Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Unravel to sraka straszna, dobrze ze dali to do EA access ale nawet tam nie chciało mi sie w to grać 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Unravel aka jedyny skuteczny lek na bezsenność.

Opublikowano

Unravel XD probowalem w to grac, przeszedlem ze 3 poziomy i wiecej nie moglem, straszne (pipi) 

Opublikowano

A tam c0rwa, nie znacie się na SZTUCE:sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No sztuką jest zrobić tak słaba gierkę. Znaczy, nie jest TRAGICZNA, ale ten skok, fizyka itd. itp. jest gorsze niż w littlebigplanet a to już wyczyn. Ale kolekcjonerkę z tym włóczkiem bym przygarnął. Bardzo sympatyczna jest, no i pamiętam jak gościu zestresowany na E3 wyszedł z nim i sie chwalil swoja gra. W sumie szanuje za to co stworzyli no ale z pewnoscia nie jest to hit. 

Opublikowano
25 minut temu, Gromi napisał:

A swoją drogą mieli fajne ip jak Dead Space , Burnout i Mirror Edge . 

No mieli - w 2007 roku.

Opublikowano

Hit nie, ale klimat gierki bardzo mi podszedł. Świetna muzyka, relaksujący gameplay, w sam raz na kilka sesji w przerwie między bardziej wymagającymi grami.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

no klimatu, graficzki i muzyki nie sposob odmowic, ale gameplay... no chyba ze faktycznie 1 poziom raz na tydzien w przerwie miedzy wieksyzmi tytulami 

Opublikowano

W założeniach miała być wzruszająca gra o włóczku szukającym domu, a wyszedł ckliwy platformer na jedno kopyto, poskładany z jakiś randomowych assetów i rozpaćkany obrzydliwym bloomem. Nie wiem co to miało być, ale wątpię, że to co ostatecznie wyszło.

Opublikowano

To ja już wole pogladać tvgry i szczerego jerrego

Opublikowano

nawet demka nie chcialo mi sie konczyc takie to bylo nudne, ale graficzka spoko to rozumiem, ze komus z nizszej klasy moglo sie podobac

Opublikowano

no gameplay to taki trochę ala (pipi) ala Knack

Opublikowano
29 minut temu, MaZZeo napisał:

Dobre grzyby w tym Berlinie sprzedają 

A grałeś w PESa? Oczywiscie, że nie bo na tym robaku xbonie jest w 720p czy tam 900p i bez option file 

fifa kek xDDDD

Opublikowano

fifa? nawet bym się na to nie wys,rał.

no chyba że na switchu, w pudełku, na kibelku z breloczkiem w kształcie piłki ;)

Opublikowano

Ragus przypomnij ile godzin w fifie na kibelku?

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

Ragus przypomnij ile godzin w fifie na kibelku?

s e t a

Cytat

Dalej gracie North Londonem na Manchester Red?

na tfu xboxie pewnie jo, na ps4 2 kliknięcia i ma się taką licencję, o jakiej fifa nawet nie marzyła

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Niech mi zrobią remaster skate 2 i bc2 a potem mogą umierać

bad company 2 najlepsze multi poprzedniej generacji :banderas:

Opublikowano

Wiecie jaka była najlepsza ostatnio wydana gra przez EA? Już wam kurwa mówię:

Opublikowano

Nawet kutasiarzu nie zagrałeś pięć minut w to, a śmiesz takie bzdury pisać.

Opublikowano

Chryste Panie, znowu jaranko Nintendo, ktore dopiero co popelnilo mini samobojstwo w postaci samych portow, remasterow i zapowiedzi DLC:yakubu:Jak sie nad tym zastanowic to tylko niezalezne Celeste i Fe od... zzaraz, no nie gadaj, EA GAMES to nowe IP jakie tam pokazali na te platforme :) 

Juz nie skomentuje klamstw i hipokryzji, bo zawsze to samo w kolo Macieju, jaka jest stronniczosc dzihadystow fanow Nintendo, usta wypchane frazesami ze unikatowosc, innowacja,czy co tam sie urodzi , pierwsi zeby innym wytykac, Ficus nagania na calym forum, a tu co ?

Spoiler

Luty bayo2(remaster)

Marzec kirby( gowniak )

Kwiecien mario tennis( tasiemiec)

Maj donkey kong(remaster)

Czewiec the world ends with you( remaster gry z komorek )

Portfel placze, znowu co miesiac sztos dla mojego switcha, konsola stworzona dla mnie, jakby mi nintendo czytalo w myslach,

Rayos ? Ten ktory cisnie po EA,Ubi, ze same tasiemce,raki :) To sie dowiedz kolego, Ubi zrobilo Settlersow, South Park, Rainbow Six Siege, For Honor, Steep, robia nowe Beyond G/E nawet (pipi)ca

Znalezione obrazy dla zapytania ubisoft Uno

no kurfa wiecej innowacji niz wii->switch:frog: Ale nieee, Rayos juz ma odpowiedz na zarzuty, on sobie zawsze poradzi jak te karaluchy na Saharze

Spoiler

gralem na wii u, gralem na n3ds, zagram i na switchu :D

:dynia:

Sprzedaz Switcha ? No mial byc mesjasz, konsola domowa i handheld w jednym, 97 razy dwa piekny kawalerze, no wreszcie w grudniu udalo sie dogonic 3DSa, co tak slabo ? Jeszcze ta fanfaronada ze PS4 ostatnie, akurat kiedy PS4 dolaczylo do eskluzywnego grona konsol ktore opchnely 20+ mln do klienta koncowego w jeden rok kalendarzowy, taka sytuacja sie zdarza pierwszy raz od 7 lat, poza PS4 tylko Wii i PS2 to osiagnelo, PS Network ma wiecej monthly users niz... Steam, przebogaty line up na nastepny rok, a Nintendo co tam, remaster Soulsow w najgorszej jakosci ^^ ?

Jeszcze najlepsze jest to ze Wy sie wcale nie kryjecie z tym, doskonale wiecie ze oni sa bezbekiami co tylko doja kase za 5x gorszy sprzet za takie same pieniadze, wiecie ze na Was sraja, ale mimo to...

Spoiler

Pokemony nawet jakby je wydali w 2019 to bym sie obawial o ich jakosc

Ja pewnie poki i tak bym kupił

Syndrom sztokholmski wjechal za mocno ?

Zelda ? Pamietacie jeszcze to sranko o raguusiuuu jakie dobre, jeden kolega sie odwazyl i co

https://www.destructoid.com/breaking-down-why-breath-of-the-wild-is-highly-overrated-452329.phtml:dunno:

No nie wiem co tak slabo ?

5 minut temu, raven_raven napisał:

multiplayerowe pif paf xDDDDDDDDDD

no, do tego EA się nadaje, gra godna "graczy"

A takim multiplayerze mowisz ? Split screen coop AAA gra, no podobno Nintendo krul bo tam od groma tego...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.