Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

apormo i funk mają teraz inny problem niż siedzenie na forum:

Opublikowano

czyli co?

xone x - najwyzsza jakosc konsolowych multiplatform i brak exow

ps4 - konsolowe multiplatformy i exy na jedno kopyto

switch - blaganie o konsolowe multiplatformy i kozackie exy

Opublikowano

Czyli PC + Switch dalej najlepsze kombo dla graczy.

Pod nieobecność Aphromo (świeć Panie nad jego duszą) sami musimy wrzucać nowe pozycje do listy prawdy. Na początek Happy Manager, symulator randkowy w którym poderwać możemy wyraźnie nieletnie, wirtualne dziewczynki. W grze będzie opcja prześwietlania przez ubrania.

Przyznam, że PS4 dostaje kolejnego sztosa, a z samą konsolą nigdy nie było tak dobrze i dominacja jak za czasów PS2 etc. etc.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Przyznam, że PS4 dostaje kolejnego sztosa, a z samą konsolą nigdy nie było tak dobrze i dominacja jak za czasów PS2 etc. etc.

Jeszcze jak, za to ten (pipi)any śmieć xbox ledwo co zipie, a jedyne co dostał w tamtym roku, to betę gierki z pc za 200zl chodzącą w 15fps.

Haha, boty jak bezdomni, rzucają się a kubek najtańszego jabcoka i jeszcze zachwalaja. To xboxowa patologia.
Opublikowano

Kingdom Come: Deliverance To Run at 1440p on XB1X with Slightly Enhanced GI & Particles; 1080p on PS4 Pro

https://wccftech.com/kingdom-come-1440p-xb1x-1080p-ps4-pro/

Ledwo rok po premierze i sprzęt reklamowany jako "4K Console" nie wyrabia w gierkach, czy konsumenci mają prawo czuć się oszukani?  Czas zadać sobie pytanie czy Prosiak jest porażką, dyskutujmy? 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

No spoko jak tak będzie to będzie :hi:

10 godzin temu, Playstation napisał:

Kingdom Come: Deliverance To Run at 1440p on XB1X with Slightly Enhanced GI & Particles; 1080p on PS4 Pro

https://wccftech.com/kingdom-come-1440p-xb1x-1080p-ps4-pro/

Ledwo rok po premierze i sprzęt reklamowany jako "4K Console" nie wyrabia w gierkach, czy konsumenci mają prawo czuć się oszukani?  Czas zadać sobie pytanie czy Prosiak jest porażką, dyskutujmy? 

1440p to też nie jest 4k :rotfl:

Opublikowano

PC? Najlepszy sprzęt do przeglądania forumka i kupowania gier na normalne platformy do grania w gry wideo :)

Opublikowano

pieknie nintendo sie splukalo w 2017 i teraz yebane pedaly remastery tylko beda robic xdddd

Opublikowano

Remastery? No ładnie nintendo zaczęło ze swoim MP Trilogy na wii w 2009 roku.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

pieknie nintendo sie splukalo w 2017 i teraz yebane pedaly remastery tylko beda robic xdddd

myślę, że dla ciebie to i tak nie zrobi różnicy przecież to będą zupełnie nowe gry

Opublikowano

jak ktos nie mial 3ds'a/wii/wiiu to switch jest idealna konsola :banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

myślę, że dla ciebie to i tak nie zrobi różnicy przecież to będą zupełnie nowe gry

przeciez to cw to krece beke :D

mam w pierwszej polowie roku bayo2, donkey kong, mario tennis rpg, kirby, twewy - wszystko to do mnie nowosci i turbo sztosy ale jak ktos mial wiiu lub inne konsole niny to moze czuc sie wkurzony i czeka do e3

Opublikowano

YETI MODE ON

Alez konkurencja zaorana, piekny przenosny remaster Dark Souls, mozna grac gdzie sie chce i kiedy sie chce, najlepszy tennis w historii bo z wąsaczem w czerwonej czapce, remaster najlepszego jrpg z nintendo DS z dodatkowa zawartoscia, paczka pokemonów do mordobijki, klasyczna retro bitka z biustami, YS VIII w handheld mode pelnoprawna wersja nie to co ta okrojona Vita, najładniejszy kirby w historii, Donkey Kong Tropical Freeze, do tego Hyrule Warriors.

I najlepsze, DARMOWY piekny dodatek do Super Mario Odyssey w postaci chowania balonów po kątach, alez bedzie chowane i szukane, wszyscy na kolanach, nie moge sie juz doczekac tych posiadówek na discordzie "Velius schowal balona, szukamyyy"

No pieknie byc pod czerwonym sztandardem :banderas:

YETI MODE OFF

ku.rwa chowanie balonów xDDD

Opublikowano

Nowy Mario Tennis :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

YETI MODE OFF

ku.rwa chowanie balonów xDDD

Jako dlc za 80zl piekny kawalerze?

Opublikowano

Za darmo mozna chowac balony podobno :obama: Schowac Ci jeden?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.