Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

4 minuty temu, aphromo napisał:

Za duzo by wymieniac, nie wiem czy wiecie ale premiera tego samego dnia co Nintendo Labo, Ficek bedzie mial konftlikt egzystencjonalny.

To będzie piękny dzień,plejstejszynowcy w zakupach growych nowy gow na 90% nintendodauny kartony a xboty jak to xboty guwno xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No to ms zaora pudełka i wchodzi w abonament growy. 

Opublikowano

Odpowiedni dzial, Cyfrowe Zakupy Growe juz czeka na forum.

Opublikowano

Czas na nowy temat "wypożyczalnia growa" :)

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyo napisał:

Lepszy odgrzewany kotlet od Sony w ręku niż kutang Spencera w gębie albo karton N w dupie xD 

:obama:

I o taką władze walczyłem, prawda i tylko prawda. 

Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem decyzji żeby GoW był typowym cinematic expirjens. Przeciez ps4 ma już Unchartedy i Last of  Us.

Ale pewnie będzie recenzował Kali, dostanie orazmu i będzie " to zupełnie nowe rozdanie w serii ", " to co wyczynia masaKratos w niektórych akcjach gdy wcisnąłem x,o,x przechodzi ludzkie pojęcie", a w podsumowaniu "naprawdę pod koniec przygody miałem łzy w oczach" :D

A decyzja Microsoftu fajna i stanowiąca ciekawą alternatywę. W sumie cieszę się bo korzystam z gejm passa

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

To będzie piękny dzień,plejstejszynowcy w zakupach growych nowy gow na 90% nintendodauny kartony a xboty jak to xboty guwno xD

Niesamowita generacja :fsg:

Ale zanim zagramy w nowe, epickie przygody Kratosa, jednego z poważniejszych kandydatów do tytułu gry roku, dostaniemy SOTC, grę która znajduje się w top 5 gier stworzonych przez człowieka (w rankingach ludzi którzy znają się na grach, nie mówię o mieszkańcach Białegostoku), druga część znakomitego i cudownie prezentujące się Ni No Kuni 2, bijatyka w świecie legendarnej serii Final Fantasy, oraz nową, swiezutka cześć Yakuza w której można zagrać min Virtual Fighter, czy wyrukac cytatą japoneczke. 

Królestwo Niebieskie i jego dobroci, od początku roku Kaz ma jasny przekaz... THIS IS LIVING 

:banderas:

Nintendozboki mogą jedynie kupić nożyczek i trenować wycinanie, a boty tylko płakać przez tego chorego poj.e.ba spencera. 

Opublikowano

Czytalem ze ponoc te kartony mega spoko dla o j c a.

6 minut temu, drozdu7 napisał:

Naprawdę nie rozumiem decyzji żeby GoW był typowym cinematic expirjens.

Przeciez to nie jest typowe TloU, zapomniales walki z trolem juz ? Gdzie do diabla masz cos takiego w U/TL ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Cytat

zapomniales walki z trolem juz ? 

wszyscy pamiętamy, w końcu każdego dnia odpisujemy na twoje posty

Opublikowano

tumblr_orh222LW0Z1txlnrpo1_500.gif

Opublikowano

ciekawe czy ten gow bedzie smigal w nieslychanych 1080/20fps czy 720/25fps (cinematic experience) ? Jakkolwiek by nie bylo, mendrek i ekipa beda wciagali nosem to (pipi).

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

lepsze gify na sea of thieves

nie ma znaczenia, liczy sie przeslanie

Opublikowano

ciekawe czy ten gow bedzie smigal w nieslychanych 1080/20fps czy 720/25fps (cinematic experience) ?

Pewnie będzie śmigać tak jak U4 i Horizon. Dwie najładniejsze gry na konsolach, chodzące w sztywniutkich 30fps.
Opublikowano

tak was kaz jedzie w czoko ze w waszych chorych glowac, granie w 30(!!!!) fps'ach to jest atut xD Brak slow po prostu... jak beda wam serwowali 20 fps jak w wiedzminie wystarczajaco dlugo, to za pare lat tu na forum bede czytal "w sztywniutkich 20 fpsach gram sobie - za(pipi)iscie!"

Opublikowano

Nie można mieć wszystkiego, wolę gry roku w 30fps, niż pecetowe kąpiele ze starym w 60fps.

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Narkotyki coraz łatwiej dostępne. Multiplatformy w lepszej jakość, dzięki nim przez najbliższe 2 lata (bo później wyjdzie PS5 i karta się odwróci) Xbox będzie się sprzedawał znacznie lepiej, powiedz to ludziom z Nintendo.

2018 a jak widać jeszcze żyją ludzi, którzy są przekonani, że lajw jest lepszy od Psn. O tej super usłudze najlepiej poczytać w dziale Xbox. Może jeszcze dobre multiplayer tylko na xboxie?

No nie inaczej! Co Plejszmata 4 ma w tej kwestii do zaoferowania? Dałno-Selfi 4, oraz Wallhack Of Us. A co z przeciwwagą dla - przypominam po raz sześćset szesnasty - najlepszego multiplayera FPP na konsolach ever tj Halo 5, czyli  Killzgon Szadą Fą? To kiedy wam klapy te wariackie gajerki z Sony zamykają ostatecznie serwery? Za miesiąc, dwa?:yao: Cio te Siory to ja nawet...:yao:

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Za duzo by wymieniac, nie wiem czy wiecie ale premiera tego samego dnia co Nintendo Labo, Ficek bedzie mial konftlikt egzystencjonalny.

Prosta odpowiedz ogarnietego gracza, ani to ani to na premiere

Opublikowano

Jak sobie chcesz.

22 minuty temu, Ocelot napisał:

tak was kaz jedzie w czoko ze w waszych chorych glowac, granie w 30(!!!!) fps'ach

Sa tacy co w 4 fps graja i nie narzekaja

Opublikowano
1 godzinę temu, kermit napisał:

innowacja w gowie: machnij toporem by zabic typa, unik pod O, brak skoku, idz dalej patrz kur.wo jaka grafa, o jeleń zabij żeby miec kopyta na strzały do łuku, brawo trofik i cutscenka z takimi skryptami i grafa ze odłóż pada na 20 minut a potem dzwon do seby ze fotorealistyczne

Gdy czytałem te momentu dotyczące grafiki to myślałem ze mowa o Xboxie, a po chwili dotarło do mnie ze przecież tam nie ma gier i teraz już sam nie wiem o co chodzi.

Opublikowano
40 minut temu, YETI napisał:

Nie można mieć wszystkiego, wolę gry roku w 30fps, niż pecetowe kąpiele ze starym w 60fps.

sztywniutkie 60 fps, 4k, darmowy online, który działa, brak mendrka w comminity i błyskawiczne ładowanie w trójnogich "exach" typu street fajter 5 czy tekken 7

Spoiler

a kąpiele ze starym to ty masz w domu

Edytowane przez gekon

Opublikowano

IT'S MORE MATURE NOW MUH FATHER FIGURE STORY SO DEEEP DUDE WOW HE'S LIKE A DAD IT'S SO FUCKING DEEP DUDE JUST LIKE LAST OF US AND WALKING DEAD

Opublikowano
34 minuty temu, gekon napisał:

a kąpiele ze starym to ty masz w domu

no chyba nie. ex na pc

header.jpg?t=1483399697

Opublikowano

s.p.i.e.r.d.a.l.a.j, tak/nie?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

gekon nie dość że oglądasz kabarety to jeszcze grasz na pc? o jenysiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.