Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Yakubu napisał:

Niesamowity sukces, dłubać tyle czasu nad zhackowaniem konsoli żeby odpalić kilka gierek sprzed tysiąca lat, które można odpalić na konsoli za 50zł. Co za marnotrawstwo czasu ja (pipi)e xd

no nie?albo jakim trzeba byc pedałem zeby po prostu móc  wsadzic plyte z swojej kolekcji gier ps2  do konsoli i grac na (pipi)4...jak dobrze ze sony to zablokowało 

Edytowane przez BieŃ

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Słyszycie xboxowe pedały?

Opublikowano

#4ThePlayers

Opublikowano

Wiecie u was nie wychodzą nowe gry więc macie czas na starocie ale U NAS na plejstejszyn nie ma czasu na nostalgiczne powroty do przeszłości ;)

Opublikowano

1 minutę temu, Pupcio napisał:

plejstejszyn nie ma czasu na nostalgiczne powroty do przeszłości ;)

dlatego jaracie się remakiem SOTC, gry sprzed 12 lat :yakubu: 

Opublikowano

No i zaorane

Opublikowano

remake Sotc ? Nowy silnik graficzny, nowy+stary styl sterowania. 4K lub 60 FPS na Pro.

Staruszek mesjasz wreszcie ma szanse przebic sie do wiekszego grona odbiorcow.

Byscie sie boty obsraly na pomaranczowo jakby Lost Odyssey tak odpicowali.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nudna gra nadal będzie nudną grą

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No niezły tryhard bezguścia ;)

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Lost Odyssey

Po co? Grałem niedawno: gra wygląda i działa bardzo dobrze na One. Do szczęścia wystarczyłby dedykowany patch pod XoX. Wtedy mielibyśmy remake za darmo, a nie jak niebiescy za 150zł. Sony goli frajerów jak się tylko da. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

remake Sotc ? Nowy silnik graficzny, nowy+stary styl sterowania. 4K lub 60 FPS na Pro.

Od kiedy 1440p to 4K ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

zelda bez fabuły z pustym światem, tasiemiec nintendo 2/10

SOTC remaster GOTY

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

No niezły tryhard bezguścia ;)

temu chinczykowi tylko to wyszlo, ale ile mozna to już po kolekcji hd kolejny raz jak wskrzeszają tego kloca 

Opublikowano

90% klapow mialo na sotc wyyebane na ps2, 90% klapow mialo wyyebane przy remasterze na ps3 ale teraz nagle jaranko przy remaku na ps4 bo taka posucha w dobrych gierkach, ze trzeba wpisywac na liste yetiego i jarac sie czyms co nie jest klonem tlou

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

temu chinczykowi tylko to wyszlo, ale ile mozna to już po kolekcji hd kolejny raz jak wskrzeszają tego kloca 

Jak okemi tyle ludzi ominęło a była wersja na ps2, wii, ps3,ps4,xbone i pc to myśle że te same lamusy ominęły sotc to niech sobie zagrają w przyzwoitej jakości w tego sztosa 10/10

Opublikowano
8 minut temu, Ins napisał:

Od kiedy 1440p to 4K ?

w obozie sonowców widzę się odwróciło kosmicznie, wcześniej super ważne było, że gierki mają różnice typu 720p/900p na X1 i 1080p na PS4, teraz jak dokładnie to samo, jest tylko odwrotnie, to zaklinanie rzeczywistości się zaczęło, że 1440p to w sumie już UHD jest :teehee: 

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

90% klapow mialo na sotc wyyebane na ps2, 90% klapow mialo wyyebane przy remasterze na ps3 

Jesli nie rozumiesz, to Ci wytlumacze.

-sotc na ps2 chodzil +-20 fps

-na ps3 sotc bylo  lazy remasterem, z lepsza rozdzialka co daje niewiele w takim tytule, bo problem lezy duzo glebiej, tak samo jak w przyp. Lost Odyssey) i 30 FPS.

Teraz Sotc wyglada tak, ze nie tylko hype staruszkow internetowych( odliczamy nostalgie bo tak dobrze jak za cesarza Franza juz nie bedzie ) moze zachecic do kupna

Znalezione obrazy dla zapytania shadow of the colossus ps4 pro gif

Opublikowano
3 minuty temu, raven_raven napisał:

to zaklinanie rzeczywistości się zaczęło, że 1440p to w sumie już UHD jest :teehee: 

portale branzowe informuja o 4K, jesli cos sie zmieni nie zapomne zaznaczyc.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Jak okemi tyle ludzi ominęło a była wersja na ps2, wii, ps3,ps4,xbone i pc to myśle że te same lamusy ominęły sotc to niech sobie zagrają w przyzwoitej jakości w tego sztosa 10/10

A sam kupie i zagram bo jestem ciekaw czy formuła, która mnie rozj.ebała te 13 lat temu nadal będzie tak samo dobra 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co? Grałem niedawno: gra wygląda i działa bardzo dobrze na One. Do szczęścia wystarczyłby dedykowany patch pod XoX. 

30FPS i podbita rozdzialka, za darmo, ok, ale jednak nowy engine by sie przydal.

Opublikowano

w czym tkwi problem lost odyssey?

Opublikowano

to go zrób, jaki problem?

Opublikowano

SOTC będzie w 1080/60 fpsów i "dynamiczne 4k i 30 fpsów na ps4 pro :potter: 

Sony na blogu o tym pisze 

Cytat

It has never looked more stunning and never been as immersive, and on PlayStation 4 Pro, runs at a breathtaking dynamic 4K resolution targeting 30 fps.

https://blog.eu.playstation.com/2017/10/31/shadow-of-the-colossus-releases-7th-february-2018-stunning-new-footage-debuts-at-paris-games-week/

a ofermo oczywiście kłamstwa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.