Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

dlaczego klapy nie maja pieniędzy na inne konsole? to smutne :(

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
10 minut temu, teddy napisał:

Tylko ze te trzy gry to jest dobre pol roku grania przynajmniej. Zelda to juz w ogole mnie przeraza rozmiarem bo nie dosc ze gra ogromna to jeszcze swiat jest tak ciekawie skonstruowany ze chetnie obejrzalbym kazdy pixel. Uzywam tego hero path do sprawdzania gdzie bylem to po jakichs 40 godzinach gry mam moze z 10% mapy zwiedzone. Tyle dobrych gierek a tak malo czasu :frog:

Optymistycznie zakladasz, ze kazdego interesuja te gry, ja mam wy(pipi)ane w mario i zelde. 

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Optymistycznie zakladasz, ze kazdego interesuja te gry, ja mam wy(pipi)ane w mario i zelde. 

bo nie masz gustu i grasz w jakieś chinskie gówna. 

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

No pisalem o osobach ktore lubia dobre gry przeciez

Opublikowano

to se ku,rwa kup okulary

Opublikowano

zelda podróba asasyna ale bez znaczników i fabuły więc GOTG!!!!111 a te ciekawe puste łąki i zagadki dla daunów :obama:

Opublikowano

Mysle ze jak tytul ma srednia 97 na metacritic to mozemy smialo napisac ze jest to obiektywnie dobra gra

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

to se ku,rwa kup okulary

od kiedy bronisz nintendofagów?

4 minuty temu, teddy napisał:

Mysle ze jak tytul ma srednia 97 na metacritic to mozemy smialo napisac ze jest to obiektywnie dobra gra

dobra dla kogoś, kto takie gry lubi

Opublikowano
2 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

od kiedy bronisz nintendofagów?

a kiedyś nie broniłem? przecież miałem switcha

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

xbox miał kiedyś gry? :o szkoda że nie było mnie jeszcze na świecie gdy występowały takie anomalie w świecie gier wideo

ależ miał, jeszcze jak

a i to była jedyna szansa na pogranie w multiiplatformy na konsoli, bo ps2 miało (pipi)zkę a nie gry. Nawet śp Dreamcast <3 zjadał to (pipi) bez popity 

Edytowane przez gekon

Opublikowano
56 minut temu, asax napisał:

Piraci 

skasowani

gdyby tak naprawdę było, to nagle by się okazało, że wszyscy bardzo czekali i teraz ehhhh muszą jednak anulować preorder, a już tak bardzo chcieli mieć xboksa

Opublikowano
21 minut temu, Matriks_1111 napisał:

dobra dla kogoś, kto takie gry lubi

jak można nie lubić unikatowych gier, które nie prowadzą cie za rączkę mających masę możliwości w rozgrywce w dobie rakowych gierek kopiuj-wklej? 

poyebao? 

Opublikowano

gra w gamepassie i jeszcze pre-ordera zamawiają?

just bot's things

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

poyebao? 

bardzo :yao:

a co do reszty, to tak jakoś po prostu mi ta seria nigdy nie leżała i nie była w kręgu moich zainteresowań - gust jest jak dupa, każdy ma swoją :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

jak można nie lubić unikatowych gier, które nie prowadzą cie za rączkę mających masę możliwości w rozgrywce w dobie rakowych gierek kopiuj-wklej? 

o c0rwa to tak jak Sea of Thieves 

czy to implikuje to....

że Piraci są obiektywnie dobrą grą?

tenor.gif?itemid=5786303

Opublikowano
12 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ktoś to w ogóle zamawia w preorderze? Przecież będzie będzie do ogrania w GP

preorder na xboksa, po anulowaniu Scalebound skasowano chyba z tysiąc preorderów na Xboksa na samym forum jeśli by brać na serio zapewnienia klapów

edit: w sumie to bez sensu, jak można coś preorderować co już dawno jest na rynku xD

sam sobie wskażę drzwi

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
12 godzin temu, Ficuś napisał:

jak pisalem wielokrotnie, sony i ich firmy wewnetrzne to od zawsze wyrobnicy, ktorzy przez 20 lat dostarczyli branzy garstke wybitnych tytulow 

ech z tą garstką i wyrobnictwem już nie szalej; medievil, syphon filter, wipeout, twisted metal, kula world, vib ribbon, jak & dexter, forbidden siren, ico, sotc, demonsy, bloodborne, tlou, unchtarted, journey, gierki housemark. nope? a tak chodzi o tytuły wybitne, bo wszystko co w okolicach 7-9/10 to już kibel. weź jeszcze napisz że chodzi o średnią +95% xd

