Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, aphromo napisał:

rowniez nie zycze sobie zadnego kontatku z zielonymi.

Nie martw się, zielone to Ty zobaczysz w Breaking Bad najwyżej. Ciesz się jak rodzice różowym zarzucą :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

miałem 10-letniego Samsunga 32 cale FHD i kupowałem PS4 Pro to mi się pytali na ch,uj mi taka konsola, przecież nie wykorzystam jej możliwości xDDDD

Opublikowano

prosiak strasznie slaby wybór, multiplatformy dalej w bieda 1080p a exy sony i tak wygladaja dobrze nawet na facie za 500zl na pchlim, taki półprodukt do niczego

ino kox

Opublikowano

Zieloni trochę sie zagalopowali

Mendrek ładuj argumenty

t-54+loading.gif

Puff

Opublikowano

Tym prostym trickiem oszukał cale forum <ZOBACZ JAK TO ZROBIŁ>

Opublikowano

Spencer wyjasnia pierwsze lata Xboxa One. W sumie szanuje, uczciwy czlowiek.

"It was obvious Microsoft needed a reboot," Spencer admitted. "Morale had hit a low, we were all massively frustrated we kept missing big trends. In some ways, it felt like real innovation was impossible. And the in-fighting and fiefdoms were so famous, people made fun of it. Which would have been funny, if it hadn't been so true."

"The team was in a world of pain, we hadn't done our best work with the announce of Xbox One, the product we'd built wasn't meeting the expectations of our customers, market share [was] taking a nosedive and it was painful to read all the headlines. Plus, most importantly, the [Xbox] team thought that the leadership team had gone totally tone deaf about what our customers were demanding from us.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie to co kaz. Opuszcza tonący statek. 

Hrrr tfuu!

Opublikowano

Rowniez doceniam, zrozumienie i akceptacja wlasnych bledow to pierwszy krok do poprawy.

Mam nadzieje, ze posiadacze xboxa podaza przykladem, wszak jaka trawa nie ugnie sie, gdy nad nia wiatr zawieje ?

12 minut temu, Hum napisał:

Nie to co kaz. Opuszcza tonący statek. 

Hrrr tfuu!

Tonacy statek ? Skadze znowu, rynek gier jest w swietnej kondycji, wyniki NPD z USA za styczen sa zachwycajace.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

to bardzo dobrze świadczy o L I D E R Z E jeśli w tak szczery i otwarty sposób potrafi się przyznać do swoich błędów, jakim była pierwotna wizja Xbox One. Dzięki temu i nauce na błędach Microsoft i Xbox znajdują się teraz w miejscu w którym są obecnie 

Edytowane przez asax

Opublikowano
Najpiękniejsze PS4
118635b1.jpg
Tego odpustu nic nie przebije. 4b00e2502658a7139b43d7b2ccd61954.jpg

Dzięki temu i nauce na błędach Microsoft i Xbox znajdują się teraz w miejscu w którym są obecnie 

Xdddddddddddd
Czyli w jakim? Że nadal nikt nie chce kupować tego śmiecia bez gier?
Opublikowano

To poczatek drogi.

Wyniki NPD z rynku amerykanskiego ktory jest podstawa dla Xboxa, o ktorych mowilem wczesniej faktycznie sa zachwycajace calosciowo, rynek rosnie ale Xbox- mimo ustanowienia wlasnego rekordu  znowu wypadl najgorzej.

edit - ilu uzytkownikow sie dolaczylo :obama:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zapewne niedoje.baniani dizajnerzy Microshitsoftu  :yao:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

del. 

Edytowane przez asax

Opublikowano
13 godzin temu, aphromo napisał:

Tonacy statek ? Skadze znowu, rynek gier jest w swietnej kondycji, wyniki NPD z USA za styczen sa zachwycajace.

potwierdzam, switch rzadzil w styczniu w us, rzekomo gorace premiery na plejbeke nic nie daly i to pstryczek sprzedal sie najlepiej

Opublikowano

roznica miedzy switchem a xboxem wynosila tylko 3% wiec juz tak nie walcie gruchy mariopedaly hehe

Opublikowano

No i zaorane. Tylko Xbox

Opublikowano
7 godzin temu, Ficuś napisał:

potwierdzam, switch rzadzil w styczniu w us, rzekomo gorace premiery na plejbeke nic nie daly i to pstryczek sprzedal sie najlepiej

Sprzedal najwiecej konsol to fakt, ale roznica byla minimalna, nie ma powodu do otwierania szampana. Najgorzej wypadl X1, ktory mimo ze ustanowil  wlasne rekordy dalej jest 3.

MH i DBF top2 na obu systemach w USA to wielkie, pozytywne zaskoczenie. Wogole co sie dzieje, zeby staruszki PS4 i Xbox tak cisnely teraz :)

Ciezko uwierzyc ze 2018 mial byc peak year, ale wiele na to wskazuje, trzymajmy kciuki:D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jedyna gra warta uwagi w styczniu to MH z marketingiem na PlayStation, a i tak Sony przegralo z tabletem wielkości tabliczki czekolady :kaz: Co za yebane przegrywy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sony wyraznie - zreszta tak samo jak MS - celuje w zysk niz w markeshare.

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

markeshare.

Co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.