Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, blantman napisał:

No 250px-Playstation_logo_colour.svg.png w sygnaturze zobowiązuje do pewnych standardów :D

Dokładnie. Do kupowania i ogrywania kolejnych gierek, a nie kolejnych wersji konsol, żeby ograć DLC do Horizona 3.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

z tematu o Playstation Plus

16 godzin temu, milan napisał:

Gra jest na 6-7/10,  nie jest to niegrywalny crap. Po co te CW tutaj bluber? Nie dosc ze dali bardzo fajną grę co nie jest normą, to jeszcze druga nie jest popierdółką w 2d, tylko pełnoprawną gra która może nawet się spodobac.

milan przekonuje Blubera, że Knack to wcale nie taka zła gra mimo ocen zbliżonych do LocoCycle xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie no ogrywam na koksie multiplatformy jak wolf2, ac origins czy mh world w najlepszej jakości a fh3 i patch pod koksa to tylko bonus wisienka  na torcie

Opublikowano

Dobrze, że klapy się nie rzuciły na PS Pro jak wygłodniałe psy na kawałek szynki.

Opublikowano

To oficjalne, na starych Xboxach nie działa DLC do Forzy Horizon 3. Trzeba kupić nowe wersje konsoli.

Opublikowano

No @Shagohad kto kupił ten Pro odrzutowiec to jest niezłym frajerem :cool:

Opublikowano

@blantmanNo ale co do MHW, to już wyjaśniliśmy 2 strony temu (dołączając porównanie), że lepsza wersja jest na PS4Pro bo xoxox to frajernia dla naiwniaków którzy wyrośli na kupowaniu co roku nowego gdzieforsa.

Brak ex'ów, gorsze porty, gorsza sprzedaż (mniejsze community), nawet dasha nie umieją zrobić gamonie. MS nieudacznicy branży konsolowej ;)

Opublikowano

Mendrek chciałbym usłyszeć jakieś pancze, ale widzę że w najbliższym czasie mogę liczyć jedynie na łkanie w Twoich postach. Szkoda mi Ciebie, wiesz?

PlayStation, ostatnia rzecz która trzyma Cię przed obłędem dostaje taki wp.erdol od konkurencji: najpierw Znicz który miał zdechnąć w moment a zaorał 2017, teraz niespodziewana popularność Sea of Thieves i nowe standardy abonamentów konsolowych.

Tobie co zostało? Remake remasteru oryginału z PS2 i jakaś nadzieja, że kiedyś będzie lepiej. Nawet mi Ciebie żal :(

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ilekroć słyszę "Sea of Thieves" to parskam śmiechem. Dobra, żarty żartami, ale może skończmy już ten cyrk i przestańmy promować tego marnego klona Sid Meier's Pirates!, które miodnością zjada te 7/10 i nawet mu się nie odbija po tym. Bosh, do czego to doszło :facepalm: 11 edycji CW i muszę cytować posty o jakimś k*rwa Sea of Thieves :)

Już nawet nie kolejna Forza, nie kolejne Gearsy, ale j*bane Sea of Thieves. Które było największą beką na E3 :/

SEA OF THIEVES.

ROZUMIECIE TO?! :dynia:

Geez, szkoda mi czasu na tak słabą kondycję konkurencji ;)

Opublikowano

:facepalm:, ależ to Sea of Thieves dokonało spustoszenia w jego głowie. A to dopiera beta, co będzie po premierze pełnej wersji?

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

gorsze porty.... ja (pipi)ie 95 % multiplatform obecnie lepiej działa i wygląda na koksie ale ten dalej będzie zakłamywać rzeczywistość samemu grając na bieda ps4 odkurzacz edition.

Opublikowano

przypominam, że mendrek to osoba dla której dodatkowy kapelusz>płynność

Opublikowano

Odpisywanie mendrkowi ja was proszę xd

typ gra w bf1 w 900p, batmana z tą samą rozdziałką i coś sepleni o pólproduktach xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
4 godziny temu, blantman napisał:

Mam jedno za(pipi)iście ważne pytanie? Grałeś w MH? Czy tak to wklejasz? Po pierwsze tylko ulung na playbece by grał z priorytetem na grafike lub rozdzielczość. Po drugie w priorytecie na klateczki ciekawe jak jest z fps na xbox one x a jak na ps4 pro? Może zacytuje digital foundry

Teraz każdy SZANUJĄCY się gracz wie co jest ważniejsze w takich skillowych grach. No ale rozumiem na xbox one x nie ma krzaka w performance mode. No ja wole fps niż krzak ale zakładam że dla ciebie liczy się tylko ziarno a nie fps.

