Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

i tak zagrasz

w HD nie grałem wiec w HD HD moge 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja w ogóle nie grałem także ja mogę się jarać :sir:

Opublikowano

Mieć logo PlayStation w sygnaturze a nigdy nie grać w SOTC :pawel: 

Opublikowano

2018 i do tej pory nie zagrać w SOTC xD

Opublikowano

specjalnie czekałem na tę edycję na PS4 :kaz:

@_Be_ jak ja jestem klapem to Ty wpierdalasz kurczaka :chicken:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Klapy już takie są :dunno: 

Opublikowano
1 godzinę temu, blantman napisał:

BTW a propo raków branży. MH World ma nie działający multiplayer na xbox one. Można ze znajomymi się połączyć wczoraj testowałem ale nie działają sesje z randomami. Czemu? Bo Beta była ekskluzywna dla ps4. BETA która powinna być po to aby przetestować kod sieciowy z powodu jakiejś chorej praktyki sony (nie pierwszy raz)została opłacona aby być tylko na playstation. Ja rozumiem dodatkową zawartość z hzd do mh czy strój linka w skyrim na switch. To jest ok zależnie od platformy. Beta jednak ma czemuś służyć i robienie z niej eksa właśnie się na capcomie zemściło. Ja sam na razie gram singla więc mi to rybka. Ciekawi mnie jednak jak poważny to problem i kiedy to naprawią. Jeżeli coś w kodzie źródłowym nie bangla to może im to zająć duuużo czasu :)

Ten post to już jest Mendrek level. Blant nie idź tą drogą.

Opublikowano

Jeszcze @YETI i granie w multi w MH World 

nie da się do hosta dołączyć jeśli nie jesteś w fabule w tym momencie co host plus progresja idzie tylko na korzyść osoby hostującej :pawel: SUPER GRA W MULTI KOOORWO :kaz:

Opublikowano
34 minuty temu, MYSZa7 napisał:

ja w ogóle nie grałem także ja mogę się jarać :sir:

następnym razem jak ktoś będzie pisał "dominacja jak za czasów ps2" to trzeba zapytać, czy faktycznie na ps2 grał czy może tata mu opowiadał

Opublikowano

Mysza pływał w jajach ojca pewnie przy premierze PS2 więc wiesz :notbad: 

Opublikowano

kupuja prosiaka na premiere. Dostają tylko rok gwarancji (przypominam na skorpiona ponad 2 lata dostałem) po kórym sami wymieniają paste bo chodzi głośno w co drugiej grze. Tak PS4 to platforma docelowa dla multiplatform. Chyba tylko dla frajerów :D MH World, AC Origins czy wolf 2 - konsola cichutka. Nie ważne ile godzin bym grał nigdy nie słyszę choćby przez chwilę.
 Konsola wyje? jedna rada od forumowiczów sam sobie wymień paste na procku.

SotC ? Super gierka to była na ps2. Teraz są lepsze

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Mysza pływał w jajach ojca pewnie przy premierze PS2 więc wiesz :notbad: 

Jako plemnik grałem sobie w Tekkena 3 :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

BTW a propo raków branży. MH World ma nie działający multiplayer na xbox one. Można ze znajomymi się połączyć wczoraj testowałem ale nie działają sesje z randomami. Czemu? Bo Beta była ekskluzywna dla ps4. BETA która powinna być po to aby przetestować kod sieciowy z powodu jakiejś chorej praktyki sony (nie pierwszy raz)została opłacona aby być tylko na playstation. Ja rozumiem dodatkową zawartość z hzd do mh czy strój linka w skyrim na switch. To jest ok zależnie od platformy. Beta jednak ma czemuś służyć i robienie z niej eksa właśnie się na capcomie zemściło. Ja sam na razie gram singla więc mi to rybka. Ciekawi mnie jednak jak poważny to problem i kiedy to naprawią. Jeżeli coś w kodzie źródłowym nie bangla to może im to zająć duuużo czasu :)

Monster Hunter na Xboksie xD Sesje z randomami nie działają bo łącznie na klocu gra pewnie 17 osób, z czego 3 w MH.

Opublikowano

Klapy hajpują dreams xd zrobią sobie Ori bo nikt z nich nie ma lapka, który uciągnie te grę i nową część Wipeouta bo sony ma ich w ch,uju. Weźcie jeszcze sobie zróbcie DriveCluba 2 bo bida z wyscigami u was. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

hapowanie dreams taki sam level co hajpowanie sea of thieves

Opublikowano

sea of thieveS? cudowny online, przepiekna woda, klimat tak dobry ze az grogiem mozna przepijac, no bardzo fajna gierka.

dreams? no mozna sobie zrobic gonwoklona oriego, niedorobionego sequela wipeouta albo... gre o przybijaniu piatki xd yaaay 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

dreams? no mozna sobie zrobic gonwoklona oriego, niedorobionego sequela wipeouta albo... gre o przybijaniu piatki xd yaaay 

Moja babcia zawsze powtarza, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.

Bardzo to mądra kobieta jest, ufam jej osądom. 

Opublikowano
22 minuty temu, Ficuś napisał:

hapowanie dreams taki sam level co hajpowanie sea of thieves

SOT ma przynajmniej najładniejszą wode w historii :fsg:

Opublikowano

Zrobią sobie SoT w Dreamsach i będą mówić że też mają grę o piratach.

Opublikowano

lajwa sobie w dreamsach nie zrobia :kaz:

Opublikowano
19 godzin temu, nobody napisał:

Mialem okropny sen. SoT i Crapdown 3 było jedynymi exami ps4 na najbliższe pół roku i Yeti, Aformo, oraz Mendrek próbowali grać nimi, jako argumentem za ps4, 

Z humorkiem takie, nie ?

Opublikowano

Opublikowano

Spokojnie da rade to zrobic w Dreams. 

Opublikowano

dreams to cos jak martwy project spark?

Opublikowano

Dobry tydzien w UK, MonHun i DBF na 1/2, The Inpatient ( chyba VR ) 10.O, 5 mln MonHun w 3 dni.

Not bad.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.