Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak boli ten Moss, gejlogirsy na kolanach z pełnymi ustami. Wystarczyło coś takiego aby osmieszyc markę x-beka.
e190fc81ce32dd909af80eb9703f752c.jpg

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ośmieszasz się tylko ty. Sony taki król ale preferujesz granie na amatorze w 900p w bf1 :cool:

Opublikowano

Boli to Twoje podniecanie się tym gunwem. Znajdź jakąś grę, która jest interesująca i nie jest skierowana dla upośledzonych umysłowo ludzi, to wtedy można się licytować na ŚREDNIĄ oceny.

Bluber mi się wciął :(

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
20 minut temu, _Be_ napisał:

The Crew grał bo ameryke mógł zwiedzić przecież xd

dawaj mati pojedziemy jak w telewizorze do majami w usa siadaj obok bedziesz mi wbijac biegi

Opublikowano

gardzić the crew jednocześnie jarając się forzą horizon

mind_blown.gif

przecież te dwie gry to jak bracia, tylko the crew trochę fajniejsze, bo ameryka

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Jarać się The Crew, to serio trzeba być yakubkiem i mieć autyzm. Najgorsza gra wyścigowa w jaką kiedykolwiek grałem. Hrrr Tfu! Po dziś dzień żałuję prądu i łącza, które zmarnowałem na pobieranie tego crapa. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pisanie, że się jaram takimi "cudami" jak the crew, czy ta mysz to ta sama półka bajkopisarstwa jak wczorajsze pisanie, że PSN nie działa. Z braku gier wam pierdzą mózgi jednemu i drugiemu, że aż huczy jakby wojna była

Opublikowano

Idź być myszą gdzieś indziej.

Opublikowano

trzeba wkleić tutaj obrazek z tym pieskiem, oj jaka szkoda, ze jest upośledzony

Opublikowano
7 minut temu, Yakubu napisał:

mind_blown.gif

przecież te dwie gry to jak bracia, tylko the crew trochę fajniejsze, bo ameryka

Nie wiem co ćpiesz, ale ewidentnie jest to dobre. 

uvB7V2j.png

D3Cl53d.png

Opublikowano
34 minuty temu, _Be_ napisał:

Celeste 96% a jakoś nikt nie kupił oprócz ragiego 

gromit kupil pierwszy i hajpowal, ja tez mam :dog: 

Opublikowano
20 minut temu, Yakubu napisał:

to musi być prowo. nikt nie jest aż tak upośledzony by pisać to na poważnie.

Opublikowano

W ogóle to aphromo chyba faktycznie sobie zrobił wolne od CW, bo na razie cisza. Ciekawe czy jak wróci ze szkoły to się odezwie?

Chyba, że wyjechał na zimowisko i rodzice nie doładowali konta na telefonie to nici z forumka :dunno:

EDYTA: Telepatia jego mać - napisałem posta i już obserwuje. Wołać już egzorcystę?

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

musialem to rozchodzic.

THE CREW XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jedyne co jest dobre w The Crew to całkiem spoko odwzorowane USA, ale co z tego jak model jazdy to g.owno? Niby mozna sobie pojechać do Nowego Yorku i zerknąć np. na korty US Open, ale po co jak nie chce się jeździć?

Opublikowano

Może gdzieś po pustyni myszy biegają, dlatego klapkom tak się ta gra podoba?

Opublikowano

Ładny baicik zapodal jakubek, niestety to nie troll :yakubu: 

Opublikowano

Nigdy nie ukrywałem, że nie przepadam za ścigałkami z gameplayem jak dla daunów, więc jestem trochę zaskoczony waszym zdziwieniem iż nie przepadam za forzami, the crew czy nfsami itd.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

pewnie jak dla matriksów, czyli z dwie półki niżej niż jak dla daunów

Opublikowano

To nadal wyżej niż kategoria "dla klapów" :lapka: 

Opublikowano
47 minut temu, Yakubu napisał:

Nigdy nie ukrywałem, że nie przepadam za ścigałkami z gameplayem jak dla daunów, więc jestem trochę zaskoczony waszym zdziwieniem iż nie przepadam za forzami, the crew czy nfsami itd.

a jaka scigałka nie ma gameplayu jak dla daunów?

Opublikowano

Pewnie DriveClub :pawel: ta smieszna gierka na 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.