Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mój ostatni kontakt z multiplayerem przez sieć to było 10 minut w motorstormie 1, jakieś pół roku po premierze [']

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 557,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to tak jakbym cie namawial na blancika z wspanialym naturalnym ziółkiem a ty bys odmowil bo masz zle doświadczenia z odlotem jak kumpel podduszal cie pasem ojca na strychu w wannie z lodem

Opublikowano

W poniedziałek ogarnę, albo wtorek.

Opublikowano

Widzę ze w poniedziałek już będzie po ptokach

Opublikowano

milan nie daj sie namówić, przecież oni pograją tydzień i się znudzi

Opublikowano

Do premiery Dreams ekipa pewnie będzie żeglować

Opublikowano

niech jakiś moderator skasuje te posty zanim  forum się obudzi, bo ludzie serio pomyślą że milan chce grać w piratow 

Opublikowano
22 minuty temu, milan napisał:

Do premiery Dreams ekipa pewnie będzie żeglować

no, na wietrze jak chorągiew 

Opublikowano

Od 2006 kupuje taniej. Czekam na policję.

PS. Gold daje dwie gierki na X1 + dwie gierki we wstecznej. Plus ma teraz dobry miesiąc tylko po to by załagodzić fakt, że ma w dupie swoich klientów. Po raz pierwszy od ładnych kilku lat nie przedłużam tej żenującej usługi. Miałem ją tylko po to by grać w Rocket League ...

Opublikowano

od 2006 roku zamiast wspierać swoją ukochaną firemkę, dajesz zarobić oszustom i złodziejom i się tego nie wstydzisz?

35 minut temu, Yakubu napisał:

Boty? Gorsze od guwna

Opublikowano

Rozumiem ze legenda jakubu zakupil golda legitnie z Xbox Store aby grac w legendarnego PUBG rowniez zakupione legitnie bezposrednio z posladkow Spencera?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
39 minut temu, Yakubu napisał:

Widzisz ty pewnie się stresujesz a ja zero stresu. Nigdy kont czy lewych kodów nie kupowałem. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
36 minut temu, Yakubu napisał:

Golda nie da się kupić na lewo bo masz zdrapki albo bezpośrednio z XBL, tu chodzi raczej o konta z grami kupowane za lewą kasę. Golda nie da się kupić za kradzioną kasę i komuś odsprzedać. Co innego konta z grami.

Opublikowano

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

http://www.pssite.com/news/49348/kupujesz-na-allegro-konta-psn-z-grami-mozesz-zostac-przesluchany-przez-policje.html

;););););););););)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kradziony kod na golda xddd co te klapy

no chyba ze jakis dzban kradnie z kiosku i sprzedaje dalej wtedy to możliwe

Opublikowano
19 minut temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. 

PlayStation - popularne dzięki piractwu

PS2 - to samo

PS3 - składki i płacz, że dzielić trzeba na 2 a nie 5

PSP - CW

PSV - płacz, że nie można piracić

ztjm kebsie, bo nie ma bardziej złodziejskiego community niż PlayStation

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Niebieskie szambo jakie młoty xD

Kradziony Gold z kodów   :yao:

Opublikowano
Cytat

Microsoft wziął się za sprzedawców kont z grami, jednak jeden z naszych informatorów nigdy nie brał udziału w kupowaniu Xbox Live ID. Podczas rozmowy z policjantem wynikło, że w tym wypadku możemy mówić o „kupowaniu legalnego oprogramowania, które zostało nabyte w nielegalny sposób”, czyli prawdopodobnie w tym przypadku problemem okazują się subskrypcje Xbox Live Gold lub doładowania Xbox Store (gotówka), ale również mogą to być gry kupione w nielegalny sposób i sprzedawane jako legalne-oryginalne.  

Opublikowano

Całe szczęście, że problem dotyczy tylko jakichś nielicznych jednostek gorszego sortu. Każdy szanujący się gracz gierki i subskrypcje nabywa z legalnego źródła. 

Mendrek wypomina piracenie na x360, a sam jeszcze rok temu grał na PS3, gdzie gry obecnie kosztują tyle, co niegdyś verbatimy. A i tych też zbytnio nie kupował, bo przecież sam ps plus dostarczał mu wystarczającą ilość gunwogierek.  Ech te podwójne standardy klapobetonów. Era PS2 i PSX jedynie u kolegi, więc siedział na PC z komisu, którego dostał na komunię. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nielicznych :D

Cytat

Policjanci mają podobno do przesłuchania ogromną liczbę klientów (16 płyt zapełnionych samymi danymi)

Cytat

W samej tylko Warszawie przesłuchano według naszych informatorów blisko 300 osób

:rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.