Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, nobody napisał:

Scalebound zgubiło wymuszenie (pipi)owej koperacji dla 4 graczy w singlu, do tego stopnia, że Pan Kamiya się wypalił, a zdolnej ekipie groziła śmierć. Na szczęście prawilne klapersy uratowały to studio i po Automacie powstaje trzecia Bayonetta. :cool:

nie chcę burzyć twojego światopoglądu, ale gra od początku była projektowana z myślą o kooperacji. 

a powody porażki Scalebounda są dużo bardziej złożone i wina leży prawdopodobnie po obu stronach, no ale jasne łatwiej trzymać się narracji "zły Microsoft, dobrzy chińczycy"

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, nobody napisał:

Scalebound zgubiło wymuszenie (pipi)owej koperacji dla 4 graczy w singlu,

jaki ty kooorwa glupi jesteś xD a co-op w bayonecie 2 to już nie zgubił gry?

Po prosty chińczyki nie umieli operować środkami dobrze, milestonów nie wyrabiali więc zerwali umowe i tyle. A nie ku,rwa 9 lat i potworka tlg wydają xd

2 minuty temu, nobody napisał:

do tego stopnia, że Pan Kamiya się wypalił,

https://twitter.com/i/moments/963271450370236416

no no leczyl się psychiatrycznie w tworkach razem z ofermo i karolem 

Opublikowano

albo są też jeszcze ploty ukazujące sytuację w zgoła odmiennym świetle jakoby to chińczyki pieniążkami od MS finansowali sobie swoje projekty i celowo niezbyt przykładając się do Scalebounda (ku ogromnemu smutkowi chyba wszystkich posiadaczy PlayStation na tym forum, tyle preorderów na Xboksy co wtedy odwołano to :obama:)

Opublikowano

nic dziwnego ze xbotom siada design tego SoT.

Opublikowano

eh szkoda, że ta bayo1 nie została jednak exem na 360 ale no sega wypluła własnym sumptem gó,wno port i klapy graly w 30fpsach xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 godziny temu, nobody napisał:

Oglądałem gameplaye, jeszcze od czasów prezentacji na E3 I pssst, nie wiem, czy wiesz ale "7" oznacza mimo wszystko Dobrą Grę.  Stylistyka natomiast wygląda na tyle słabo, że sami nie dalibyście jej szansy, gdyby nie status exa MS. 

Also; To nie ty jesteś jednym z 367-miu, generycznych kolesi, którzy hejtują w tym temacie multplayer exów ps, swoje doświadczenie ograniczając do jednokrotnego ukończenia singla i posłania do żyda, tudzież zostania zaoranym po paru meczach? :usmiech:

Posiadam PS3, mam Uncharted 2, 3, The Last of Us i śmiało mogę powiedzieć, że MP w  Gears of War > Uncharted. Uncharted 4 pograłem u kuzyna na PS4 i jedno wielkie meeeh, za to Gears of War 4 w multi to :banderas:. Do tego mam Forzy, Halo, za chwilę Sea of Thieves. Ba, nie zdziwie się, jak Crakckdown w multi również będzie wymiatał. Także no, nie jestem teoretykiem, po prostu Xbox ma dla mnie lepsze gry. 

Opublikowano
7 minut temu, raven_raven napisał:

ku ogromnemu smutkowi chyba wszystkich posiadaczy PlayStation na tym forum, tyle preorderów na Xboksy co wtedy odwołano to :obama:

jeez, pamiętam te posty

Klapy mówiące, że chcieli już ograć, ale Microsoft coś popsuł i jest im przykro.

...

Nap.ierdalałbym młotkiem do otwarcia czaszki.

Opublikowano

CW ładnie się rozkręciło, aż strach pomyśleć co będzie się działo za miesiąc, tuż przed i po premierze SoT. Oj będzie piekło, już widzę te pękające odbyty fanatyków playstation. 

Opublikowano

Piecze to zwoje botów przy szukaniu skarbu w piasku :rotfl:

Opublikowano

Widząc co się wyprawia, to do tego czasu nie będzie miało już co pękać u klapów...

Opublikowano
22 minuty temu, _Be_ napisał:

jaki ty kooorwa glupi jesteś xD a co-op w bayonecie 2 to już nie zgubił gry?

