Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
ta gierka z X360 ma więcej gameplayu i immersji niż jakiekolwiek exy z PS4 z ostatnich lat.
Ty ze swoim gustem, to w ogóle zamnkij ryja i idź pograć w batefilda, halo albo dla odmiany w cod.
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Moss to serio jakaś gierka? Xd Myślałem że yeti znowu zayebal literówke.

Opublikowano

Jakoś nigdy nie udało mi się zagrać w pierwszą część, ale dwójkę na pewno sprawdzę.  Zwłaszcza że Bluber ją trochę hajpuje, a cena dzięki dobroci Spencera jest taka że wstyd nie kupić/opłacić GamePassa

Opublikowano
Mówcie o micro co chcecie ale szanuje ich jak poyebany że w 2018 roku dalej wydają gierki na x360
Dobrze wiedzieć, że najnowszy ex na śmiecia pójdzie na laptopie z biedronki.
Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:
40 minut temu, Pupcio napisał:
Mówcie o micro co chcecie ale szanuje ich jak poyebany że w 2018 roku dalej wydają gierki na x360

Dobrze wiedzieć, że najnowszy ex na śmiecia pójdzie na laptopie z biedronki.

Tak jak exy z plejbeki4  ;)  

Opublikowano

Widzę, że pierwsza część miała najmocniejsze 72% w historii. Gruba bieda w tym zielonym szambie, że jarają się kontynuacja crapa. W Królestwie Niebieskim nawet nikt nie splunie na takie crapy. Jedni piją szampana, drudzy wodę z szamba.

Tak jak exy z plejbeki4  [emoji6]  
Już przed lekami, czy po?
Opublikowano

a jakieś gry będą w tym niebieskim królestwie szamba? :)  Czy tylko najgorsze muliplatformy i sotc podbity do HD za 200zł xDDDDDD

Opublikowano
a jakieś gry będą w tym niebieskim królestwie szamba? [emoji4]  Czy tylko najgorsze muliplatformy i sotc podbity do HD za 200zł xDDDDDD
W najbliższych dwóch miesiącach. God of War, Ni No Kuni2, Yakuza 6.
Opublikowano

kratos kotlet po raz 10ty na którego nawet klapy plują a grafikę ścieli bo będzie chyba port na ps3 i jakieś dwie chińskie gry które nikogo, no nie wiem co tak słabo.

Opublikowano
Godzinę temu, asax napisał:

ale głupi ten Microsoft. W ogóle nie przystosowany do realiów CW 

było zapakować w pudełka, nakleić na każde $19,99 i Xbox by dominował, a tak to co :smutas: 

Opublikowano
22 minuty temu, Daddy napisał:

kratos kotlet po raz 10ty na którego nawet klapy plują a grafikę ścieli bo będzie chyba port na ps3 i jakieś dwie chińskie gry które nikogo, no nie wiem co tak słabo.

Poziom postów psychotaty poniżej średniej liczby exow na zielonego śmiecia. 

Panie doktorze, czas zwiększyć dawki. 

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Mówię o SoTc, to remake gry ze średnia o której zielone parówy mogą pomarzyć i o Moss ze średnią jak Girsy czy Halo.

Wysoka średnia raczej nie uczyni ze średniaka gry bardzo dobrej, bo w co najmniej 10-ciu procentach dodanych do tych ocen pobrzmiewa sentyment za dawnymi czasami, w tym za okresem faktycznej dominacji PS2 i Sony, która bezpowrotnie się skończyła. Bardzo chciałem się do SotC przekonać. Nawet ją skończyłem, ale nie zrobiła ona na mnie zbyt dobrego wrażenia. Szpila nudna, pustawa i powtarzalna. Nic nie poradzę:frog:

Opublikowano
11 godzin temu, Czezare napisał:

Szpila nudna, pustawa i powtarzalna.

czysta brudna prawda o zeldzie

Opublikowano

Ten Paolo to widzę każdemu grozi użycie siły fizycznej. Taki kozak jesteś? To może sparing pod smietnikiem, to ci wyjaśnię co nieco.

Opublikowano

no paulo fika kazdemu, zayebalbym mu z pol obrotu w ta ryza leb

Opublikowano

byś tej grubej nogi nie podniósł żeby mu chociaż w kolano kopnąć

Opublikowano

kopnalbym w klakiera i dostalbys nim prosto na jape gargamel :yakubu:

Opublikowano

zapiszcie się na treningi do kyokunshinuryku

Opublikowano

Sony juz rozsyla devkity ps5, klapy z prosiakami wydymani,czekam na posty mendrka, ze to wina microsoftu

Opublikowano
16 minut temu, Ficuś napisał:

Sony juz rozsyla devkity ps5, klapy z prosiakami wydymani,czekam na posty mendrka, ze to wina microsoftu

:pawel:

Opublikowano

Ja wiem, że gierki z Xboxa graficznie są sto lat za PlayStation, ale co? Teraz Sony ma czekać do 2030r. żeby nową konsolę wypuścić na rynek? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.