było zbyt słabe by zrobić z tego imprezowego HUB-a i Second Life w jednym. Jednak to co czyniło to miejsce fajnym, byli oczywiście ludzie. Nigdy ich tam nie brakowało. To był taki interaktywny czat, więc lubiłem tam się zrelaksować, czasami szpilnąć w minigrę i wyrwać fajny ciuch/gadżet dla avatara, niektórzy też pakowali w to srogą kasę by mieć oryginalne ciuchy (np. Diesela) i wypasioną chatę - ale akurat tak daleko w to nie brnąłem. Było też kilka fajnych miejscówek, jak np. Wipeout Museum gdzie były oryginalnej wielkości bolidy do obejrzenia z bliska. Także z punktu widzenia oryginalnego zamysłu - to był dość niewypał, ale z punktu widzenia spędzania tam czasu z ludźmi już niekoniecznie ;)

Opublikowano

Jak sie nie ma znajomych w realu to sie szukalo w ps home

Opublikowano

Mendrek ruchales w ps home?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wirtualny kebab hause byl?

Opublikowano

Xbox i jego 6terafankow w lepszym plastiku VS konsola która w jeden rok dostają więcej hitów niż ten J.EB.ANY spencerowski śmieć bez gier. No trudny wybór, ale chyba dna amebow umysłowych pod znaku zielonego szamba.

Ciekawe czy w 2018 x-smiec dostanie chociaż jedną grę na poziomie np. U4 czy Horizon, bo o Bloodborne nawet nie wspomnę. Pewnie znów kolejne części tasiemcow na co najwyżej 84%, to będzie ich szczyt. Przynajmniej posiadacze x-smiec w nowym roku, kolejnym, będą mieli dużo czasu wolnego od konsoli. Na PS4 wiadomo, znow trzeba będzie wolne brać aby ograć te wszystkie sztosiwa.

Opublikowano

Trolling trollingiem ale przywoływać kupsztala zero dałna ? Ogarnij się.

Opublikowano

2018 u sony? Moze odpale ta konsole dla dwoch gier, przejde obie w tydzien i dalej zbieracz kurzu

Opublikowano

o c0rwa to taka sytuacja jak ze switchem w tym roku :o

Opublikowano

Co tam krzyczysz c0rwo biedaku?

Opublikowano

czemu tutaj te jednoplatformowe kundle (tak, psami jestescie!) co to maja ps4 najbardziej szczekaja? Bo kur.wa co innego maja robic jak hu.jowa konsole wybrali? Grac? :yao:

Opublikowano
4 godziny temu, aphromo napisał:

Jest kapitalna roznica na 4K w porownaniu do Amateur.

Problem w tym, że 4K na biedackiej wersji nie istnieje w ogóle, na Pro na dobrą sprawę w sumie też xD. Coś tam się stara, wyje przy tym jak poje,bana, a ostatecznie to gry z PSP może w natywnym 4K działają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.