Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, raven_raven napisał:

PS4 ma się jak widzę tak wyśmienicie, że po grze z PS2 przyszedł czas na wojowanie grą z 2015 roku. Najs, ciekawe, co następne.

Na ps4 nie wypada wymieniać exów 3rd party, tasiemców, tytułów dostępnych na steam, lub PS3, albo ip z okolic "7-8/10". 

Za to na x1 zostają już tylko takie bieda argumenty, a nawet jeszcze gorzej (*) 

Trochę żenujące, ale dla dobra waszego zagrożonego gatunku, można już na nie przystać. :usmiech:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

najtmer po prostu dzisiaj nie przyjął odpowiedniej dawki narkotyków i wpadł w jakiś szał z tym bb, no fajna gierka, kupiłem na premiere, przeszedłem potem chwile w dlc pogralem ale ile można grać w klona demon souls? 

Opublikowano

pozwole wam rowniez podniesc temat na wasz poziom:

dla jakiej gry warto kupic xboxa? ktos odpowie serio, czy juz was zalalo jadem i ostatnia obrona ironia i sarkazm? 

Opublikowano

Kupić pudełko żeby jeździć samochodami xD potem wielkie zdziwienie że wszyscy plują na xbotów

Opublikowano

BRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Opublikowano

7,6mln sprzedanych kopii Horizon Zero Daun :obama: 

Opublikowano

Oj niziutko, niziutko u klapów z poziomem jak muszą wytaczać ciężkie działa w postaci nobodiego do obrony takiego tryharda :obama: 

Opublikowano
8 minut temu, Najtmer napisał:

dla jakiej gry warto kupic xboxa? ktos odpowie serio, czy juz was zalalo jadem i ostatnia obrona ironia i sarkazm? 

dla każdej multiplatformy :potter: 

no a co do gierek to każdy ma swój gust jak nie widzisz tam żadnej gierki to co ja mogę :dunno: słowem podsumowania to na tej generacji najlepiej bawiłem się z bloodborne, sunset overdrive, ori and the blind forest oraz bayonettą 2 i dla każdej z tych gier kupiłem konsole tak samo jak dla Zeldy kupiłem Switcha itp nie widzę powodu żeby gloryfikować jedno pudelko :potter: 

zaraz będę z chłopakami grał w state of decay 2, sea of thieves a jak wyjdzie czołg of war z pupciem na ficzurnigu to też zagram i co mi zrobisz nie boje sie

Opublikowano

no ciężko gloryfikować śmierdzące gunwo

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ja kupiłem PS4 żeby grać w fifę, bo na tą konsolę nie było wtedy innych gierek, w które można było pograć przez neta ze znajomymi, bo nie było wtedy innych tytułów. W sumie nadal nie ma.

Opublikowano

zeby odpowiedzia na gempass i darmowe remastery musiala byc gierka z 2015 roku :obama: dominacja jak za czasow ps2

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

dla każdej multiplatformy :potter: 

no a co do gierek to każdy ma swój gust jak nie widzisz tam żadnej gierki to co ja mogę :dunno: słowem podsumowania to na tej generacji najlepiej bawiłem się z bloodborne, sunset overdrive, ori and the blind forest oraz bayonettą 2 i dla każdej z tych gier kupiłem konsole tak samo jak dla Zeldy kupiłem Switcha itp nie widzę powodu żeby gloryfikować jedno pudelko :potter: 

zaraz będę z chłopakami grał w state of decay 2, sea of thieves a jak wyjdzie czołg of war z pupciem na ficzurnigu to też zagram i co mi zrobisz nie boje sie

dosyc wychillowana odpowiedz, dziekuje.

nie lepiej dla multiplatform kupic sobie pc'a?

Opublikowano
6 minut temu, Najtmer napisał:

Nie gram na PC od 8 lat (nie licząc indyków na PC ale i tak mi się nie chce) i raczej nie wróce.

Opublikowano
8 minut temu, Najtmer napisał:

Aktualnie zdecydowanie lepiej kupić X1X. No chyba, że budżet nie jest problemem wtedy oczywiście PC z dobrym monitorem G-Sync miażdży konsolki, ale to jest opcja dla kasiastych obecnie przez inflację cen GPU spowodowaną kryptopedałami.

Opublikowano

pc? dawaj nejtmer zestawik zloz jakis do 4k w metro i rdr2

Opublikowano

Jak masz dobry tv z hdr i 4k to mało opłacalne obecnie. Mam pc co pociągnie civke, fma, total wara, indyczki czy izometrycznego rpg ale wolfa w 4k nie odpale na nim:D

Opublikowano
Godzinę temu, Najtmer napisał:

dla jakiej gry warto kupic xboxa?

Dla dowsamplingu sobie kup :kaz: 

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Oj niziutko, niziutko u klapów z poziomem jak muszą wytaczać ciężkie działa w postaci nobodiego do obrony takiego tryharda :obama: 

Proszę przestań jest zbyt MERYTORYCZNIE :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.