Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie jest ok, ok to jest jakby to byl system z dedykowanymi grami, a nie kuvva revizja z samymi multiplatformami

no ale przecież od dnia zapowiedzi było mówione, ze to przedłużenie xboxa one, ze skorupiak nie ma mieć swoich exów czyli muszą zrobić guwniaki na fata i ewentualnie w lepszej jakosci wersje na X'a co samo w sobie jest zrozumiałe ale no tak czy siak, jak tam nie ma studiów żeby zrobić grafike zblizoną do horizona to im mocniejszy sprzet guwno da

Opublikowano

O gry się nie martwię w tym roku przecież Destiny 2 wychodzi, a ja cały czas męczę gry z 2015 roku i Warframe.

Głos rozsądku

Opublikowano

Póki co nie widać alternatyw na skasowany Fable Legends i Scalebound, co mocno smuci. Z drugiej strony po rewealcyjnym lineup przez 2 ostatnie lata nie ma co się dziwić, że jeden rok jest słabszy. 

ŻE (pipi)A CO?

Opublikowano

Z drugiej strony po rewealcyjnym lineup przez 2 ostatnie lata nie ma co się dziwić, że jeden rok jest słabszy.

:pawel:

Kolejny odleciał.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No ale co by nie mówić, nie można MS-owi odmówić wzorowania. Chcieli jak Sony, pokazać miliard ex'ów, zatrudnili fortepianistę do Ori, ale że dywizja Xboxa jest biedna i przeżarta korposzmirą, to wyszła bieda-wersja konfy Sony sprzed roku, gdzie była orkiestra symfoniczna i naloty dywanowe ex'owych bomb. W zasadzie to najlepiej wyszedł ten far cry w post apo (miejmy nadzieję że może wreszcie uda im się zrobić ambitną fabułę), opowieść o smutnej sowie i lisek z Titusa. Tych indyków trochę szkoda, bo ludzie toczą bekę, a niejeden mógłby odnosić sukces w PS Plusie ;)

Opublikowano

Crackdown 3 information 4K 30fps on XBX ,Amazon lists "Destructible battle arena"

GlossyRichAsiaticmouflon.gif

TIGEfJU.gif

:dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

no starh cos przycpał i mu na neogafie każą sie smiac

Opublikowano

Jedyny problem jaki mam z konferencją Microsoftu jest brak gier które miałyby sprzedać Xbox One X. Z jednej strony mnie go nie trzeba sprzedawać bo kupię go jako fan konsol, ale z drugiej miłoby było zobaczyć kilka obietnic gier które wyjdą w ciągu następnych3-4 lat które będą pokazywać moc. Forza Motorsport 7, Anthem i Metro to za mało. Nagrałem nawet rok temu filmik, że dobrze jest być fanem playstation bo sony potrafi zarazić swoich graczy... Microsoft pokazuje fakty, a Sony sprzedaje marzenia. Koniec końców wybieram rzeczywistość czyli konsolę i gry na Xboksa, ale po to są konferencje by móc czasem sobie pomarzyć. Póki co nie widać alternatyw na skasowany Fable Legends i Scalebound, co mocno smuci. Z drugiej strony po rewealcyjnym lineup przez 2 ostatnie lata nie ma co się dziwić, że jeden rok jest słabszy. Cykl deweloperski to teraz średnio 3 lata więc trzeba dać firmie złapać oddech. Jeżeli chodzi o cenę to uważam ją za absolutnie sprawiedliwą, a nawet dosyć niską jeżeli weźmiemy pod uwagę komponenty. Design konsoli prezentuje się bardzo dobrze. O gry się nie martwię w tym roku przecież Destiny 2 wychodzi, a ja cały czas męczę gry z 2015 roku i Warframe. Pamiętać należy, że teraz gry to usługi które nie są produkcjami na 8h. Ja średnio mam ponad 100h spędzone z grami w które gram na Xbox One, co zaś oznacza, że liczę bardziej na jakość niż ilość.

Anthem zapowiada się bardzo ciekawie ale mam duże obawy jeżeli chodzi o tą grę. Głównie rozbijają się one o ilość contentu jaki ta gra będzie posiadać. Destiny ma z tym problemy, a Anthem przy Destiny wygląda jak next genowa produkcja.

Oho, widzę że boty się powoli budzą po luju ogłuszaczu jaki sprzedał im wczoraj knur, jeszcze trochę otępiali ale już biorą rozbieg i marzą że znów złapią falę - niestety czytając te posty mam przed oczami coś takiego:

64fa8-funny-beach-fail-girl-wave-3.gif?w

Opublikowano

Crackdown 3 information 4K 30fps on XBX ,Amazon lists "Destructible battle arena"

GlossyRichAsiaticmouflon.gif

TIGEfJU.gif

:dynia:

to jakas gierka na vite?

Opublikowano

wygląda miodnie ten Crackdown, o co chodzi?

Może oto, że taki Infamous 2 wygląda tak, a wyszedł na ps3 :yao:

50d16aa1-7517-4ef4-a4e2-4f7dab8f2095.gif

Opublikowano

Widzę tu najmocniejsze 7-/10 w historii, czyli takie xboxowy standard.

Opublikowano

ten crapdown to jakaś gra z x360?

To kontynuacja serii z Xboksa 360. Troche smutne, ze o niej nie slyszales.

Opublikowano

inny styl graficzny, przecież nie zmienią go nagle żeby klapy mogły się masturbować?

Opublikowano

Smialo stwierdzam ze Zeratul swoim postem przebil ravena. 

Opublikowano

czesc zeratul, kiedy showshowshowshow o e3?

Opublikowano

ten crapdown to jakaś gra z x360?

To kontynuacja serii z Xboksa 360. Troche smutne, ze o niej nie slyszales.

xDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.