Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, raven_raven napisał:

PS4 ma się jak widzę tak wyśmienicie, że po grze z PS2 przyszedł czas na wojowanie grą z 2015 roku. Najs, ciekawe, co następne.

Na ps4 nie wypada wymieniać exów 3rd party, tasiemców, tytułów dostępnych na steam, lub PS3, albo ip z okolic "7-8/10". 

Za to na x1 zostają już tylko takie bieda argumenty, a nawet jeszcze gorzej (*) 

Trochę żenujące, ale dla dobra waszego zagrożonego gatunku, można już na nie przystać. :usmiech:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

najtmer po prostu dzisiaj nie przyjął odpowiedniej dawki narkotyków i wpadł w jakiś szał z tym bb, no fajna gierka, kupiłem na premiere, przeszedłem potem chwile w dlc pogralem ale ile można grać w klona demon souls? 

Opublikowano

pozwole wam rowniez podniesc temat na wasz poziom:

dla jakiej gry warto kupic xboxa? ktos odpowie serio, czy juz was zalalo jadem i ostatnia obrona ironia i sarkazm? 

Opublikowano

Kupić pudełko żeby jeździć samochodami xD potem wielkie zdziwienie że wszyscy plują na xbotów

Opublikowano

BRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Opublikowano

7,6mln sprzedanych kopii Horizon Zero Daun :obama: 

Opublikowano

Oj niziutko, niziutko u klapów z poziomem jak muszą wytaczać ciężkie działa w postaci nobodiego do obrony takiego tryharda :obama: 

Opublikowano
8 minut temu, Najtmer napisał:

dla jakiej gry warto kupic xboxa? ktos odpowie serio, czy juz was zalalo jadem i ostatnia obrona ironia i sarkazm? 

dla każdej multiplatformy :potter: 

no a co do gierek to każdy ma swój gust jak nie widzisz tam żadnej gierki to co ja mogę :dunno: słowem podsumowania to na tej generacji najlepiej bawiłem się z bloodborne, sunset overdrive, ori and the blind forest oraz bayonettą 2 i dla każdej z tych gier kupiłem konsole tak samo jak dla Zeldy kupiłem Switcha itp nie widzę powodu żeby gloryfikować jedno pudelko :potter: 

zaraz będę z chłopakami grał w state of decay 2, sea of thieves a jak wyjdzie czołg of war z pupciem na ficzurnigu to też zagram i co mi zrobisz nie boje sie

Opublikowano

no ciężko gloryfikować śmierdzące gunwo

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ja kupiłem PS4 żeby grać w fifę, bo na tą konsolę nie było wtedy innych gierek, w które można było pograć przez neta ze znajomymi, bo nie było wtedy innych tytułów. W sumie nadal nie ma.

Opublikowano

zeby odpowiedzia na gempass i darmowe remastery musiala byc gierka z 2015 roku :obama: dominacja jak za czasow ps2

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

dla każdej multiplatformy :potter: 

no a co do gierek to każdy ma swój gust jak nie widzisz tam żadnej gierki to co ja mogę :dunno: słowem podsumowania to na tej generacji najlepiej bawiłem się z bloodborne, sunset overdrive, ori and the blind forest oraz bayonettą 2 i dla każdej z tych gier kupiłem konsole tak samo jak dla Zeldy kupiłem Switcha itp nie widzę powodu żeby gloryfikować jedno pudelko :potter: 

zaraz będę z chłopakami grał w state of decay 2, sea of thieves a jak wyjdzie czołg of war z pupciem na ficzurnigu to też zagram i co mi zrobisz nie boje sie

dosyc wychillowana odpowiedz, dziekuje.

nie lepiej dla multiplatform kupic sobie pc'a?

Opublikowano
6 minut temu, Najtmer napisał:

Nie gram na PC od 8 lat (nie licząc indyków na PC ale i tak mi się nie chce) i raczej nie wróce.

Opublikowano
8 minut temu, Najtmer napisał:

Aktualnie zdecydowanie lepiej kupić X1X. No chyba, że budżet nie jest problemem wtedy oczywiście PC z dobrym monitorem G-Sync miażdży konsolki, ale to jest opcja dla kasiastych obecnie przez inflację cen GPU spowodowaną kryptopedałami.

Opublikowano

pc? dawaj nejtmer zestawik zloz jakis do 4k w metro i rdr2

Opublikowano

Jak masz dobry tv z hdr i 4k to mało opłacalne obecnie. Mam pc co pociągnie civke, fma, total wara, indyczki czy izometrycznego rpg ale wolfa w 4k nie odpale na nim:D

Opublikowano
Godzinę temu, Najtmer napisał:

dla jakiej gry warto kupic xboxa?

Dla dowsamplingu sobie kup :kaz: 

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Oj niziutko, niziutko u klapów z poziomem jak muszą wytaczać ciężkie działa w postaci nobodiego do obrony takiego tryharda :obama: 

Proszę przestań jest zbyt MERYTORYCZNIE :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.