Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

no jak widać nie trzeba nawet potężnej ilości exów (jaranie się remasterem na plejaku xDDDD) zeby Xbox zniszczył niebieskie robactwo, najlepsze doświadczenie o piratach ever, growy netflix i klapy tak sie kotluja, tak rozpaczaja, tak placza, ze az developerzy w Sea of Thieves zauwazyli samoczynny wzrost poziomu wody, suwaczki same rosną :yao: 

Kaza nie ma, gier nie ma (poza remasterami, setna czescia gowa i dżakuzi), co za smutne czasy by być klapem 

Jeden SoT, gamingowy netflix i klapy nie wiedzą gdzie się chować a Kaz postanowił (pipi)ć z tonącego statku :kaz: 

ale monster huntera to na ps4 kupiłeś ... fałszywy bot jak i fałszywy nintendozbok. Wracaj do królestwa niebieskiego jeżeli cię tam jeszcze przyjmą :P

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

ale monster huntera to na ps4 kupiłeś ... fałszywy bot jak i fałszywy nintendozbok. Wracaj do królestwa niebieskiego jeżeli cię tam jeszcze przyjmą :P

czerpie z każdej grupy to co maja najlepsze do zaoferowania :) nie utożsamiam się ni z klapami ni z botami, jeno nintendo w sercu zawsze wiernie bronic bede 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

czerpie z każdej grupy to co maja najlepsze do zaoferowania :) nie utożsamiam się ni z klapami ni z botami, jeno nintendo w sercu zawsze wiernie bronic bede 

fałszywy nintendo zbok z ciebie to każdy wie

Opublikowano

no to ani bot, ani fag, ani klap

KIM JESTEM 

Opublikowano

Fajnie że Mendrek wspomniał o Sid Meier's bo niedawno zobaczyłem ze gra jest dostępna w BC na Xboxie i fajnie by było ograć przed premierą SoT :) Dzięki ci panie Spencer.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wiadomo w co by boty grały gdyby nie ta wsteczna? Microsoft nieźle to sobie wymyślił, wydał takie x360 w nowej obudowie, bez gier, ale z tytułami z poprzedniej generacji dostępnymi przez net. Jeszcze tylko znaleźć frajerów i można golic.

No ale w marcu piraci, pierwsza gra od jakiś dwóch lat i klapy zaorane będą grać w SoTc, Yakuze 6, Ni No Kuni2 i God of War.

Choroszcza, pewnie z tej miejscowości pochodzi 3/4 postów tych przegrywow życiowych.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Wiadomo w co by boty grały gdyby nie ta wsteczna? 

klapy zaorane będą grać w SoTc,

xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

dżakuzi jako gangsterska telenowela może mieć i milion pięćset sto dziewięćset odsłon na tym samym silniku, a i tak kupiłbym wszystkie, takie to dobre sycące gierki

a co na xboxie? crapy bez fabuły i gierki do męczenia buły w multi xDDD litości

Opublikowano
1 minutę temu, golab napisał:

takie to dobre sycące gierki

nie wiem, mecze sie strasznie z kiwami, zero jutro sprzedaje i nawet nie odpalam :yao: przereklamowana seria, tylko klapy sie tym moga jarac 

Opublikowano

do niektórych gier trzeba dorosnąć

Opublikowano

Rejosowi długo to zejdzie bo obecnie jest na etapie skakania po grzybkach :)

Opublikowano

miodne skakanie po grzybkach > nieciekawa walka w yakuza kiwami :cool: 

Opublikowano

preferować męskie członki od napierdalania innych po pyskach?

T Ę C Z O W O

Opublikowano

hmm... kolejny wysyp gier w humble bundle - owlboy, civka 6, life is strange, tacoma i jakies po(pipi)ki. wszystko to za mniej niz 12 euro. a na ps4.... Knack xD

Do tego dochodzi sciaganie gier. 2gb w minute? Yup. na ps4 bym z godzinke przerwy mogl sobie zrobic. #ForTheFrajers

Hi0FHUe.png

Opublikowano
5 godzin temu, Rayos napisał:

nie wiem, mecze sie strasznie z kiwami, zero jutro sprzedaje i nawet nie odpalam :yao: przereklamowana seria, tylko klapy sie tym moga jarac 

To taka seria dla gimbusów, których nie stać na wycieczkę do Japonii. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/56255/sony-ma-powody-do-zadowolenia-prawie-10-milionow-ps4-sprzedanych-w-kwartal.html

Cytat

Sony ujawniło dzisiaj rezultaty finansowe dotyczące okresu od 1 października do 31 grudnia 2017 r. Japoński gigant ujawnił wysokość sprzedaży PlayStation 4 w ostatnim kwartale 2017 r. Okazuje się, że tylko w trakcie 3 miesięcy sprzedało się trochę ponad 9 milionów sztuk PlayStation 4. Oznacza to, że do końca ubiegłego roku rozeszło się globalnie już 76,5 mln sztuk PS4.

Ponad 9 baniek. 6 całych Warszaw kupiło PS4 w ciągu trzech miesięcy. W międzyczasie tej sprzedaży ponoć była premiera jakiegoś remastera konsoli bez gier, ale kogo to k*rwa obchodzi?! PS4 rządzi i dzieli. To już nie jest dominacja jak za czasów PS2. To jest DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS4.

Można w sumie zamykać temat do następnej generacji ;)

Opublikowano

zamknac to ty co najwyzej mozesz morde :usmiech:

Opublikowano

Za czasów jak PS3 było miażdżone przez Wii i X360 sprzedażowo to sprzedaż się nie liczyła. 

Opublikowano

Ówczesne posty DonSterydo mówiły co innego.

DonSterydo[*] :frog:

Opublikowano

Miesięczne i kwartalne raporty. Regularne podsumowania - nawet tygodniowe, okresu świątecznego oraz roku. Raporty sprzedaży gier Itp, itd. Zawsze człowiek miał najnowsze info 

[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.