Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czyli takie samo żeglowanie jak w watchdogs 2

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki sztos się szykuje ze SOT, gdyby nie NDA to nawet po Switchu nie byłoby co zbierać, wystarczy poczytać temat.

Opublikowano

Po pierwsze primo: Nikt nie spodziewa się hitu, każdy w temacie utrzymuję zdrowy dystans, nie stwierdzono zdrowychwariatow. Sam pozostaję sceptyczny o czym pisałem w temacie

Po drugie primo: Można grę krytykować, za brak contentu, brak jakiejkolwiek podbudowy fabularnej itd. ale trzeba docenić iż w epoce bliźniaczo podobnych gier AAA, nareszcie wychodzi tytuł świeży, który jest nowym IP nie tylko z nazwy, oferujące oryginalne i nietuzinkowe doświadczenie. Niezależnie od tego czy gra trafia w wasze gusta czy nie, tych rzeczy nie możecie SOT odmówić 

Po trzecie primo: Gra niedługo wejdzie w fazę Beta więc będzie okazja samemu sprawdzić i pośmiać się z nieudolności Rare, zamiast teoretyzować na foum ;) 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
52 minuty temu, Faka napisał:

Zaraz będzie, że to dealbreaker xboxa xd te całe piraty, bo czuć botw.

Biorąc pod uwagę, że deal-breaker oznacza "czynnik potencjalnie uniemożliwiający zawarcie umowy", to by się nawet zgadzało w przypadku Sea of Thieves i Xone.

Opublikowano
7 minut temu, Playstation napisał:

Gra niedługo wejdzie w fazę Beta więc będzie okazja samemu sprawdzić i pośmiać się z nieudolności Rare, zamiast teoretyzować na foum ;) 

ale po co sie meczyc w becie takiego guwna jak dookola milion fajnych gierek ze nie wiadomo kiedy znalezc na to czas

Opublikowano

Ale mnie dziś od rana kupsko cisnęło. Normalnie kupozord. Nie dałem rady do kibla i poszło na podłogę... :/

2a9v0qh.jpg

Opublikowano

Gumolit? Xd

Opublikowano

Niestety blacha :/

Opublikowano

Dieta kebabowa robi swoje.

Opublikowano

Za dużo białka i za mało błonnika. Polecam płatki owsiane.

Opublikowano

Za rok kupi Switcha co kazdy przeczuwa i nawet mendrek sie skonczy, to juz nie bedzie to samo forum.

anyway, dominacja PS4 na Wyspach, co drugie pudlo to gra na PS, w dodatku zapowiedz remastera Catherine z nowa zawartoscia ( pod nadzorem tworcy Persony 5 ;)), jakies hinty o nowym Cold Steel, a Wy co, jaranko ze najdurniejszy film Star Wars zrobiony totalnie z pupy pol miliarda dolarow zarobil czy spusty do pierwszej latki do PUBG na X1 ?

Nawet mi Was nie zal.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

w pubg to bym sobie zagrał, teraz testują gierkę na botach i może do premiery na ps4 nie będzie działać jak kupa

Opublikowano

to juz lepiej w darmowe fortnite jak ktos ma ochote, trzeba czekac az balasa zalataja.

Najmocniejsza premiera wg niektorych uzytkownikow okazala sie byc srogim falstartem.

No ale milion sprzedali na Xboxie w 2 dni, czyli dropy do 4 FPS nie sa zadnym problemem dla fanow konsoli MS.

Opublikowano

Community tego chciało. Ogólnie polecam temat o tym szrocie, beka dobra jak potrafią sobie wmawiać, że i tym razem było bardzo miło, chodź odbyt trochę boli.

Opublikowano

Jakos sie nie dziwie, ze MS po wcisnieciu botom kolejnej wersji podgrzewanej podstawki pod kota pomyslal, ze lykna tez alfe gierki chodzaca w 5fpsach.

Faktycznie wina developerow.

Opublikowano

PUBG jako argument przeciw mocy XOX to kolos na glinianych nogach. Ta gra potrafi położyć na łopatki potężne stacjonarki, więc wina jest ewidentnie po stronie software'owej.

Xbox jest jedną nogą w grobie, a i tak nie dacie rady prowadzić jakiś sensownych wojen.

b

e

c

z

k

a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.