Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, asax napisał:

Każdy trzeźwo myślący człowiek (czyli każdy bot) przyzna że State of Decay 2, Sea of Thieves i Crackdown 3 mimo że mają szansę być dobrymi gierkami (no może z wyjątkiem Crackdowna xD) to nie jest to ta sama pólka co God of War czy Spiderman. 

I całe szczęście xDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Spajdiego szkalujo... 

Opublikowano

high production value open world z superbohaterem, pełny znaczników na mapie, czyszczenia lokacji z ukrycia lub bicia przeciwników stojących w kółeczku wokół bohatera doprawiony mnóstwem QTE i cinematic expierience

no w sumie, macie rację, brzmi bardzo świeżo i jak się tak przyjrzałem, to nie mogę się doczekać :obama: 

Opublikowano

I tak zagrasz w tego w Spidermana XD

Opublikowano

> kruku_kruku

> zagrać w grę

:yakubu:

Opublikowano

W sumie jakby to nie była gra o pajonku tylko innym supermenie to pewnie nawet bym na nią nie splunął ale jest więc zm rejwen :[

Opublikowano

Spiderman zayebie was w pizdę XD będzie grał każdy XD

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

Ogólnie to nie ma co się śmiać, bo taka przyszłość branży czeka, czyli abonamenty na gry i to jest dobre dla graczy. A jak sony nie ogarnie dałna w następnej generacji czyli nie zrobi tego abonamentu i gry to jest na straconej pozycji, bo exy nie uratują.

Jakiego dalna maja ogarniac, ze sprzedaje sie na PS4 w kwartal ponad 50 mln gier ? Kto normalny uwali taka kase z wlasnej woli ?

Ja wiem, ze na potrzeby narracji to by sie swietnie skladalo jakby sprzedaz gier znizkowala, ale jest odwrotnie, sprzedaz cyfrowa gdzie maja hajs tylko dla siebie idzie na herosa i musimy to brac pod uwage, wieszczac takie tezy.

Tl DR - Sony podyebalo MS najwiecej kupujacych klientow, ale to nie znaczy ze kupcy gier znikneli.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ten szał macicy sonybociarni o XGP będzie trwał do czasu jak $oniacz zrobi coś podobnego ale piecze biedaków :)

Oczywiście jeśli chodzi o sprzedaż to SoT czy Crack3 to nie poziom największych exów AAA, tak samo jak Detroit, Dreams czy Days Gone gdzie zdecydowana większość klapów nawet nie splunie na te gry. Chociaż na plejbece tak słabo z grami że 2-3 klapów interesuje się tym xD

Opublikowano

Ofermo przyznałeś, że jesteś szkodnikiem branży kupując używki czy nadal wyparcie?

Opublikowano

Piąteczek, piątunio u mnie dziś tak 

19961239_792477424284471_914236882551002

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale po co wam dwa pady, przecież na Xboxie nie ma w co grać nawet na jednym.

Opublikowano

Co tam kąsolarze znowu czekanko na najsmaczniejsze kąski z pańskiego stołu? Tym razem Dead Cells na tapecie i litania życzeń o rychłą premierę.

Opublikowano

Dzisiaj akurat Monster Hunter wjezdza na salony, a na przystawke Dragon Ball Fighterz.

Opublikowano

spoko pececiorze też zagrają za pół roku xD

Opublikowano

A w RDR 2? Chyba w ogóle :kaz: Zaraz będzie wyparcie, że oni wolą indyczki ku,rwa w early access XDDDDDDDDD

Opublikowano

Monhun w pływających 35-45 klatkach na ps4 pro :yao: I’am out.

Opublikowano

>dziforsy po 3500zł

>kolejne obsuwy premier względem potężnych konsol 

No nie jest to najlepszy czas żeby być pececiorzem. 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

A w RDR 2? Chyba w ogóle :kaz: Zaraz będzie wyparcie, że oni wolą indyczki ku,rwa w early access XDDDDDDDDD

dziś trailer i premiera w czerwcu ;)

Opublikowano

Football manager 2018, Civ 6 z dodatkiem kóry zaraz wychodzi, divinity 2, total war warhammer i wiele innych plus masa indyków. Tak na pc niektóre gry nie wychodzą od razu lub nie wychodzą wcale ale w ogólnym rozrachunku więcej traci gracz stricte konsolowy.  Chociaż zamykanie się w jednej platformie i olewanie dobra z innych to debilizm.

Opublikowano

Nowego fajnala z pedałami też dostaliśmy później

nie mówiąc już o tym, że to 2/10 to kąsolarze grali na premierę w demko za 280 zeta.

Opublikowano

>>>> spam konsolarzy w każdym temacie z Indie gierką PC i czekanko tylko czekanko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.