Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@aphromo

ale wrzucisz te liste tych remasterów aaa na swticha vs remastery aaa na ps4? czy przyznasz, że zje.bałeś po raz kolejny i pleciesz bzdury?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co tu się odjaniepawlilo :dafuq: 

Spokojniej misiaczki na przyszłość może taknieok? bo zarzucę słowotokiem kolejnym i przyjdzie @Kyo

Opublikowano

Nawet w CW moderka ? wtf ?

Opublikowano
Cytat

1. Betoniarnia to luźniejsze subforum które ujawnia się dopiero od określonej ilości postów. Samo zliczanie postów nie jest tu aktywne.
2. Moderacja nie będzie tak ścisła jak na reszcie forum. Od was zależy na jakie tory skręci rozmowa i w jakim tonie będzie się toczyć. Pamiętajcie jednak, że "Betoniarnia" to nie dawna "Bluzgownica" - mocne osobiste pojazdy nie będą tu tolerowane.
3. Nikogo nie obchodzi, że ktoś przekręcił wasz nick (chyba że w sposób nader obraźliwy).

4. Nagminne i bezpodstawne raportowanie w "Betoniarni" grozi otrzymaniem warna oraz usunięciem dostępu (can't handle it, don't access it).
5. Absolutny zakaz wciągania danych publicznych na forum. Media społecznościowe to jedno, forumek to co innego.
6. Zakaz przenoszenia oraz kontynuowania rozmów z "Betoniarni" na forum publicznym. Przed wyjściem z piaskownicy wytrzepcie buciki.
7. Nie dostosowanie się do powyższych zasad grozi czasową lub stałą utratą dostępu do "Betoniarni" jak i całego forum.

oczywiście, dlaczego miałoby nie być? 

Opublikowano
3 godziny temu, Playstation napisał:

a Tomb Raider to seria kojarzona z Playstation, wsteczna kompatybilność jest zbędna bo jest Playstation  Now, Killzone Shadow  Fall to najlepsze multi

no wspaniała społeczność

w konsolowych korzeniach serii i patrząc na wyniki sprzedaży w por. z segą; jak najbardziej. ten tajemniczy ktoś napisał że wylącznie z ps?

dlaczego manipulujesz oczywistą prawdą, mieszajac ją z nieprawdziwymi informacjami, he?

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

w konsolowych korzeniach serii i patrząc na wyniki sprzedaży w por. z segą; jak najbardziej. ten tajemniczy ktoś napisał że wylącznie z ps?

dlaczego manipulujesz oczywistą prawdą, mieszajac ją z nieprawdziwymi informacjami, he?

Opublikowano

ja to wiem chodzi o tych co nie wiedza ;/

Opublikowano

W tym stanie to plejstejszyn będzie trzeba usunąć chirurgicznie ;)

Opublikowano
20 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież FM7 na XoX wygląda lepiej, niż GTŚmieć na Plejbece PRO także nie wiem co tam ćpacie w tym Bełchatowie.

Śmiechlem.

Opublikowano

W takich momentach przydałby się @Bansai by tą chińską mordę aphromo tutaj wstawić:

MnkSptq.gif

Opublikowano

Czy ściąganie szablonów z neta i wycinanie kartonu na własną rękę można podpiąć pod piractwo?

Opublikowano

SmartHighHorseshoebat-max-14mb.gif

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

Dreams-GIF4.gif

Dreams-GIF6.gif

nawet fajnie wygląda ten Project Spark 

Opublikowano

Nierozsadnie jest nabijac sie z Dreams, wiedzac jaka kwote dal MS za tworce Minecrafta...

Coz, niedawno ogloszona data premiery Age of Empires DE tylko na PC jasno pokazuje czym naprawde jest Play Anywhere. Ciekawe, czy i ta odswiezona edycja doczeka sie aplauzu, jaki spotkal SF5 AE.

Opublikowano

Gier brak, najgorsza konsola na rynku ale reklamy w Tańcu z Gwiazdami i teraz buty gdzie niebieskie przegrywy myślą że jak kupią to będą jak Jordan xD

Opublikowano

Najzwyklejsza wspolpraca biznesowa, jak te Doritos i MD z Xboxem.

Gier brak ? No chyba nie, nawet w styczniu ktory zawsze kojarzy sie z posucha jest kilka gier niedostepnych na X1.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Gier brak ? No chyba nie, nawet w styczniu ktory zawsze kojarzy sie z posucha jest kilka gier niedostepnych na X1.

dawaj listę tych hitów, najlepiej z trailerami 

Opublikowano

Kompletnie nieadekwatnie do sytuacji.

Opublikowano

W styczniu na PS4 wychodzi Dissidia Final Fantasy NT, uznana seria z PSP i arcade. Wychodzi też The Inpatient na PSVR. No i Digimony jakieś, ale no PS4 to nie Switch żeby jarać się czymś takim. Sumarycznie i tak lepiej niż na Xbox One, na którym jest ZERO 0 NULL NIC i to od dawien dawna, że czuć jakby od zawsze. Po ch*j komu Xbox? Nawet własnych gier nie ma. Anty-konsola. Nawet na 3DS-a wychodzi Kirby w styczniu. Jakbym miał Xboxa to bym nie wchodził do tego tematu (ze wstydu). Powinien zmienić nazwę na Xbox One ZM... :/

Opublikowano

Od 5 miesięcy ps4 nie odpaliłem taka super konsola. Ostatnia gra jaką przeszedłem to yakuza we wrześniu. Myślę nad sprzedażą po premierze yakuzy 6 bo nic dla siebie nie widzę w tym roku z premier. No ale komu sprzedam wyjący bubel z premiery konsoli i za ile? 400 zł?  Ehh to już lepiej niech sobie w szafie leży może doczeka się last of us 2 lub spidermana w 2019 zanim zabije ją nie używanie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.