Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

no jak widać nie trzeba nawet potężnej ilości exów (jaranie się remasterem na plejaku xDDDD) zeby Xbox zniszczył niebieskie robactwo, najlepsze doświadczenie o piratach ever, growy netflix i klapy tak sie kotluja, tak rozpaczaja, tak placza, ze az developerzy w Sea of Thieves zauwazyli samoczynny wzrost poziomu wody, suwaczki same rosną :yao: 

Kaza nie ma, gier nie ma (poza remasterami, setna czescia gowa i dżakuzi), co za smutne czasy by być klapem 

Jeden SoT, gamingowy netflix i klapy nie wiedzą gdzie się chować a Kaz postanowił (pipi)ć z tonącego statku :kaz: 

ale monster huntera to na ps4 kupiłeś ... fałszywy bot jak i fałszywy nintendozbok. Wracaj do królestwa niebieskiego jeżeli cię tam jeszcze przyjmą :P

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

ale monster huntera to na ps4 kupiłeś ... fałszywy bot jak i fałszywy nintendozbok. Wracaj do królestwa niebieskiego jeżeli cię tam jeszcze przyjmą :P

czerpie z każdej grupy to co maja najlepsze do zaoferowania :) nie utożsamiam się ni z klapami ni z botami, jeno nintendo w sercu zawsze wiernie bronic bede 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

czerpie z każdej grupy to co maja najlepsze do zaoferowania :) nie utożsamiam się ni z klapami ni z botami, jeno nintendo w sercu zawsze wiernie bronic bede 

fałszywy nintendo zbok z ciebie to każdy wie

Opublikowano

no to ani bot, ani fag, ani klap

KIM JESTEM 

Opublikowano

Fajnie że Mendrek wspomniał o Sid Meier's bo niedawno zobaczyłem ze gra jest dostępna w BC na Xboxie i fajnie by było ograć przed premierą SoT :) Dzięki ci panie Spencer.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wiadomo w co by boty grały gdyby nie ta wsteczna? Microsoft nieźle to sobie wymyślił, wydał takie x360 w nowej obudowie, bez gier, ale z tytułami z poprzedniej generacji dostępnymi przez net. Jeszcze tylko znaleźć frajerów i można golic.

No ale w marcu piraci, pierwsza gra od jakiś dwóch lat i klapy zaorane będą grać w SoTc, Yakuze 6, Ni No Kuni2 i God of War.

Choroszcza, pewnie z tej miejscowości pochodzi 3/4 postów tych przegrywow życiowych.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Wiadomo w co by boty grały gdyby nie ta wsteczna? 

klapy zaorane będą grać w SoTc,

xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

dżakuzi jako gangsterska telenowela może mieć i milion pięćset sto dziewięćset odsłon na tym samym silniku, a i tak kupiłbym wszystkie, takie to dobre sycące gierki

a co na xboxie? crapy bez fabuły i gierki do męczenia buły w multi xDDD litości

Opublikowano
1 minutę temu, golab napisał:

takie to dobre sycące gierki

nie wiem, mecze sie strasznie z kiwami, zero jutro sprzedaje i nawet nie odpalam :yao: przereklamowana seria, tylko klapy sie tym moga jarac 

Opublikowano

do niektórych gier trzeba dorosnąć

Opublikowano

Rejosowi długo to zejdzie bo obecnie jest na etapie skakania po grzybkach :)

Opublikowano

miodne skakanie po grzybkach > nieciekawa walka w yakuza kiwami :cool: 

Opublikowano

preferować męskie członki od napierdalania innych po pyskach?

T Ę C Z O W O

Opublikowano

hmm... kolejny wysyp gier w humble bundle - owlboy, civka 6, life is strange, tacoma i jakies po(pipi)ki. wszystko to za mniej niz 12 euro. a na ps4.... Knack xD

Do tego dochodzi sciaganie gier. 2gb w minute? Yup. na ps4 bym z godzinke przerwy mogl sobie zrobic. #ForTheFrajers

Hi0FHUe.png

Opublikowano
5 godzin temu, Rayos napisał:

nie wiem, mecze sie strasznie z kiwami, zero jutro sprzedaje i nawet nie odpalam :yao: przereklamowana seria, tylko klapy sie tym moga jarac 

To taka seria dla gimbusów, których nie stać na wycieczkę do Japonii. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/56255/sony-ma-powody-do-zadowolenia-prawie-10-milionow-ps4-sprzedanych-w-kwartal.html

Cytat

Sony ujawniło dzisiaj rezultaty finansowe dotyczące okresu od 1 października do 31 grudnia 2017 r. Japoński gigant ujawnił wysokość sprzedaży PlayStation 4 w ostatnim kwartale 2017 r. Okazuje się, że tylko w trakcie 3 miesięcy sprzedało się trochę ponad 9 milionów sztuk PlayStation 4. Oznacza to, że do końca ubiegłego roku rozeszło się globalnie już 76,5 mln sztuk PS4.

Ponad 9 baniek. 6 całych Warszaw kupiło PS4 w ciągu trzech miesięcy. W międzyczasie tej sprzedaży ponoć była premiera jakiegoś remastera konsoli bez gier, ale kogo to k*rwa obchodzi?! PS4 rządzi i dzieli. To już nie jest dominacja jak za czasów PS2. To jest DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS4.

Można w sumie zamykać temat do następnej generacji ;)

Opublikowano

zamknac to ty co najwyzej mozesz morde :usmiech:

Opublikowano

Za czasów jak PS3 było miażdżone przez Wii i X360 sprzedażowo to sprzedaż się nie liczyła. 

Opublikowano

Ówczesne posty DonSterydo mówiły co innego.

DonSterydo[*] :frog:

Opublikowano

Miesięczne i kwartalne raporty. Regularne podsumowania - nawet tygodniowe, okresu świątecznego oraz roku. Raporty sprzedaży gier Itp, itd. Zawsze człowiek miał najnowsze info 

[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.