Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na tym samym. Muszę kupić nowego komputra i dokończyć Cupheada, lecz na to muszę mieć gierkowy hiatus, bo jednak trzeba się przyłożyć do poziomu trudności :lapka: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

trzymam kciuki w takim razie :rotfl:

Opublikowano

xboxowe exy? pff ogram na komputerze

tylko go sobie muszę kupić

xddd

Opublikowano

Beta piratów ładnie przerzedziła szeregi klapowe skoro został tylko Rozi z lapkiem z pierwszej komunii i Yeti przyznający rację że dobre multi to tylko Halo :cool:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No jest jeszcze Mendrek walczący z Halo jakimś starym, zapomnianym fpsem, który można było ograć wszędzie i wcale aż tak fascynujący nie był. No ale Karolek tak ma, jak cały forum zagrywał się w Wiedźmina, to ten walczył Dragon Agem 2, a zamiast GTA V wolał odpalać Saint Row. Jednplatformowa ameba :pawel:

Opublikowano

Saint’s Row :banderas:

Dzięki Ci Xboxie za wyjście na świat tej serii.

Opublikowano

W sumie taka typowa kloaka dla bezmyślnych ludzi, nie dziwie się, że karolek w tym gustuje. 

Opublikowano

tak jakby ktos kiedys powiedzial "mozg mi sie spierdzial" i w oparciu o to zrobili gierke

Opublikowano

Czyli Rozi nie ma nawet tego mitycznego laptopa z Biedronki? Forumkowy Caritas jest w stanie coś na to zaradzić?

Opublikowano

Była zbiórka dla ficusia, można i zrzucić się na kompa. Albo w sumie po ficusiu xbox godota może trafić do mieszkania roziego bo z tego co pamietaj obaj z katowic

Opublikowano

No spoko, może być :xboss:

Opublikowano

amerykanska misja xboxowa 2018 uswiadamia ociemnialy lud playstation z cebulandii

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chyba czas aby Spencer uruchomił specjalną Misje Humanitarną, aby wydobyć klapów z nędzy intelektualnej i bezguścia 

NicXXBZ.jpg

XuWtDsk.jpg

Opublikowano
31 minut temu, asax napisał:

chyba czas aby Spencer uruchomił specjalną Misje Humanitarną, aby wydobyć klapów z nędzy intelektualnej i bezguścia 

NicXXBZ.jpg

t7HfmN9.jpg

Drobny fix :kaz: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

proszę dodać Roziego :kaz: 

Opublikowano

Szkoda mi czasu na ta mendę społeczną :kaz: 

Opublikowano

To jakiś klap w tej niebieskiej czapce rozdaje w pudełkach wirus ebola 

Opublikowano

ale niebieskie robale rozjechane walcem, dzień jak co dzień :)

Opublikowano

No skoro nawet takie pleybekowe betony jak Yeti przestają walczyć i przyznają wyższość strony MS w pewnym zakresie. Spencer, robisz to dobrze. :xboss:

Opublikowano

XuWtDsk.jpg

No jeden jełop bezguść wyciąga ręce po xboxa (zapewne Mazzeo), ten z tyłu mówi: "w imię Allaha, zabierzcie stąd to zachodnie łajno", a resztą udaje że tego nie widzi, albo ma wyrąbane bo gra na PS4 :reggie:

Ja bym stał między nimi, bo na Xboxie jest taka bieda że nie wiem po co boty tu są i w kółko wzajemnej adoracji wmawiają sobie, że mają się dobrze. To jakaś forma terapii zbiorowej, tak? ;)

Opublikowano

zebrales juz na switcha? nie? to sp.yerdalaj z forum i dalej zamiataj.

a jak zebrales, to idz teraz spotify zainstaluj zeby dzialalo.

Opublikowano

Spotify mi działa. Oczywiście tam gdzie rzeczy działają tak jak powinny, czyli na konsolach.

A na Switcha to już mam od ręki za zeszłomiesięczną premię, tylko nie mam po co kupować. Jeszcze. Wolałbym za to 100 kebabów kupić, większy pożytek byłby :]

Nie proszę cię nawet o jakiegoś gaming id bezguściu, bo skoro nie umiesz ogarniać powiadomień w konsoli, to możesz nawet nie wiedzieć co to jest

A zapomniałem że tobie się nie odpisuje, randomie...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

A jednak odpisałeś ;) 

Opublikowano

No z zakupem Switcha to mozna sie spokojnie wstrzymac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.