Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Prosiak rozyebany na atomy. Przeciez przy tych biedackich rozdzialkach to pewnie nic nie widac na ekranie. Chociaz biorac pod uwage jakosc exow sony moze to i lepiej xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fortnite w 1080p na Pro to cyrk na kolkach, zgadzam sie.

Ogolnie jesli chodzi o te  stare spatchowane gry pod Pro, to devi Sony>>>CDRed>>>>>>>>>>>reszta. 

12 minut temu, Velius napisał:

Kiedy zmiana nazwy forum na psxlab?

Jak Nintendo dowie sie co znaczy AA.

I nie mowie o anonimowych alkoholikach.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie wiem co ma Nintendo do rzucania sie cały dzien screenami jakis (pipi)gierek w 4k i liczenia gdzie wiecej liści ale ok :dunno:

Opublikowano

Nie wiesz co to jest AA, tak ? Akurat jest bliski Ci przyklad Splatoon 2, gdzie ten AA raz jest, raz nie ma.

raz AA

Image result for splatoon 2 city

a raz nie

Image result for splatoon 2 gameplay

Opublikowano

nie moglibyśmy po prostu porozmawiać o gierkach, zamiast znowu fundować sobie tę żenadę? 

Opublikowano

No Splatoon to gra AA chyba, a moze AAA dla Ninny, nie wiem :yakubu:

Opublikowano

To musisz sie zglosic do kolegi ktory wrzucil i pociagnal temat

2 minuty temu, Velius napisał:

No Splatoon to gra AA chyba, a moze AAA dla Ninny, nie wiem :yakubu:

Ironia na poziomie Kyo,:frog:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
9 minut temu, Playstation napisał:

nie moglibyśmy po prostu porozmawiać o gierkach, zamiast znowu fundować sobie tę żenadę? 

Do rozmawiania o gierkach nie służy ten ten temat. 

Opublikowano
30 minut temu, teddy napisał:

Prosiak rozyebany na atomy. Przeciez przy tych biedackich rozdzialkach to pewnie nic nie widac na ekranie. Chociaz biorac pod uwage jakosc exow sony moze to i lepiej xd

Tak, XboX odstawia wyraznie wszystko, nawet mocne PC.

Nie, na 4K roznica nawet roznica 1080->1440p, przy zwiekszeniu innych filtrow, daje duza roznice, najlepszy przyklad U4.

Exy Sony od czasow poznego PS3 wyznaczaja poprzeczke dla innych pod tym wzgledem. Shadow Fall do dzis znakomita geometria na ekranie.

6 minut temu, Velius napisał:

Dziekuje za komplement :hi:

Velsu nie rznij glupa ;p

10 minut temu, Playstation napisał:

co ? malo Ci gier nawrzucalem bezbeku ?

ehhh masz lapaj kolejna

Opublikowano

jaka paniczna obrona jakimś redoutem robionym przez dwie osoby w piwnicy xd

no tak, słynny przedstawiciel gatunku tzw. future racerów w którego grałem ja i pinger na tym forum, to bardzo ważne że źle działa na X1X

a czemu? bo devowie wzięli wersję z X1, odblokowali framerate i wrzucili hud w 4K, tak samo wersja na PS4 Pro jest kiepska, nie mają mocy przerobowych by porządnie się tym zająć

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Ironia na poziomie Kyo,:frog:

Ale weź odpłyń frajerze :lapka: 

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Ale weź odpłyń frajerze :lapka: 

Kyo jak usiluje obrocic w zart xD

Opublikowano

Robisz z siebie debila na całym forum, może nawet nim jesteś. Nie wiem, nie wnikam. Próbowałem dwa razy porozmawiać. O dwa razy za dużo jak widać. Ciągle widzę przywołujesz mnie w różnych dyskusjach w których nawet nie uczestniczę, robisz jakieś przycinki albo odnosisz się do mnie. Nie wiem o co cie dupa boli ale wiem jedno. Jesteś bezbekiem i nigdy więcej nie mam zamiaru z tobą dyskutować.

Opublikowano

prosto z mostu i kulturalnie, teraz to jest rozmowa

Spoiler

ale popracuj nad ironia

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ZBANUJ GO

AoYjv_f-maxage-0.gif

Opublikowano

Intryguje mnie dualizm hejterów Sony. Z jednej strony liczy się rozdziałka, więc - Xbox One X. Ale jak przychodzi rozmowa o Switchu, to nagle rozdziałki się nie liczą i ważne są pozostałe czynniki (jak np. gry?). Innymi słowy - sony hejterzy są jak sflaczały penis, tak się wygną i dopasują jak akurat majty się ułożą.

Zasadniczo jednak muszę przyznać im rację co do Switcha, który nie musi mieć 402280p żeby zjadać xboxa one x na śniadanie. Switch paradoksalnie jest największym sojusznikiem w wojnie Sony z MS-em, bo pokazuje (po raz kolejny w historii, aż się to nudne robi) że to nie rozdziałką ani nawet grafa sprzedają konsole, a są tylko częścią całego procesu dla którego ludzie wybierają sprzęt. W tym procesie PS4 robi z Xboxa po prostu konfiturę. Dlatego lepiej mieć PS4 niż Xboxa, a także warto mieć Switcha jak ktoś ma czas i kasę (i lubi radosne gry) ;)

Opublikowano

DSydshyXkAAXwAc.jpg:large

Opublikowano

W Gearsach tez nie ma #podwojnestandardy

Opublikowano

ale jest turlanie jak w soulsach

Opublikowano

wiekszym kalectwem byłaby jego obecnosc

Opublikowano

ach ten dualizm, wszyscy zamiast grać w Super Mario Odyssey, Zeldę Breath of The Wild, Xenoblade Chronicles 2, Splatoon 2 itd. na Xbox One X/PS4 Pro wybierają najsłabszego Switcha, no co za nielogiczni ludzie

a nie, czekaj, w kontekście rozdzielczości rozmawiamy o grach, które wychodzą na więcej niż jedną platformę bo tylko takie da się porównać? Mając do wyboru grę X w 1440p (xDDD) na PS4 Pro i w 4K na X1X mam wybrać wersję z poprzedniej generacji, bo gram na Switchu? aha

no i nie mówiąc o tym, że Switch jest hybrydą i mogę go w każdej chwili wyjąć z doka i wsadzić do plecaka, PS4 Pro to do szafy conajwyżej się mieści

na ch,uj ja mendrkowi odpisuję?

Opublikowano

Jaki damage control XD Sorry, ale Xbox nawet z 1948938492348923489p będzie kupsztalem w każdej innej kategorii, więc nadal lepiej mieć PS4 niż Xboxa. Dlatego ludzie kupili 70 milionów PS4, a ponad połowa mniej Xboxa One ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

damage control bo co, bo mam gierki w 4K?

no tak, w takim razie ogromny damage control :usmiech: 

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

kruku, stać cie na więcej niż odpisywanie karolkowi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.