Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Doborowe towarzystwo bartek

Opublikowano

I pomyśleć, że większość zaangażowanych, to faceci 25-30 lat :P

Opublikowano

a ja tylko chcialem poderwać kukuryku

Opublikowano

@Kyokushinman swoim zachowaniem hańbisz styl Kyokushin. Wstyd przyznać, że trenuję to samo, @Shen pewnie ma też takie zdanie. Robisz z siebie dauna, nie wiem czy celowo czy trollujesz, ale dawno przestało być to śmieszne. Oyama by Ci wypłacił takiego plaskacza, że jakbys się zobaczył w lustrze to własne odbicie by na Ciebie szczekało. Z taką mordą i po takim zachowaniu to powinieneś zapier.dalać kanałami, modląc się by w drodze do najbliższego nikt na Ciebie nie spojrzał, bo gdy pojawiasz się między ludźmi to rozmowy cichną a dzieci zaczynają płakać wyczuwając twój wrodzony autyzm. W naturze musi byc równowaga, dlatego w każdym stylu jak i każdym filmie ze szkołami walki w tle znajdzie się błazen i niedo(pipi). Podpowiem, że w tej roli idealnie się sprawdzasz.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Nayebałbyś mu fizycznie?

Opublikowano

No widzisz w odróżnieniu od ciebie to ja wiem jak mam postępować.

Potrafię się dostosować do otoczenia a jak widać ty tego nie potrafisz i sam się pogrążasz i obrażasz mnie, karate, swym tekstem powyżej.

Kyokushin nie jest idealne.

Oyama też nie był ideałem.

Walka Andy z Matsui ukartowana aby Oyama sepuuku nie popełnił po przegranym tego drugiego itd.

A Drewniak nasz wspaniały:kaz:

Korupcja na korupcji.

Nawet ciężko osobą co zapierdalają i ostro trenują lata na zawody jakieś konkretne wynagrodzenie zapewnić.

Najlepiej to tylko chodzić na treningi i ćwiczyć dla siebie. Na (pipi) komu te zawody i pucharki.

Wiele razy trener mnie czy ukanio namawiał, ale nasza odpowiedz była tylko jedna.

Teraz mamy KSW. Fajnie, przynajmniej jakaś kasa jest, jednak większość walki jest cholernie ustawione.

Jeszcze (pipi)a chcą za to kase:kaz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

E: zapomniałeś się chyba na konto ukanio przelogować :lapka: 

Ciekawe który z Was ma większy power lvl

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak sie pewnie zaczela ta ustawka tekkenowcow

Opublikowano

obraziłeś karate więc to chyba czas abyście się napie.dalali fizycznie i wyjaśnili te kwestie raz na zawsze 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:oyama:

Opublikowano

Ktoś tu trenuje jakieś śmieszne karate? Który mamy rok - 1986?

Opublikowano

Oyama hoi, mijagi by go rozniosl. 

Opublikowano

ojojoj

6 minut temu, XM. napisał:

Oyama hoi, 

maxresdefault.jpg

szanuj Ouyamę i jego Ouyę

Edytowane przez ragus

Opublikowano

tumblr_lp6pi0ZwjJ1qde6e2o1_500.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Pacquiao napisał:

Ktoś tu trenuje jakieś śmieszne karate? Który mamy rok - 1986?

Akurat na tym forum i przy takiej sredniej wieku uzytkownikow, to kazdy rodzaj aktywnosci fizycznej powinien byc defaultowo chwalony.

Opublikowano
7 godzin temu, Ficuś napisał:

ale u1 to pazdzierz,

88 na metacritic, udane polaczenie obecnych trendow w swietnej oprawie jak na 2007, pamietam jeszcze okladke jakiegos pisma " pierwsze prawdziwe musisz to miec " itp.

Najwiekszy minus brak trybu online, to jedyne co mi przychodzi z pamieci.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

pierwsze prawdziwe (pipi) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Co mieli napisać? Na PS3 nie było wtedy co grać, recenzentom smarowano hajsem żeby ratować szrota.

Jesli o to chodzi, to 6ta najlepsza gra w tamtym roku na PS3 ( notabene Tools of Destruction mialo lepsze mc, ciekawa sprawa ).

1 minutę temu, _Be_ napisał:

pierwsze prawdziwe (pipi) 

Tyle lat, i dalej boli.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Jesli o to chodzi, to 6ta najlepsza gra w tamtym roku na PS3 ( notabene Tools of Destruction mialo lepsze mc, ciekawa sprawa ).

Co sugerujesz?

2007 był też rokiem premiery tego s z t o s a LIAR. To sterowanie smokiem za pomocą sixaxisa. :banderas: Nowa jakość w grach.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.