Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Mendrek napisał:

Aha, lubię  gry gdzie jest:

- głębia fabularna, wciągająca historia, epickie momenty

- walka, akcja, muzyka napędzająca bohatera do zwycięstwa

- team based multiplayer, możliwie z Polakami, którzy nie są amebami umysłowymi (czasami się nie da, wiem Blizzardzie)

- arcade wyścigi z walką i możliwie długimi driftami (im bliżej Wipeout i Ridge Racer, tym lepiej)

- slapstickowy, kloaczny i chamski humor (jak w South Park: SotT)

- lubię gry do coopa gdzie system gestów lub mechanika gry jest skonstruowana też pod grę z randomami

- moje ulubione gatunki: fps, bijatyki, action-adventure z dużą ilością walki (mogą być slashery)

Dodatkowo miłoby było mieć:

- dobrą usługę online, wliczając w to usługi okołogrowe i sklep z fajnymi promocjami

- fajną społeczność (najlepiej Polaków) wspieraną przed lokalny oddział marketingowy producenta

- porządny rynek wtórny, by od czasu do czasu uraczyć się używką wobec gry która umknęła

- dobry dostęp do klasyków, bo nostalgia to potężna broń.

-Xeno 2

-Bayo3 w 2018

- Splatoon

- Fast RMX

- tutaj nic nie znalazlem

- wyjasnij dokladniej

- no to Bayo kolekcja, Poksy bijatyka, FPS yyy Doom Wolfenstein, costam jeszcze wychodzi

Usluga online - tutaj jest slabo, ale grac sie da, grales multi na PS3 to tutaj przezyjesz

- wbij na forumowy discord co Kinoji zalozyl to sie przekonasz

-rynek wtorny jest, nawet tutaj handluja

- no akurat tutaj Wii U >>>>>>>>> Switch

Mysle, ze spokojnie w przyszly Black Friday mozesz zaczac szukac Switcha. Jesli polubiles Persone 5 tak jak ja to polecam zwracac uwage na Shin Megami Tensei, bo to jest taka inna seria, chyba najbardziej interesujaca gra z tych zapowiedzianych.

42 minuty temu, Ficuś napisał:

same porty z wiiu, gierki z grafika z ps2, indyki za 200zl, same mario i zeldy bez innowacyjnosci, plastik gorszy niz blacha z tico ale daja plusy za zakupy growe wiec trzeba chwalic

Klamstwo, pol na pol, brudna prawda, mario klamstwo zelda czysta brudna prawda, nie wiem, oj daja te plusy tak, to moze byc motywacja zakupowa

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mam koksa , mam mocnego pc i ps4 a gram non stop w xenoblade na switchu. Goty gra. Mam nadzieję że pomogłem 

Opublikowano

No lubisz te słabe gry pokroju asasyna czy xenoszitu

Opublikowano

mocne slowa jak na fana serii yakuza gdzie gry zawsze mialy klopoty z przekroczeniem sredniej 80%

Opublikowano

Obie nadal lepsze od rdr i na meksyk nie trzeba czekać aby coś zaczęło się dziać :D

Opublikowano

Fan yakuzy xD nie musisz mnie obrażać ficuś :(

Opublikowano
54 minuty temu, blantman napisał:

Mam koksa , mam mocnego pc i ps4 a gram non stop w xenoblade na switchu. Goty gra. Mam nadzieję że pomogłem 

Nie pomogles, nawet sie nie ustosunkowales do tematu. Ot, taki maly manifest, tyle.

edit - tylko PS4 i Switch :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Switch w mniej niz jeden rok trzema grami zaoralo caly dorobek ps4. No nic, moze 2018 bedzie rokiem plajstejszyn

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

Switch w mniej niz jeden rok trzema grami zaoralo caly dorobek ps4. No nic, moze 2018 bedzie rokiem plajstejszyn

Niczego nie zaoralo, a juz napewno nie PS4.