Po prosty chińczyki nie umieli operować środkami dobrze, milestonów nie wyrabiali więc zerwali umowe i tyle. A nie ku,rwa 9 lat i potworka tlg wydają xd

przecież sam tak pisałeś mlonie cieciorkowy :dynia:

W dniu 9.01.2018 o 14:19, _Be_ napisał:

Ja szczerze nie czuje, żeby ta gra miała rządzić bo była zbyt ambitna i jeśli po trzech latach nic sensownego nie pokazali to nie wiem ile jeszcze musieliby robić ją żeby wypuscić dopracowany i grywalny produkt a jeszcze pewnie krawaciarze z MS się wje.bali do procesu twórczego i kazali im zrobić multiplayer (wprawdzie co-op) bo jak to gra bez funkcji sieciowych na xboxie? I pewnie to też było mocną obciążające zespól Platynowych (wprawdzie już robili multi patrz Anarchy Reigns) ale kurczę i tak mam straszny fantomowy ból po tej kasacji. 

23 minuty temu, Shagohad napisał:

Posiadam PS3, mam Uncharted 2, 3, The Last of Us i śmiało mogę powiedzieć, że MP w  Gears of War > Uncharted. Uncharted 4 pograłem u kuzyna na PS4 i jedno wielkie meeeh, za to Gears of War 4 w multi to :banderas:

co te klapy to już nawet :pechowiec:

miałem na mysli głównie multi tlou i wipeouta, ale widzę że sam się WYJAŚNIŁEŚ

Opublikowano

Napisałem że mogło być obciążające a nie, że przez to gra sie wyje.bała xD 

a potem dziennikarze dotarli do dokumentów zdradzajacych  P R A W D Ę gdyby nie MS to byś nie zagrał w Niera Automate :lapka: także całuj pierścien suko i do miecza

Opublikowano

w sumie to Nier Automata to pierwsza gra Microsoftu która nie została wydana na platformę Microsoftu. No ale stać ich więc mogą sobie pozwolić na filantropie 

Opublikowano

jezu co za różnica xd sieje gunwoburzę a wy jak na tych skrzypcach :* 

ps twoi starzy

Opublikowano
25 minut temu, Rozi napisał:

Piecze to zwoje botów przy szukaniu skarbu w piasku :rotfl:

master data zbieraj na lapka lepiej 

8 minut temu, nobody napisał:

jezu co za różnica xd sieje gunwoburzę

(pipi)burze a pamiętał post z tęczy sprzed miesiąca xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gdzie ja 5 min po tym zapomniałem juz co wyplułem spod palców :sir: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

w sumie to Nier Automata to pierwsza gra Microsoftu która nie została wydana na platformę Microsoftu. No ale stać ich więc mogą sobie pozwolić na filantropie 

to jest prawdziwe #4theplayers ;__; poświęcili się żeby dać światu taką gierkę

nie zasługujemy na Spencera naprawdę

Opublikowano

yszty, kruk sie wciał

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

to nie tak jak myslisz

Opublikowano

zapisałeś tego posta i czekałeś na odpowiedni moment

Opublikowano
1 godzinę temu, raven_raven napisał:

albo są też jeszcze ploty ukazujące sytuację w zgoła odmiennym świetle jakoby to chińczyki pieniążkami od MS finansowali sobie swoje projekty i celowo niezbyt przykładając się do Scalebounda 

Czy te plotki uwzgledniaja fakt ze pierwszy prototyp Scalebound zostal stworzony obok pierwszej Bayonetty, ze Microsoft wspolpracowal przy produkcji gry ?

Finally, Platinum and Microsoft working together on Scalebound might mean that gamers get to play the title sooner than expected. "Microsoft is very hands-on and they check everything while you're working together," Kamiya said. "One of the things we've noticed, because they keep you honest, is that we've been making this game faster than we normally would."

2 godziny temu, nobody napisał:

Na szczęście prawilne klapersy uratowały to studio i po Automacie powstaje trzecia Bayonetta. :cool:

Podobno juz ruszyly pierwsze prace nad Automata 2:D

Opublikowano

Microsoft zawsze współpracuje przy produkcji swoich gier, co to za pytanie :I to powszechna praktyka zarówno u Sony i Nintendo 

Ciekawy plotka od Kotaku

http://www.kotaku.co.uk/2018/02/13/spyro-trilogy-remaster-coming-to-ps4-this-year

według ich źródeł Vicarious Visions, odpowiedzialni za remaster N'Sane Trilogy, pracują nad nową edycją Spyro w stylu wspomnianego Crasha. Gra ma zostać zapowiedziana w maru, a wyjść w trzecim kwartale tego roku 

EDIT

a zapomniałem wspomnieć jednoroczny ex podobnie jak Crash :lapka: więc nie wiem czy można się jarać 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Można ale tylko przez rok :lapka:

Opublikowano

Ciekawe czy tez skok zepsuja

Opublikowano

No co za łajzy z tego MS. Dają ci kontrakt na kilkadziesiąt mln $ i jeszcze śmią sprawdzać czy chińskie kitajce faktycznie pracują. Czy ktoś powiadomił już towarzystwo opieki nad zwierzętami i Elżbietę Jaworowicz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.