Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

10 mln unikalnych użytkowników per miesiąc, grupa eurogamer jest w posiadaniu GamesIndustry, Rock, Paper, Shotgun, VG247, Modojo, Nintendo Life no ale niszowy :D

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale teraz poważnie.

Czy wy myślicie ze on użył niszowy przy eurogamerze na poważnie? XD

Opublikowano

to koleś ktory uważa że:

-Days Gone będzie innowacyjną grą

-Gravity Rush 2 ma fizykę lepszą od Zeldy 

-Microsft nie ma w tym momencie zapowiedzianej żadnej gry AAA

więc tak, myślę że mógł użyć słowa "niszowy" w kontekście Eurogamera na poważnie. 

BTW wiecie dlaczego serwery Gran Turismo:Sport nie działało w świąteczny weekend?

Grę uruchomiło zbyt wiele ludzi i PSN zinterpretowało to jako atak DDoS, do głowy im nie przyszło  że tyle ludzi będzie chciało zagrać w tego crapa xD 

https://www.gtplanet.net/many-people-played-gt-sport-christmas-weekend-psn-thought-ddos-attack/

Proszę niech te najbardziej memiczne studio deweloperskie i tzw. "usługa sieciowa" nigdy się nie zmienią. 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
2 godziny temu, Playstation napisał:

-Microsft nie ma w tym momencie zapowiedzianej żadnej gry AAA

A ma? Pytam poważnie, bo nie wiem.

Opublikowano

Po co im gry skoro mają najpotężniejszą konsole do stania w salonie? A gry sobie ze wstecznej pobierzesz, aktualnie najbardziej rozchwytywana usługa Xbotów. Czekam, aż zrobią teraz pierwszego xboxa w wersji mini, też będzie popyt jak u nintendo. 

Po co gry jak można doić inaczej?

Edytowane przez oFi

Opublikowano

ojj tam, pierdolicie niebieskie przegrywy jak co roku, później jest w co grać a szrot4 od lata 2017 do wiosny 2018 zostało z GTS xDDD 

No ale miliony frajerów kupują to do grania w fifke i inwestowania w skrzynie w rakowych grach  :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Square napisał:

A ma? Pytam poważnie, bo nie wiem.

ma

nie każda gra z dużym budżetem to cinematic experience w stylu Horizon Zero Dawn. Dzięki Bogu, bo wtedy ta branża byłaby jeszcze chuyowsza 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

wczoraj wrzucili miedzy 9-10

Opublikowano

no to czekam :banderas:  JUŻ SĄ :obama: 

20. Wolfenstein 2

19. Rime

18. Uncharted: The Lost Legacy

17. Splatoon 2

16. Life is Strange: Before the Storm

15. Torment: Tides of Numenera

14. Resident Evil 7

13. Night in the Woods

12. Prey

11. Divinity: Original Sin 2

Opublikowano

PREY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To co, Cuphead, Zelda, Mario i Xenoblade prawilnie w top 10?

Opublikowano

3. Xenoblade Chronicles 2 

2. Super Mario Odyssey 

1. The Legend of Zelda Breath of the Wild 

Tak będzie :yakubu:

Opublikowano

Jeszcze króliki przecież xdddddd

Opublikowano

mario, zelda, xenoblade, arms, mario&rabbids, pokken, 12 switch, hollow knight,cuphead, knack2

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

Jeszcze króliki przecież xdddddd

Ty faktycznie xdd już słyszę te pękające doopy za tyle Nintendo w top 10 oj będą strzelać mocniej niż fajerwerki na sylwestra 

Opublikowano

farbki lepsze niz jakikolwiek ex na ps4 w obiektywnym top50 roku, najlepiej sprzedajaca sie gra na switcha ever w kkw, a niektorzy sie smiali, ze dalem do mojego top3 roku

Opublikowano

Musisz się przyzwyczaić Ficuś, że jak wychodzi jakąś megatona na PS4, to dla klapów pier,dolonych jest to dzień święty. Analogiczny dzień dla estety Nintendo jest natomiast czwartkiem :)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to kiedy teraz coś wychodzi na znicza?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

W styczniu direct i bombardowanie jakością na rok 2018 a.d.

Opublikowano

Jeśli ktoś w 2018 roku na tym forum nie będzie miał znicza, a będzie nazywać siebie "graczem" to proponuje ustawić jakiś algorytm, który będzie ukrywać posty lub wlepi z automatu banicje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.