Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na tym samym. Muszę kupić nowego komputra i dokończyć Cupheada, lecz na to muszę mieć gierkowy hiatus, bo jednak trzeba się przyłożyć do poziomu trudności :lapka: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

trzymam kciuki w takim razie :rotfl:

Opublikowano

xboxowe exy? pff ogram na komputerze

tylko go sobie muszę kupić

xddd

Opublikowano

Beta piratów ładnie przerzedziła szeregi klapowe skoro został tylko Rozi z lapkiem z pierwszej komunii i Yeti przyznający rację że dobre multi to tylko Halo :cool:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No jest jeszcze Mendrek walczący z Halo jakimś starym, zapomnianym fpsem, który można było ograć wszędzie i wcale aż tak fascynujący nie był. No ale Karolek tak ma, jak cały forum zagrywał się w Wiedźmina, to ten walczył Dragon Agem 2, a zamiast GTA V wolał odpalać Saint Row. Jednplatformowa ameba :pawel:

Opublikowano

Saint’s Row :banderas:

Dzięki Ci Xboxie za wyjście na świat tej serii.

Opublikowano

W sumie taka typowa kloaka dla bezmyślnych ludzi, nie dziwie się, że karolek w tym gustuje. 

Opublikowano

tak jakby ktos kiedys powiedzial "mozg mi sie spierdzial" i w oparciu o to zrobili gierke

Opublikowano

Czyli Rozi nie ma nawet tego mitycznego laptopa z Biedronki? Forumkowy Caritas jest w stanie coś na to zaradzić?

Opublikowano

Była zbiórka dla ficusia, można i zrzucić się na kompa. Albo w sumie po ficusiu xbox godota może trafić do mieszkania roziego bo z tego co pamietaj obaj z katowic

Opublikowano

No spoko, może być :xboss:

Opublikowano

amerykanska misja xboxowa 2018 uswiadamia ociemnialy lud playstation z cebulandii

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chyba czas aby Spencer uruchomił specjalną Misje Humanitarną, aby wydobyć klapów z nędzy intelektualnej i bezguścia 

NicXXBZ.jpg

XuWtDsk.jpg

Opublikowano
31 minut temu, asax napisał:

chyba czas aby Spencer uruchomił specjalną Misje Humanitarną, aby wydobyć klapów z nędzy intelektualnej i bezguścia 

NicXXBZ.jpg

t7HfmN9.jpg

Drobny fix :kaz: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

proszę dodać Roziego :kaz: 

Opublikowano

Szkoda mi czasu na ta mendę społeczną :kaz: 

Opublikowano

To jakiś klap w tej niebieskiej czapce rozdaje w pudełkach wirus ebola 

Opublikowano

ale niebieskie robale rozjechane walcem, dzień jak co dzień :)

Opublikowano

No skoro nawet takie pleybekowe betony jak Yeti przestają walczyć i przyznają wyższość strony MS w pewnym zakresie. Spencer, robisz to dobrze. :xboss:

Opublikowano

XuWtDsk.jpg

No jeden jełop bezguść wyciąga ręce po xboxa (zapewne Mazzeo), ten z tyłu mówi: "w imię Allaha, zabierzcie stąd to zachodnie łajno", a resztą udaje że tego nie widzi, albo ma wyrąbane bo gra na PS4 :reggie:

Ja bym stał między nimi, bo na Xboxie jest taka bieda że nie wiem po co boty tu są i w kółko wzajemnej adoracji wmawiają sobie, że mają się dobrze. To jakaś forma terapii zbiorowej, tak? ;)

Opublikowano

zebrales juz na switcha? nie? to sp.yerdalaj z forum i dalej zamiataj.

a jak zebrales, to idz teraz spotify zainstaluj zeby dzialalo.

Opublikowano

Spotify mi działa. Oczywiście tam gdzie rzeczy działają tak jak powinny, czyli na konsolach.

A na Switcha to już mam od ręki za zeszłomiesięczną premię, tylko nie mam po co kupować. Jeszcze. Wolałbym za to 100 kebabów kupić, większy pożytek byłby :]

Nie proszę cię nawet o jakiegoś gaming id bezguściu, bo skoro nie umiesz ogarniać powiadomień w konsoli, to możesz nawet nie wiedzieć co to jest

A zapomniałem że tobie się nie odpisuje, randomie...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

A jednak odpisałeś ;) 

Opublikowano

No z zakupem Switcha to mozna sie spokojnie wstrzymac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.