Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Shagohad napisał:

Ostatnie dni to jest tak wielka orka klapów, że aż mi się przypomniał ten mem:

Co ty chrzanisz chłopcze bez butów, dostało ostatnio coś eksplozywnego na Xboxa 93 na MC? Nie? To japa bocie i wróć jak dostaniecie.

Spoiler

Fajnie będzie cię nie zobaczyć już :)

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Miałeś błąd, poprawiłem.

Też może wypinać dupę, nikt go nie tknie tam, za to wszyscy mogą w jej stronę wysłać całusy z dołu ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

MENDRKOWI PĘKŁA PSYCHA XD ROBIE SCREENSHOTA

Opublikowano

Nigdzie się nie wybieram. Niebawem wyjdzie Sea of Thieves i całe xboxowe community będzie pływać statkami zarąbiście się przy tym bawiąc, a Ty będziesz się dalej jarał remstarem x2. Kto ma gorzej? Chyba nie ja.

PS4? W przyszłości się kupi i ogra te kilka gierek po 8h i tyle. Bez historii konsola.

Opublikowano

Tak mniej więcej wygląda uciekający kaz. Jedynie zamiast WiiU wstawić Switcha i wszystko się będzie zgadzać. 

3HWYLot.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

i pomyslec ze wystarczyło zrobić najmocniejsza konsole na świecie i netflixa z gierkami a klapy juz szukaja sznura :)

brawo ms

Opublikowano
6 minut temu, Orzeszek napisał:

MENDRKOWI PĘKŁA PSYCHA XD ROBIE SCREENSHOTA

Nic z tych rzeczy. Zmieniam strategię. Chciałem po dobroci przekonać botów do kapitulacji, ale szkodniki zamiast kupić PS4 i przeprosić, to pałętają się pod nogami z exami 7/10. Założę się, że jakby nie SoT to by wychwalali Crackdowna 3 :dynia: Więc pora poustawiać ich w szeregu, żeby każdy nie-bot który tu wejdzie wiedział że boty to najgorszy gatunek gracza. I nie muszą mieć SoT by pływać po morzu. Oni od dawna już pływają. Po morzu fekaliów. Brzydzę się nimi. Ficuś, pamiętaj o myciu rąk po każdym graniu na Xboxie... :/

Opublikowano

Coś czuję, że w marcu w SoT nie będzie już żadnych wysp, klapy wszystko zatopią swoimi łzami. Zostanie nam jedynie napjerdalanie się statkami, ale nadal będzie to ciekawsze niż remastery na stejplejeszstejszyn4

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Karolek walczy remasterem? Aż tak żałosnie jest na PS4? xDDDD

Opublikowano

Remaster Balasów goty 2018 xD

Opublikowano

Jeszcze niech się okaże, że Crackdown 3 będzie hitem i 2 najbardziej wyszydzane gry zaorają całe klaperskie towarzystwo :obama:. W sumie, wystarczyło Sea of Thieves, hehe.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

w sony chyba za bardzo do serca sobie wzięli hasło "dominacja jak za czasów ps2" xDD

jak myślicie czym będą orali w 2019? the getaway remastered?

Opublikowano

Króluj nam Spencer :fsg:

Opublikowano

XD GOD OF WAR POZAMiATA MÓWIE WAM XD !!!

Opublikowano

GoW? :yao: INO NINTENDO LABO w kwietniu 

:fsg: 

Opublikowano

Sam PUBG zaorał to całe towarzystwo. PS4 - konsolka do włączenia raz w roku i ogrania wszystkich hitów na 8 godzin. Xbox - sprzęt do orania całorocznego. Dominacja jak za czasów X360

Opublikowano

Powiadomienie mendrek cytuje cię w cw. Wchodzę i jakie pęknięcie dupska i walka rimejkiem gry z ps2. No cóż czekam na te eksy. Wierzę że już w marcu w przerwie ogrywania z forumkiem sea of thieves wpadne na playstation 4 aby pograć w yakuze 6. Co do reszty roku to... no cóż może jakiś samograj na 8-10 h wyjdzie to się sprawdzi a na razie ps4 sobie odpoczywa (dobrze że nie mam karaluchów w domu bo pewnie by już sobie gniazdko zrobiły)

Po co ogrywać multiplatformy na pół produkcie ps3/pro jak można na nadkonsoli :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

Tylko poundy szterlingi :cool: Będzie z czego opłacać game pass.

Godzinę temu, raven_raven napisał:

Ja wybrałem wypłatę w bitcoinach i k,urwa chyba źle wybrałem chłopaki :smutas: 

Ja za swoje promowanie marki i granie w piratów dostanę oleda :obama: król Spencer najlepszy gość na świecie 

Opublikowano

do mnie za pare postow w cw już koxik jedzie, spencer dba o swoich żołnierzy

Opublikowano

c0rwa ja za każdy post o piratach dostaje 0,30zł, chyba czas renegocjować stawki  

Opublikowano

piątek rano a klapy już z pękniętymi dupami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.