Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mój ostatni kontakt z multiplayerem przez sieć to było 10 minut w motorstormie 1, jakieś pół roku po premierze [']

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to tak jakbym cie namawial na blancika z wspanialym naturalnym ziółkiem a ty bys odmowil bo masz zle doświadczenia z odlotem jak kumpel podduszal cie pasem ojca na strychu w wannie z lodem

Opublikowano

W poniedziałek ogarnę, albo wtorek.

Opublikowano

Widzę ze w poniedziałek już będzie po ptokach

Opublikowano

milan nie daj sie namówić, przecież oni pograją tydzień i się znudzi

Opublikowano

Do premiery Dreams ekipa pewnie będzie żeglować

Opublikowano

niech jakiś moderator skasuje te posty zanim  forum się obudzi, bo ludzie serio pomyślą że milan chce grać w piratow 

Opublikowano
22 minuty temu, milan napisał:

Do premiery Dreams ekipa pewnie będzie żeglować

no, na wietrze jak chorągiew 

Opublikowano

Od 2006 kupuje taniej. Czekam na policję.

PS. Gold daje dwie gierki na X1 + dwie gierki we wstecznej. Plus ma teraz dobry miesiąc tylko po to by załagodzić fakt, że ma w dupie swoich klientów. Po raz pierwszy od ładnych kilku lat nie przedłużam tej żenującej usługi. Miałem ją tylko po to by grać w Rocket League ...

Opublikowano

od 2006 roku zamiast wspierać swoją ukochaną firemkę, dajesz zarobić oszustom i złodziejom i się tego nie wstydzisz?

35 minut temu, Yakubu napisał:

Boty? Gorsze od guwna

Opublikowano

Rozumiem ze legenda jakubu zakupil golda legitnie z Xbox Store aby grac w legendarnego PUBG rowniez zakupione legitnie bezposrednio z posladkow Spencera?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
39 minut temu, Yakubu napisał:

Widzisz ty pewnie się stresujesz a ja zero stresu. Nigdy kont czy lewych kodów nie kupowałem. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
36 minut temu, Yakubu napisał:

Golda nie da się kupić na lewo bo masz zdrapki albo bezpośrednio z XBL, tu chodzi raczej o konta z grami kupowane za lewą kasę. Golda nie da się kupić za kradzioną kasę i komuś odsprzedać. Co innego konta z grami.

Opublikowano

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

http://www.pssite.com/news/49348/kupujesz-na-allegro-konta-psn-z-grami-mozesz-zostac-przesluchany-przez-policje.html

;););););););););)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kradziony kod na golda xddd co te klapy

no chyba ze jakis dzban kradnie z kiosku i sprzedaje dalej wtedy to możliwe

Opublikowano
19 minut temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. 

PlayStation - popularne dzięki piractwu

PS2 - to samo

PS3 - składki i płacz, że dzielić trzeba na 2 a nie 5

PSP - CW

PSV - płacz, że nie można piracić

ztjm kebsie, bo nie ma bardziej złodziejskiego community niż PlayStation

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Niebieskie szambo jakie młoty xD

Kradziony Gold z kodów   :yao:

Opublikowano
Cytat

Microsoft wziął się za sprzedawców kont z grami, jednak jeden z naszych informatorów nigdy nie brał udziału w kupowaniu Xbox Live ID. Podczas rozmowy z policjantem wynikło, że w tym wypadku możemy mówić o „kupowaniu legalnego oprogramowania, które zostało nabyte w nielegalny sposób”, czyli prawdopodobnie w tym przypadku problemem okazują się subskrypcje Xbox Live Gold lub doładowania Xbox Store (gotówka), ale również mogą to być gry kupione w nielegalny sposób i sprzedawane jako legalne-oryginalne.  

Opublikowano

Całe szczęście, że problem dotyczy tylko jakichś nielicznych jednostek gorszego sortu. Każdy szanujący się gracz gierki i subskrypcje nabywa z legalnego źródła. 

Mendrek wypomina piracenie na x360, a sam jeszcze rok temu grał na PS3, gdzie gry obecnie kosztują tyle, co niegdyś verbatimy. A i tych też zbytnio nie kupował, bo przecież sam ps plus dostarczał mu wystarczającą ilość gunwogierek.  Ech te podwójne standardy klapobetonów. Era PS2 i PSX jedynie u kolegi, więc siedział na PC z komisu, którego dostał na komunię. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nielicznych :D

Cytat

Policjanci mają podobno do przesłuchania ogromną liczbę klientów (16 płyt zapełnionych samymi danymi)

Cytat

W samej tylko Warszawie przesłuchano według naszych informatorów blisko 300 osób

:rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.