Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

days gone, deth stranding, tlou 2, dreams, deep down, shitmue 3, final vii

mało?

Jeszcz spodermon i last of us 2 

Opublikowano
Cytat

last of us 2 

ayyyyy no tak do 2020 się wyrobią

Opublikowano

Będą tytuły startowe na ps5 ;)

Opublikowano

Czaicie? Tak samo jak było na Switchu :D 

Opublikowano

Jednego exa przełożyli i już białe ściany u bociarni, gdzie tam nie ma nawet czego przekładać.

HAHAHAHAHAHHAHAHA

Opublikowano

29 zł raz, później drugi, trzeci... gra jako usługa. 

G A R D Z Ę

Opublikowano

A potem abonament deluxe, premium.

P.S. Tak będzie. 

Póki będą gierki pudełkach to spoko pomysł.

Opublikowano
42 minuty temu, MYSZa7 napisał:

29 zł raz, później drugi, trzeci... gra jako usługa. 

G A R D Z Ę

No albo kupisz raz w standardowej cenie. I najpierw bym się nauczył czym jest gra jako usługą. 

Opublikowano

Koleżko, nie mam jej na zawsze płacąc 29 zł, płace jak za usługę :oh_you:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Płacisz za usługę A nie za grę. Jak chcesz grę to płacisz 100 zł i masz na zawsze jak tak bardzo chcesz mieć bezużyteczne pudełko. 

Opublikowano

tylko klaperski umysł może traktować DODATKOWĄ możliwość zagrania w premierową gierkę za 29zł za coś wartego pogardy

a konferencja Microsoftu na E3? Zapowiada się bardzo spoko, o niebo lepiej niż zeszłoroczna. Z pewniaków będzie: Ori, Forza Horizon w Japonii i nowe Halo. 

no ale i tak wiadomo że wygra kolejny, dziesiąty już trailer Days Gone, The Last of Us i Death Stranding  ;)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wiecie co to jest 29zł?

na xboxie to miesiąc game passa z dostępem do wchujdyliarda gierek

na plejstejszonie to koszt kupienia God of Wara z upośledzonym kratosem na premierę w piatęk i szybka sprzedaż w poniedziałek rano

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
18 minut temu, asax napisał:

tylko klaperski umysł może traktować DODATKOWĄ możliwość zagrania w premierową gierkę za 29zł za coś wartego pogardy

Tylko żeby ktoś w MS nie wpadł na pomysł że to będzie jedyny sposób. 

Opublikowano

Miejmy nadzieje że nauczyli się na błędach ;)a na dzień dzisiejszy wszystko na to wskazuje

Opublikowano

Każdy wie, że tak nie Będzie - poza posiadaczami PS którzy się o to modlą :P

Opublikowano

nawet sobie różaniec z logiem Playstation zrobiłem byleby tylko moje modły zostały wysłuchane

Opublikowano

https://www.resetera.com/threads/sonys-user-suggestion-blog-hasnt-been-updated-since-october-2016.28441/

Sony od półtora roku nie aktualizuje strony na której społeczność może wrzucać pomysły i propozycje poprawek xD

Sony na was SRA, czy wy to kur/wa rozumiecie czy pięściami wytłumaczyć?

Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

https://www.resetera.com/threads/sonys-user-suggestion-blog-hasnt-been-updated-since-october-2016.28441/

Sony od półtora roku nie aktualizuje strony na której społeczność może wrzucać pomysły i propozycje poprawek xD

Sony na was SRA, czy wy to kur/wa rozumiecie czy pięściami wytłumaczyć?

o, widzę głos rozsądku w temacie niezbyt poważnych dyskusji. Czyżby nastąpił przełom?

Opublikowano
9 godzin temu, asax napisał:

a konferencja Microsoftu na E3? Zapowiada się bardzo spoko, o niebo lepiej niż zeszłoroczna. Z pewniaków będzie: Ori, Forza Horizon w Japonii i nowe Halo.

kontynuacja niezłego indyczka i dwie sraki

Opublikowano
37 minut temu, Yakubu napisał:

idź być bezguściem gdzie indziej 

i Ori to nie indyk ;) 

Opublikowano

Kierwa, jakbyś nie był takim bezgustem to sra.łbyś po nogach z wrażenia jak dynamiczne i głęboko taktyczne jest Halo.

A tak pabdżi i wiśta wio Xboxie :pawel: Tak jakbyś miał do wyboru Astona Martina czy Porsche, ale ostatecznie wybrał Multiplę.

Opublikowano
48 minut temu, Yakubu napisał:

Jakubek, żeby święte Halo i błogosławioną Forzę nazwać sraką to trzeba być dzbanem albo...dzbanem. Innej możliwości po prostu nie widzę:down:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.