Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gier video chyba :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a teraz możesz cieszyć się nią po raz któryś

znowu za pełną cenę, ale tym razem nie w 5 klatkach animacji 

Opublikowano

150zł to jest pełna cena za grę na konsole? oke

Opublikowano
15 godzin temu, easye napisał:

Możliwe.  Może i bym cos nagrał ale niestety PC Gaming ma to do siebie że w takim Doomie to już przy premierze było czasem ciężko o pełny pokój, teraz w to już nikt pewnie nie gra. W Destiny 2 grałem wyłącznie podczas bety, bez teamu, bez team shotow, z przeskokiem z 30 na 60 fpsow i zastanawiałem się kto (pipi) po 2 stronie gra... Poszukam za to wyników gdzieś online, może dokopie się do jakiś pomeczowych zdjęć wysyłanych kumplem, którzy wiecznie (pipi)ili to samo. Nawet jeżeli myszka daje przewage to w 3/4 produkcji tego w ogóle nie czuć. Daleki jestem od badania czy wynika to z wieku przeciwników, skilla czy z tego ze po 2 stronie gra Czarek na swoim dx4 w 15fpsach. Ba na konsoli to ja się za specjalnie nie wyróżnia, to co z takimi ludźmi robiliby Mazzeo na padzie, dawne PDT czy inni, którzy na fpsach się wychowali! I żeby nie było - rozumiem że jest CS, w których najlepsi celuja w ułamek sek w mm Pixel ale wszystko pozostałe - stereotyp... 

jesli chcesz cokolwiek udowodnic w kwestiach umiejetnosci operowania narzedzniem, to mnie nie interesuja twoje osiagi w grach w ktore nikt nie gra jak sam przyznales, tylko tam gdzie baza graczy przeklada sie na najszersze spektrum umiejetnosci. stad CS jest ksiazkowym przykladem tego ze pad ssie. nie potrzeba podwazac tego i siegac po inne gry, bo zaden inny fps nie skupia tylu graczy, ergo - cisnienie na wymasterowanie skilla jest najwyzsze. prestiz bycia najlepszym graczem w CS (zbijajac taktycznosc a skupienie sie na refleksie i koordynacji wzrokowo-ruchowej) >>> w reszcie gier.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
3 godziny temu, Daddy napisał:

nadkonsola XO dla prawdziwych graczy do grania w porządne gry, każdy ma wybór  ;) 

Najwieksze jaranko wsteczna i darmowymi exami teraz ale niech bedzie, zas jesli chodzi o wybor gier to zwyciezca jest tylko jeden PS4.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

to jedyna gra ktora idzie ci na low w 60fpsach smiga?

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Najwieksze jaranko wsteczna i darmowymi exami teraz ale niech bedzie, zas jesli chodzi o wybor gier to zwyciezca jest tylko jeden PS4.

wybór gier? od premiery gt sport wyszła jakaś godna uwagi gra na ps4?

Opublikowano
4 minuty temu, Najtmer napisał:

to jedyna gra ktora idzie ci na low w 60fpsach smiga?

mam wchujdyliard fpsów, po prostu ta gra jest niesamowitym kasztanem.

przez pierwszy rok od premiery nikt w to nie grał, potem zaczęły się skiny, dzieciarnia i youtubery.

dżizas, nie dość że gra to kasztan to jeszcze rozpowszechniła rakowe mikrotransakcje :[

Opublikowano

no, jako jedyna.

nie to co dobre konsolowe marki jak ea, rockstar i square enix.

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

wybór gier? od premiery gt sport wyszła jakaś godna uwagi gra na ps4?

Zakładając, że GTSport była godna uwagi. Nie była.

Opublikowano

Czy od premiery BB wyszlo cos godnego uwagi na PS4?

Opublikowano

Czy od premiery PS4 wyszło coś godnego uwagi?

Opublikowano

co za roznica, jak masz albo remastery tloue like albo "nowosci" tlou like

Opublikowano

spencer nie ma litosci, bombi tym gempassem dorzuca co miesiac 10 nowych gier, darmowe remastery co tydzien w 4k, zaraz piraci przez ktorych klapy musza chodzic na terapie, nie mowiac o sod2

a na ps4 pro fortnite w 810p :pawel:

Opublikowano

A to tylko początek roku i okolica premier gierek na które nikt nie czekał, nikt się na nic specjalnego nie nastawiał. Już słyszę te trzaski klaperskich odbytów po E3 i na koniec roku :obama: 

Opublikowano

PS4 nadal warto mieć do exów, ale wystarczy fat/slim.

Obiektywnie to M$ d(pipi) do pieca z tymi usługami abonamentowymi i jako zatwardziały klap kupuje koksa(raty 0% ftw).

Szkoda tylko, ze japońszczyzna jak persona, nioh i nier omijaja xbaka, bo wtedy to sony by bylo na kolanach z ustami pelnymi zielonej ektoplazmy.

Mimo wszystko dobrze, ze M$ ogarnal dupe, bo monopol sony nie byl by dobry(nintendo to nadal autystyczna firma zyjaca w swoim swiecie).

Opublikowano

oj wjedzie Shadows Die Twice i xboty znowu zaczna omijac ten temat :)

Opublikowano

Widze klapy wracaja do pracy u podstaw i znowu zaczyna sie fapowanko do zapowiedzi :)

Opublikowano
4 godziny temu, kermit napisał:

spencer nie ma litosci, bombi tym gempassem dorzuca co miesiac 10 nowych gier, darmowe remastery co tydzien w 4k, zaraz piraci przez ktorych klapy musza chodzic na terapie, nie mowiac o sod2

a na ps4 pro fortnite w 810p :pawel:

Nawet nie zdawalem sobie sprawy z tego jak slaba jest ta plastikowa konsola. odpalam digi falndri po Twoim poscie i widze: NAJMOCNIEJSZE 23 fps w historii na (pipi).ym plastiku xD

Z lezka w oku mi sie przypomnialo jak probowalem ogrywac wieska 3 na najh.ooyowszej multiplatformie zaraz po premierze, i tez konsola zasypala mnie 20'tkami.

Jeeeee.bane sony - tylko oni potrafia tak sp.yerdolic konsole ze gry ktore wygladaja jak world of warcraft dzialaja w 20 fpsach. Ale coz, oferma pare stron temu pial zachwyty ze przynajmniej remake gry sprzed 20 lat mu dziala w 4k/60 fps wiec wymagania u nich nienajwieksze.

#Yeba.CSony!

Opublikowano

Kolosy nie chodzą w 4k :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.