Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
34 minuty temu, kes napisał:

Podnieta patchem do Wieśka kilka lat po premierze kiedy wszyscy już ograli. Jakie samozaoranie :obama:

Posiadacze nadkonsoli XO grali na premierę w komfortowych warunkach a nie musieli czekać rok na patcha bo gra chodzi w 20fpsach  :)  (zresztą jak duży % gier na szrota4) a teraz jeszcze 60fpsów, hdr, 4K i bajery graficzne dla najpotężniejszej konsoli na świecie :)  

Opublikowano
47 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak jak mówisz! No a jak ktoś jeszcze nie ograł to powinien sprawić sobie niespatchowaną wersję na PS4 amateur, prawilnie jak w 2015.

Jak ktos nie ogral to tylko Pro/Kox lub czekanko na wersje 360p na Switcha :yao:

Nie moge sie nadziwic czemu ludzkiska tak pozadaja tych mutliplatform zeby pozniej jak zwierzeta gra, ktos moze to wyjasnic ? No OK, rozumiem ze zabierzesz ze soba do kibelka ale na litosc boska niech to jakos wyglada a nie xd

14 godzin temu, MaZZeo napisał:

właśnie wpadła premia świąteczna od Microsoftu za rzetelną walkę z kalifatem klaperskim

Tyle lat walki, tyle upokorzenia, wstydu, utrata dobrego imienia i tylko para skarpetek :[ powinni tym biedronkowym koxem zarzucic co najmniej. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

do teraz nie umiem sie nadziwic, ze konsola wielkosci tabliczki czekolady nie jest mocniejsza niz scorpio i nie odpala kazdej gierki w 4k i hdr na 6 calowym wyswietlaczu

Opublikowano

Ins to tam niezły koneser gamingu, jaranko Rocket League na każdej platformie no i ten Knack na 6 razy :reggie: 

Opublikowano

Nie zapominaj o platynce w horizonie!

Opublikowano
45 minut temu, Pupcio napisał:

Nie zapominaj o platynce w horizonie!

On to jakis masochista, wbil platynke zeby robic za znawce mimo ze nienawidzi gry :)

46 minut temu, MYSZa7 napisał:

Ins to tam niezły koneser gamingu, 

Wiecie co wogole znaczy slowo koneser xd ?

Nikt kto gra na Switch czy tam Loniaku nie jest koneserem, albowiem koneremem nie zostaniesz testujac wszystkie wina z Lidla ;)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No dobra procek w cenie pro, grafika drozsza niz pro, Ram za +- tysiaka i jest lepiej niz na PS4.

lo matko bosko

Opublikowano

Ale to przeżywasz ayyyy lmao. No musiał skomentować. 

Reporter aphormo, fakty, tvn. 

Opublikowano

aphromo dlaczego PS4 Pro to taka porażka? :( 

Opublikowano

Ajj przezywam ayy jak mnie boli ze zestaw za 5k gniecie Pro.

Mam nadzieje ze chociaz Niemcy porzadny monitorek tam maja.

edit - I wyjazd z jakims TVN a zwlaszcza Faktami.

3 minuty temu, Playstation napisał:

aphromo dlaczego PS4 Pro to taka porażka? :( 

Ale porazka bo kompik za 5k lepszy czy co ?

Bo poki co to PS4+ Pro ida na herosa w tym roku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

myślałem że Prosiak to sprzęt premium, pisałeś że to najwyższa liga gejmingu :/ na twoim miejscu czułbym się oszukany

Opublikowano

aphromo kupiles juz karpia na swieta?

Opublikowano

pro xD po co komu pół konsola jak mamy bestie na rynku. Dla tych kilku exów na krzyż zwykłe ps4 starczy a multiplatformy wiadomo na pc lub xbox one.

Opublikowano

klapy co tam ciekawego ekskluzywnego wychodzi na plejsrake w 2018r?

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Posiadacze nadkonsoli XO grali na premierę w komfortowych warunkach a nie musieli czekać rok na patcha bo gra chodzi w 20fpsach  :)  (zresztą jak duży % gier na szrota4) a teraz jeszcze 60fpsów, hdr, 4K i bajery graficzne dla najpotężniejszej konsoli na świecie :) 

płynne 22-40 fpsów na premiere to komfortowe warunki? :) acha no spoko  :):):)

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

:banderas:

ayyyy aż musiałem zacytować, o takiego Ficusia walczyłem :s159:

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

a na switcha? a no tak remaster bayonety xDD

Opublikowano
4 minuty temu, Playstation napisał:

myślałem że Prosiak to sprzęt premium, pisałeś że to najwyższa liga gejmingu :/ na twoim miejscu czułbym się oszukany

Premium ? to se kup kompa ala kombajn do Bitcona a nie cisniesz pudelko za 3 dniowki robola w UK:yao:

Najwyzsza liga ? Spokojnie, ja musze sluchac szpileczek zem burzuj bo i konsola pod 4K, Tv4k, internet a po ci taki szybki jak nie sciagasz gier z torrenta itp.

Wiadomo do pinga nie mam startu, ale w ogolnym przekroju to jestem top class.

Opublikowano

okej skoro aphromo przyznał że Prosiak to obesr.ane (pipi) to możemy jechać dalej 

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Premium ? to se kup kompa ala kombajn do Bitcona a nie cisniesz pudelko za 3 dniowki robola w UK:yao:

Najwyzsza liga ? Spokojnie, ja musze sluchac szpileczek zem burzuj bo i konsola pod 4K, Tv4k, internet a po ci taki szybki jak nie sciagasz gier z torrenta itp.

Wiadomo do pinga nie mam startu, ale w ogolnym przekroju to jestem top class.

11048733_189514301392566_247431225951549

Ty, no nie dodaje mi się to jakoś. :/

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

A moze frytki do tego ?

Poszukaj sobie choragiewko xd

Teraz, Hum napisał:

Ty, no nie dodaje mi się to jakoś. :/

Za brzydki nawet na konsolomaniaka co :(

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

konsola pod 4K

xD

Opublikowano
4 minuty temu, Playstation napisał:

okej skoro aphromo przyznał że Prosiak to obesr.ane (pipi) to możemy jechać dalej 

Tak jeszcze bede tlumaczyl na czym premium polega xd

Premium to bylbym jakbym wzial TV 100 cali no ale nie mam tego mieszkania w Warszawie na zbyciu.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.