Cytat

karawane psx/ps2 cisnely ku chwale tylko cztery rodzime firmy - capcom,namco,square,konami

pomijając że dobre gry ze słabą sprzedażą > (pipi) > argument ze sprzedaży, która z tych czterech firm wydała serie GT, GOW, Jak &Daxter ze średnią na poziomie 7-15h mln sprzedanych kopii?

Ficek jak ty to robisz że z jednej chorej skrajnosci (horizon klejnot generacji) odlatujesz w drugą? :3 to wszystko przez mendrka i hejterów z cw, prawda?

Edytowane przez nobody

Opublikowano

kolejny klap ktory zgrywa ogarnietego, a tylko pokazuje i udowadnia swoje zaklamanie i glupote:

- wielokrotnie powtarzam chodzi mi o gry devow wewnetrznych sony - klap mnie nawet cytuje, a wymienia gry nie od sony

- pisze o grach wybitnych, a klap wymienia gierki z srednimi na 7, zaraz pewnie dojdzie klap do wniosku, ze order i knack to tez gry wybitne bo przeciez gusta sa rozne

- pisze ze sony mialo tylko jedna serie system seller gran turismo, a klap wymienia serie, ktore lacznie sprzedaly sie gorzej niz jedna czesc gran turismo jako dowod ze bylo ich wiecej

bankowo w tych plastikach z obudowy plejbek sa jakies substancje uposledzajace mozg xd

Opublikowano

Ja prdl, co za upośledzon :pechowiec: 

Czy ja gdziekolwiek zamieściłem cokolwiek, od np. devów 3rd party, albo choćby Insomaniac, lub ND z czasów psxa?

Wymień mi plizka, które to studia pochodziły od zewnętrznych devów, bo wątpię byś znalazł więcej niż 10%, co do których mogłem się pomylić (od trzeciego wipueota liverpool było teamem wewnętrznym sce, markę forbidden siren tworzyło wewnetrzne studio team siren, medievila robiło studio które stało sie czescią guerilla games, itd. itp.). Na upartego zrozumiem zarzuty wobec D'sS i BB.

26 minut temu, Ficuś napisał:

2. pisze o grach wybitnych, a klap wymienia gierki z srednimi na 7, zaraz pewnie dojdzie klap do wniosku, ze order i knack to tez gry wybitne bo przeciez gusta sa rozne

3. pisze ze sony mialo tylko jedna serie system seller gran turismo, a klap wymienia serie, ktore lacznie sprzedaly sie gorzej niz jedna czesc gran turismo jako dowod ze bylo ich wiecej

ad.2 Ciężko u Ciebie z detekcją ironii, nawet gdyby ta przy(pipi)ała ci szpadle w łeb, co? :usmiech: W uproszczonym języku: Argument z gier wybitnych jest upośledzony jak twój posting, bo zawsze będzie dotyczyć mocno subiektywnej garstki. Wypomnienie bezsensu jego, użycia, wraz z przykładową liczbą, tytułów przeczących zarzutowi o wyrobnictwo, ci nie pomaga.

ad.3 Nie chce martwić twoich niedokrwionych neuronów, ale seria której łączna sprzedaż dobija do ponad 9 mln., przy wynikach rzędu 3-4 mln. sprzedanych kopii, to także system seller

Cytat

bankowo w tych plastikach z obudowy plejbek sa jakies substancje uposledzajace mozg xd

a to nie ja byłem na tyle niedoyebany by chwalić 5 lat, przy każdej okazji sprzęt konkurencji i jej marki, a nigdy go nie kupić. :v jesteś zdecydowanie zbyt samokrytyczny :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.