Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zostawię sygne ze Spencem dla potomnych [*]

6J6r4WM.png

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ta konferencja MS była tak biedna, że nikt nawet nie mówi o tym jak ta konsola paskudnie wygląda, jak jakiś tani odtwarzacz DVD sprzed 10 lat, sprzedawany w promocji w biedronce. 

Jak nisko trzeba upaść, by całe 90 min. ukradł 2 minutowy trailer gry robionej przez skype :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dopiero teraz do mnie dotarło, że Ori 2 to może wyjść gdzieś pod koniec 2018 a może nawet początek 2019 roku :(.

Opublikowano

Phil Spencer: We're upping our investment with first party and committed to innovate

don%27t_believe_his_lies_jpeg.jpg

Opublikowano

Jeszcze 5h i skorpion was zayebie osrane klapy

Ale będziesz skamlał po konfie ms. Najlepsze wersje sequeli Battlefronta, Destiny oraz RDR :fsg:

Alez to będzie miazga, nie chciałbym dzisiaj siedziec w pewnym domu pod Bełchatowem

0axOeVB.gif

Patrzcie ku,rwa niebieskie klapy to ja lecę do Los Angeles... napier,dolić kolesi z Sony. Ku,rwa patrzcie, cieszą się kur.wa. Ten speniał, patrzcie ten też speniał - wiedzą co ich czeka, będzie ostre napier,dalańsko. Skończyło się pobłażanie niebieskim klapom. Wy nie umiecie robić gier w 4K więc teraz ja po was jadę. Patrzcie ku,rwa jak wszyscy spier,dalają. Patrzcie, Yeti tam stoi myśli, że taki mocny ale spojrzałem się na niego i on jeszcze nie wie, co go czeka. Karol za to się pokapował patrzcie. Patrzcie, lecę po was niebieskie skur,wysyny, sonowskie, unchartedowskie szmaty. Gracze, tak GEJMERZY WY JESTEŚCIE DLA MNIE SZMATAMI ku,rwa NIC NIE MOŻECIE. Rozpie,rdole wasz wszystkich patrzcie, nawet nie będziecie wiedzieli co was spotkało. Biedaki z 900p w Battlefroncie ku,rwa. Powtarzacie się ku,rwa, powtarzacie się. Stare lamusy, wypalacie się.

0axOeVB.gif

jeszcze 52 minuty

swtn.gif

To co klapy...ostatni papieros i na szafot...

Klapeusze...zaraz zamykają klapy schronów...Nie zwlekajcie, bo nie zdążycie.

hype train mnie porywa

:obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama:

N2DzAB0.gif

Picsart2017-11-6--22-39-35.png

Fantastycznie :fsg:

Opublikowano

nie zesraj sie ze szczęścia

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ta konferencja MS była tak biedna, że nikt nawet nie mówi o tym jak ta konsola paskudnie wygląda, jak jakiś tani odtwarzacz DVD sprzed 10 lat, sprzedawany w promocji w biedronce. 

Jak nisko trzeba upaść, by całe 90 min. ukradł 2 minutowy trailer gry robionej przez skype :/

No jest nijaka, chociaż wygląda zgrabniej niż prosiak. Nadal najładniejsze białe premierowe PS4.

Opublikowano

aEPtAtC.gif

Opublikowano

999zł

2886493-uncharted-4_drake-sully-farm.jpg

499 dolarów

crackdown-3-agent-city0_fsfw.jpg

piekne

Opublikowano

Dodam jeszcze tylko od siebie ze jazda Porsche była bardzo arkejdowa, a kamera ch.ujowa, przez chwile myślałem ze to nowy NFS Payback.

Opublikowano

zieeeeew, 

troche mi sie przysnelo, co przegapilem?

Opublikowano

O KOOOORWA XDDDDDDD

Sony zgnojone. Tak się traktuje graczy. Nie zarabia na pesudo remasterach

Co ci czytelnicy ppe ćpią to ja nie wiem

Opublikowano

boli  zakłamanie na ign np.

Pie,rdola o  kazdj  grze ze byla super cool.

Czy to my  jestesmy  tacy  hejterzy, czy to ichni tvp mowi o  pisocrofcie?

Opublikowano

Solidna konferencja Microsoftu, dużo gier, mało gadania, brak niepotrzebnych gimmicków typu AR. Xbox One X wyglada solidnie. Anthem wygląda cudnie. Ale... Kiedyś exclusive to był exclusive, dziś "console launch exclusive" - czyli tylko konsolowy, tylko na start... Zabrakło jeszcze jakiegoś sztosiwa, spektakularnego powrotu, konia pociągowego.

Marcin Kosman

Opublikowano

Patrzę na mojego trójnoga i przyznam, że tak aktrakcyjnie jeszcze nie wyglądał <3

a Spencer śmieć wylatuje z sygnatury

Co ty myślisz, że tak nagle możesz pokochać Sony? Możesz sprzedać sprzęt, w czym problem, ale tego nie sprzedasz: 

dsltAnw.jpg

Opublikowano

To jest tragedia dla całej branży. Sony potrzebuje mocnego konkurenta a takiej padaki to nikt się nie spodziewał

Opublikowano

Solidna konferencja Microsoftu, dużo gier, mało gadania, brak niepotrzebnych gimmicków typu AR. Xbox One X wyglada solidnie. Anthem wygląda cudnie. Ale... Kiedyś exclusive to był exclusive, dziś "console launch exclusive" - czyli tylko konsolowy, tylko na start... Zabrakło jeszcze jakiegoś sztosiwa, spektakularnego powrotu, konia pociągowego.

Marcin Kosman

czyli to nasza wina

Opublikowano

Czyli lepiej było zachować Crackdown 3, które nie ma już żadnej destrukcji zamiast dać kasę na skończenie Scalebound.

Opublikowano

No dobra. Ochłonąłem. Teraz na spokojnie. Po przeanalizowaniu wszystkiego powtórzę to co napisałem przy okazji kasacji Scalebounda:

Co za dzifki i śmiecie z tego MS, życzę im upadku na rynku konsolowym i wejściu kogoś nowego.
Opublikowano

to ja powtórze

samsung ;]

Opublikowano

999zł

499 dolarów

piekne

299 dolarów

gwRElP5.jpg

499 dolarów

6YUF8i3.jpg

Nie neguję jakości jakiejkolwiek z gier. Ja tylko pokazuję, jak wygląda marketing Microsoftu.

Opublikowano

wolałbym LG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.