2018 ? Tutaj mozna gdybac ale kto wie growo moze byc na poziomie 2017 jesli chodzi o PS4, sprzedazowo ciezko odpowiedziec, bo sprzedaz caly czas przyspiesza ale kazdy piekny sen musi sie kiedys skonczyc.

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Niczego nie zaoralo, a juz napewno nie PS4.

A jednak

Opublikowano

Bardziej wiiu niż switch

Opublikowano
8 minut temu, teddy napisał:

A jednak

A yebac to, nie chce mi sie juz tlumaczyc niczego Wam.

Opublikowano

nie denerwuj się aphromo, PS4 może jeszcze się rozkręci 

Opublikowano
8 godzin temu, Mendrek napisał:

lubię  gry gdzie jest:

- głębia fabularna, wciągająca historia, epickie momenty

- walka, akcja, muzyka napędzająca bohatera do zwycięstwa

- team based multiplayer, możliwie z Polakami, którzy nie są amebami umysłowymi (czasami się nie da, wiem Blizzardzie) Xone (Gears of War, Halo)

- arcade wyścigi z walką i możliwie długimi driftami (im bliżej Wipeout i Ridge Racer, tym lepiej) Xone (Forza Horizon)

- slapstickowy, kloaczny i chamski humor (jak w South Park: SotT)

- lubię gry do coopa gdzie system gestów lub mechanika gry jest skonstruowana też pod grę z randomami Xone (Halo, Gears of War)

- moje ulubione gatunki: fps, bijatyki, action-adventure z dużą ilością walki (mogą być slashery) Xone (Halo, Killer Instinct)

Dodatkowo miłoby było mieć:

- dobrą usługę online, wliczając w to usługi okołogrowe i sklep z fajnymi promocjami Xone (Game Pass + EAA)

- fajną społeczność (najlepiej Polaków) wspieraną przed lokalny oddział marketingowy producenta Xone

- porządny rynek wtórny, by od czasu do czasu uraczyć się używką wobec gry która umknęła Xone

- dobry dostęp do klasyków, bo nostalgia to potężna broń. Xone (kompatybilność wsteczna do pierwszego X'a)

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

mam nadzieje ze sie rozkreci, najslabsza generacja w historii sony ale nie ma co sie dziwic jak zostali z jednym studiem od grafiki i jednym od drabin (gdzie pedaluja), a inne porzadne zamkneli

Opublikowano

no w tym roku już chińskie gry nie ocalą plejtejszyn

Opublikowano

czolowy taka desperacja ze gdy po 3 latach wreszcie wychodzi jakis ex to musi sie jarac bajkowymi kolorowankami, ktorymi tak caly czas gardzi xddd

Opublikowano

:drwal: > sea of thieves

choć niektorzy co grali mówią ze czuc BOTW czyli rare wysoko postawi poprzeczke

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Napisałbym ci coś chamie ale NDA nie pozwala

Opublikowano

Czy piraci to ta słynna magia RARE, o której piszą naczynia, które RARE znają tylko z felietonów w PSXE i Neo+? 

Opublikowano

Zaraz będzie, że to dealbreaker xboxa xd te całe piraty, bo czuć botw.

Opublikowano

jak piraci przypominają botw, to przestaję żałować, że nie grałem :reggie:

Opublikowano

napisałem że są PEWNE podobieństwa z BOTW. 

W sensie, gra nie traktuję Cię jak idioty i przypomina wielką piaskownicę. Nie ma znaczników na mapie, minimapy w rogu ekranu, więc gra wymaga pewnych umiejętności nawigacji (ręczne korzystanie z mapy i kompasu) , żeglowanie  też nie przypomina typowych gier Ubisfotu  (nie ma wciśnij A żeby płynąć szybciej jak Black Flagu) zamiast tego mamy fajną fizykę wiatru i wody, możliwe jest np. refowanie żagli (w żadnej grze tego nie widziałem). Co buduję fajny klimat immersji. Ot tyle. 

są nawet pioruny uderzające w gracza xD 

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.