Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Grałem w Battletoads i Donkey Kong Country, a co?

z ciekawości zapytałem. 

Trochę biednie jak na takiego konesera jak ty

, parafrazując twoje słowa jeżeli nie zagrałeś w Conkera nie masz prawa nazywać się graczem 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Miło to usłyszeć z ust Xbota :cool::lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Playstation napisał:

parafrazując twoje słowa jeżeli nie zagrałeś w Conkera nie masz prawa nazywać się graczem 

Znalezione obrazy dla zapytania laugh gif

Opublikowano

Grałem w Conkera i..no chyba nie..gra bardzo dobra, ale ani najlepsza na N64 ani najlepsza Rare..

Edytowane przez funditto

Opublikowano

asax prawdziwy gracz z krwi i kości... grający na xc0rwie yebanej 

smilelaugh.jpg

Opublikowano
10 minut temu, funditto napisał:

Grałem w Conkera i..no chyba nie..gra bardzo dobra, ale ani najlepsza na N64 ani najlepsza Rare..

być może patrzę na tę grę przez okulary nostalgii... 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
5 godzin temu, Daddy napisał:

Bajecznie!

Najlepsza gra tej generacji w najlepszej wersji na najlepszej konsoli :)  a sonybociarnia dalej 20fpsów w rozmazanych bagnach?

xd od jakiś 2 lat z groszami byle ps4 amatour ma lepszy framerate na tych obesranych bagnach, czy to w wersji kinectowej, czy esce, ale dobrze że xox przynajmniej do czegoś się nadaje :):):)

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

https://www.prezentyodcocacola.pl/

koxy tak dobrze się sprzedają, że kola je za darmo rozdaje xdd

Kolega robi w media expert, udało im się sprzedać do tej pory jedną sztukę, świetny wynik jak na okres przedswiateczny.

PS4 pobiło rekord PSX w UK

http://www.pssite.com/news/60244/playstation-4-bije-niesamowity-rekord-i-zgarnia-50-calkowitej-sprzedazy-gier-w-uk.html

Jezeli w UK taka dominacja, to ciekawe jak w innych europejskich krajach.

:obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

3 puszki coli w biedrze i wygrac koxa:banderas:

Koszt konsoli jakies 6-7zl:obama:

mialem cos pisac o tym ze Rocket League na Switchu wcale nie wyglada lepiej od gier na PSVR ale takiej bomby nawet ja nie zdzierze, dobrze ze mijam Biedre po drodze do edit   pracy ( obok 3x kebab :) )

Edytowane przez aphromo
literowka

Opublikowano

mam w pracy chinczyka i jego kuzyn skreca xboxy x i mówił ze gdyby nie spencer i jego rodzina to nikt by tego nie kupił

Opublikowano

No gram w tego Rocket League na Switchu i nie dość, że lepsze niż wszystko co wyszło na PSVR to jeszcze nie jest tak rozmazane. Ciekawe dlaczego mimo tak słabej rozdziałki. Możesz przypomnieć apropo o tej odległości oczu od ekranu czy coś bo nie bardzo jestem pewien jaka magia tu odchodzi.

Opublikowano

Akurat chodzilo mi stricte o kwestie/parametry techniczne, bo VR to jest duuuzy falstart, ale widac ze Switch coraz szybciej pograza sie w otchlani beznadziei. Jesli recenzeci wzmiankuja w recenzji RL na Switcha cos o tym, ze na PS4 nie ma gier od Nintendo to kazdy widzi dokad zmierzamy.

Opublikowano

tez nie moglem uwierzyc

Opublikowano

jaranko rocket league xD 

Opublikowano

Nie zebym sie nie spodziewal ze bedzie najgorzej ale zeby az tak ;)

i jeszcze te homoseksualne tlumaczenia ze wcale nie jest tak zle :)

ale coz, niektorzy juz sie jaraja grami o ktorych nikt nie ma pojecia.

Opublikowano
11 godzin temu, MaZZeo napisał:

właśnie wpadła premia świąteczna od Microsoftu za rzetelną walkę z kalifatem klaperskim

xKmhN7k.jpg

a wy co klapy, dalej bronicie chujowej konsoli za darmo?

Sprzedałeś się za parę skarpetek? Czy Ty masz godność?

Opublikowano
15 godzin temu, nobody napisał:

xd od jakiś 2 lat z groszami byle ps4 amatour ma lepszy framerate na tych obesranych bagnach, czy to w wersji kinectowej, czy esce, ale dobrze że xox przynajmniej do czegoś się nadaje :):):)

rok po premierze to ogarnęli jak już wszyscy ograli? xDDDDDDDD

sonybociarnia jakie zwierzęta  :)

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

rok po premierze to ogarnęli jak już wszyscy ograli? xDDDDDDDD

sonybociarnia jakie zwierzęta  :)

Podnieta patchem do Wieśka kilka lat po premierze kiedy wszyscy już ograli. Jakie samozaoranie :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.