Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

apormo i funk mają teraz inny problem niż siedzenie na forum:

Opublikowano

czyli co?

xone x - najwyzsza jakosc konsolowych multiplatform i brak exow

ps4 - konsolowe multiplatformy i exy na jedno kopyto

switch - blaganie o konsolowe multiplatformy i kozackie exy

Opublikowano

Czyli PC + Switch dalej najlepsze kombo dla graczy.

Pod nieobecność Aphromo (świeć Panie nad jego duszą) sami musimy wrzucać nowe pozycje do listy prawdy. Na początek Happy Manager, symulator randkowy w którym poderwać możemy wyraźnie nieletnie, wirtualne dziewczynki. W grze będzie opcja prześwietlania przez ubrania.

Przyznam, że PS4 dostaje kolejnego sztosa, a z samą konsolą nigdy nie było tak dobrze i dominacja jak za czasów PS2 etc. etc.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Przyznam, że PS4 dostaje kolejnego sztosa, a z samą konsolą nigdy nie było tak dobrze i dominacja jak za czasów PS2 etc. etc.

Jeszcze jak, za to ten (pipi)any śmieć xbox ledwo co zipie, a jedyne co dostał w tamtym roku, to betę gierki z pc za 200zl chodzącą w 15fps.

Haha, boty jak bezdomni, rzucają się a kubek najtańszego jabcoka i jeszcze zachwalaja. To xboxowa patologia.
Opublikowano

Kingdom Come: Deliverance To Run at 1440p on XB1X with Slightly Enhanced GI & Particles; 1080p on PS4 Pro

https://wccftech.com/kingdom-come-1440p-xb1x-1080p-ps4-pro/

Ledwo rok po premierze i sprzęt reklamowany jako "4K Console" nie wyrabia w gierkach, czy konsumenci mają prawo czuć się oszukani?  Czas zadać sobie pytanie czy Prosiak jest porażką, dyskutujmy? 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

No spoko jak tak będzie to będzie :hi:

10 godzin temu, Playstation napisał:

Kingdom Come: Deliverance To Run at 1440p on XB1X with Slightly Enhanced GI & Particles; 1080p on PS4 Pro

https://wccftech.com/kingdom-come-1440p-xb1x-1080p-ps4-pro/

Ledwo rok po premierze i sprzęt reklamowany jako "4K Console" nie wyrabia w gierkach, czy konsumenci mają prawo czuć się oszukani?  Czas zadać sobie pytanie czy Prosiak jest porażką, dyskutujmy? 

1440p to też nie jest 4k :rotfl:

Opublikowano

PC? Najlepszy sprzęt do przeglądania forumka i kupowania gier na normalne platformy do grania w gry wideo :)

Opublikowano

pieknie nintendo sie splukalo w 2017 i teraz yebane pedaly remastery tylko beda robic xdddd

Opublikowano

Remastery? No ładnie nintendo zaczęło ze swoim MP Trilogy na wii w 2009 roku.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

pieknie nintendo sie splukalo w 2017 i teraz yebane pedaly remastery tylko beda robic xdddd

myślę, że dla ciebie to i tak nie zrobi różnicy przecież to będą zupełnie nowe gry

Opublikowano

jak ktos nie mial 3ds'a/wii/wiiu to switch jest idealna konsola :banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

myślę, że dla ciebie to i tak nie zrobi różnicy przecież to będą zupełnie nowe gry

przeciez to cw to krece beke :D

mam w pierwszej polowie roku bayo2, donkey kong, mario tennis rpg, kirby, twewy - wszystko to do mnie nowosci i turbo sztosy ale jak ktos mial wiiu lub inne konsole niny to moze czuc sie wkurzony i czeka do e3

Opublikowano

YETI MODE ON

Alez konkurencja zaorana, piekny przenosny remaster Dark Souls, mozna grac gdzie sie chce i kiedy sie chce, najlepszy tennis w historii bo z wąsaczem w czerwonej czapce, remaster najlepszego jrpg z nintendo DS z dodatkowa zawartoscia, paczka pokemonów do mordobijki, klasyczna retro bitka z biustami, YS VIII w handheld mode pelnoprawna wersja nie to co ta okrojona Vita, najładniejszy kirby w historii, Donkey Kong Tropical Freeze, do tego Hyrule Warriors.

I najlepsze, DARMOWY piekny dodatek do Super Mario Odyssey w postaci chowania balonów po kątach, alez bedzie chowane i szukane, wszyscy na kolanach, nie moge sie juz doczekac tych posiadówek na discordzie "Velius schowal balona, szukamyyy"

No pieknie byc pod czerwonym sztandardem :banderas:

YETI MODE OFF

ku.rwa chowanie balonów xDDD

Opublikowano

Nowy Mario Tennis :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

YETI MODE OFF

ku.rwa chowanie balonów xDDD

Jako dlc za 80zl piekny kawalerze?

Opublikowano

Za darmo mozna chowac balony podobno :obama: Schowac Ci jeden?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.