Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

wolfenstein  chyba jest już mocno zrobiony,  czekam  na te ekscytujace cutscenki  z poyebanymi kobietami

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Marzy mi się początek (albo koniec) konfy Sony, że zrobią coś na podobę pierwszej sceny z Mad Max Fury Road. Chloe rozdeptująca skorpiona, posrałbym się ze szczęścia.

Opublikowano

Ty się tam Yakubu nie jaraj bo skończy się na tym, że każda konfa w tym roku będzie ssać :) 

Opublikowano

Sony raczej nie bedzie, przynajmniej dla ich fanow. Pokaza to samo co rok i dwa lata temu i klapki beda kwikac z radosci

Opublikowano

Sony by pokazało logo playstation i zgasiło światła, a i tak byśmy czytali "still better than microsoft" od szanujących markę, więc poprzeczki wysoko zawieszonej nie mają :lapka:

Opublikowano

Sony raczej nie bedzie, przynajmniej dla ich fanow. Pokaza to samo co rok i dwa lata temu i klapki beda kwikac z radosci

Ale przynajmniej będą gry na wyłączność.

Brak mi słów na to co zobaczyłem... Mocno za Microsoft trzymałem kciuki, a tu dali najgorszą konferencję jaką w życiu widziałem.

Opublikowano

Konfa sony ma trwać 2h czyli dłużej od m$.

ONI ICH ZA(pipi)IA. TO BĘDZIE GWAŁT.

Opublikowano

Jak zaawansowany autyzm trzeba mieć żeby po konferencji MS życzyć zle Sony, gdyby Sony od.(pipi)alo to co MS to dla nas by to oznaczał koniec hobby i pasji, weźcie wy się (pipi).nijcie w łeb.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Konfa sony ma trwać 2h czyli dłużej od m$.

ONI ICH ZA(pipi)IA. TO BĘDZIE GWAŁT. 

O ku.rwa 2 godziny Knacka :banderi:

Opublikowano

Ty się tam Yakubu nie jaraj bo skończy się na tym, że każda konfa w tym roku będzie ssać :)

DLC do Uncharted

TLOU2

Detroit

Ni No Kuni 2

GoW

Spiderman

Days Gone

GT Sportxd

Nie będzie czego zbierać.

Opublikowano

Jak zaawansowany autyzm trzeba mieć żeby po konferencji MS życzyć zle Sony, gdyby Sony od.(pipi)alo to co MS to dla nas bu to oznaczał koniec hobby i pasji, weźcie wy się (pipi).nijcie w łeb.

Kto tutaj życzy źle Sony? Poranne medykamenty zażyte? Bo omijanie cenzury coś ci kurwa nie wychodzi.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

DLC do Uncharted

TLOU2

Detroit

Ni No Kuni 2

GoW

Spiderman

Days Gone

GT Sportxd

Nie będzie czego zbierać.

Ktoś chce więcej Uncharteda?

Detroid xDD

TLOU 2 pewnie nie pokażą

Spiderman pewnie zawiedzie

Days Gone XD

Sony niech lepiej pokaże coś nowego.

Opublikowano

Ale przynajmniej będą gry na wyłączność.

Brak mi słów na to co zobaczyłem... Mocno za Microsoft trzymałem kciuki, a tu dali najgorszą konferencję jaką w życiu widziałem.

Tego nie ogladałes?

żałuj

Opublikowano

Ja byłem pewien, że pierwsza połówka roku jest tak słaba, bo cała para poszła w Scorpio. Spodziewałem się ogromu zapowiedzianych gier. W końcu to Microsoft przegrywa generację i to oni mają rok straty fo Pro.

Ja na prawdę lubię swojego Xboxa, ale to co zobaczyłem budzi we mnie wstręt do tej firmy.

Opublikowano

No i SP ma pokazać to nowe IP na dzikim zachodzie

Opublikowano

raven i te posty pisane przez łzy <3 

Opublikowano

Mówiłem że tak będzie, kolorowe pady bez gier.. No ale Ms zaskoczył brakiem pudzianów i halo. Pewnie cała moc poszła w Indory, zamiast owe dwie bomby prawdy.

Opublikowano

Właśnie co oni mają na ten rok, bo 5 miesięcy przepsali nie wydając niczego xD krwa to co tylko forza 7 w tym roku??

Opublikowano

najlepsze że klapki cieszą się jak nintendo czy ms mają gorzej. Nie rozumieją że brak konkurencji i monopol to będzie najgorsze co może nas spotkać. Będzie ruchańsko w dupe na maxa all day long. Chociaż niektórzy nawet jak maja kutasa sony głęboko w anusie proszą o więcej :D

Opublikowano

Nowe IP od Fromu i Days Gone :banderas: Będzie pogrom.

Opublikowano

Fatalna konfa Microsoftu, aż nie wierzyłem, co oglądam. NIE MAJĄ gier ekskluzywnych, którymi mogliby nawiązać choćby przez chwilę walkę z Sony. Zapowiedzieli 3 konsolowe exy - Forze 7, Ori 2 i Super Lucky's Tale - to jest nic. Nakłamali z tymi wszystkimi indykami, które jako pierwsze wylądują na XOne, a potem na PS4 i nawet Switcha (tzw. XOne Launch Exclusive, z lektorem krzyczącym "EXCLUSIVE!"). Z multiplatform AC: Origins i Shadow of War szału nie robią, bo już z urzędu po prostu nie mogły (w Mordorze w dodatku grafa ustępuje "jedynce" przez duże tereny i ilość jednostek na ekranie). Znane, starsze exy, które pokazali, ZASYSAJĄ. Crackdown 3 wygląda jak odratowana w ostatniej chwili gra z X360, State of Decacy 2 zrobiło wielki postęp od "jedynki", ale to dalej AA. Sea of Thieves za to na plus, ale to będzie nisza. Szkoda, że skasowali Scalebound zmiast Crackdown 3, ale wiadomo - tutaj mogą chociaż napchać mikrotransakcji i DLC. Na koniec gwóźdź do trumny, czyli cena XOne X - jak to mówią za Zachodzie: Dead On Arrival.

Potwierdzili wszystko to, co wiedzieliśmy od dawna: nie mają gier, by rywalizować z Sony (a niedługo chyba i z Nintendo), nie rozumieją dlaczego przegrywają, nie mają atrakcyjnej wizji na przyszłość dla graczy - chcą tworzyć gry pozwalające robić kasę na multiplayerze (mikrotransakcje, DLC). I tyle.

Opublikowano

najlepsze że klapki cieszą się jak nintendo czy ms mają gorzej. Nie rozumieją że brak konkurencji i monopol to będzie najgorsze co może nas spotkać. Będzie ruchańsko w dupe na maxa all day long. Chociaż niektórzy nawet jak maja kutasa sony głęboko w anusie proszą o więcej :D

Jak konkurencja jest taka fajna, że teraz trzeba płacić za online, a i jeszcze zbierały się ciemne chmury nad handlem używkami to ja podziękuję, wolę monopol Sony i PlayStation, najwspanialszej z konsol.

Opublikowano

Właśnie co oni mają na ten rok, bo 5 miesięcy przepsali nie wydając niczego xD krwa to co tylko forza 7 w tym roku??

Jeszcze jest Crackdown 3 z zerową destrukcją otoczenia, dokładnie tak jak reklamowali przez ostatnie 3 lata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.