W spoilerze specjalnie dla ciebie krzaczek

Pokaż ukrytą zawartość

200px-Marian_Krzaklewski_2007.jpg

MHW i skillowa gra? Weź mnie nie rozśmieszaj.

Nioh czy Ninja Gaiden Black owszem, ale nie to.

Typowa gra dla copa i dobra na impreze aby sobie na psn pogadać.

W 30fps jest np. BB, który też jest o wiele bardziej wymagający niż robienie gang bang jaszczurce, która nawet paska zdrowia nie posiada.

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że Mendrkowi pęknie dupsko od piratów. W sumie nikt nie spodziewał się że piraci okażą się dobrą grą. Miłe zaskoczenie i rozpacz karololo na deser. <3

Oczywiście nowa strona, bo prawda :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

widzimy sie na serwerach pirackich w marcu koledzy gracze, ahoj przygodo!!!!!

Opublikowano
5 minut temu, Kyokushinman napisał:

MHW i skillowa gra? Weź mnie nie rozśmieszaj.

Nioh czy Ninja Gaiden Black owszem, ale nie to.

Typowa gra dla copa i dobra na impreze aby sobie na psn pogadać.

W 30fps jest np. BB, który też jest o wiele bardziej wymagający niż robienie gang bang jaszczurce, która nawet paska zdrowia nie posiada.

znaczy klatki nie są ważne w grze gdzie czasem trzzeba zrobić parry lub unik szybko? Ok

Zakładam że można to ustawieniami telewizora naprawić.

Opublikowano

Ficuś zapraszający do gry w Sea of Thieves :obama: Co się to wyprawia dzisiaj.

Opublikowano

Wystarczyło wydać najmocniejszą konsolkę na rynku, wrzucić na tydzień jedną betę gierki w którą nikt nie wierzył oraz zapowiedzieć growego netflixa i klapy są w takim popłochu, zostawione całkowicie bez argumentów, do tego Kaz opuszcza tonący statek, czaicie ten meltdown? :obama:

Teraz to w ogóle wstyd  się przyznać, że kiedyś miało się cokolwiek wspólnego z konsolami od Sony.

No i na koniec Karolek, który na zewnątrz wygląda obecnie tak:

52mgt2wlxfaz.gif

A w środku:

giphy.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja nie lubie gier wideo na 7 :)

Opublikowano
7 minut temu, Hum napisał:

Wystarczyło wydać najmocniejszą konsolkę na rynku, wrzucić na tydzień jedną betę gierki w którą nikt nie wierzył oraz zapowiedzieć growego netflixa i klapy są w takim popłochu, zostawione całkowicie bez argumentów, do tego Kaz opuszcza tonący statek, czaicie ten meltdown? :obama:

Teraz to w ogóle wstyd  się przyznać, że kiedyś miało się cokolwiek wspólnego z konsolami od Sony.

W jakim ty wymiarze żyjesz?

Chyba w nicości bo na obecną sytuację tak wygląda zestaw exów na tej pseudo potężnej konsoli.

Ja bym tak nie dał rady i mówi to osoba według której poprzednią generacje wygrał Xbox 360.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

no jak widać nie trzeba nawet potężnej ilości exów (jaranie się remasterem na plejaku xDDDD) zeby Xbox zniszczył niebieskie robactwo, najlepsze doświadczenie o piratach ever, growy netflix i klapy tak sie kotluja, tak rozpaczaja, tak placza, ze az developerzy w Sea of Thieves zauwazyli samoczynny wzrost poziomu wody, suwaczki same rosną :yao: 

Kaza nie ma, gier nie ma (poza remasterami, setna czescia gowa i dżakuzi), co za smutne czasy by być klapem 

Jeden SoT, gamingowy netflix i klapy nie wiedzą gdzie się chować a Kaz postanowił (pipi)ć z tonącego statku :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.