Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, nobody napisał:

ja tam czekam

:cool::cool::cool:

tak to w krainie playstation dzień jak co dzień dzień po dniu wciąż się dzieje życia cud

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 596,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niebieski karakan zaorał się pięknie xD  tfu 

Opublikowano
12 minut temu, raven_raven napisał:

:cool::cool::cool:

tak to w krainie playstation dzień jak co dzień dzień po dniu wciąż się dzieje życia cud

Nier, U4, Person 5, Yakuza 0 i Kiwami, Nioh, BB, znakomite singlowe gierki z przedziału 8+/10 - 10/10 w oczekiwaniu na 3 razy dłuższy interesujący mnie linep na najbliższe 2-3 lata.

A ty na co czekasz z dużych gierek sp na xox, kruku? Tak myślałem. XD

12 minut temu, raven_raven napisał:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

botox wśród konsol

Opublikowano
7 godzin temu, raven_raven napisał:

W klaperskim umyśle typowy lifespan gierki to "UWAGI: wysyłka po weekendzie", więc musisz im wybaczyć, że nie bardzo pojmują jak jakaś produkcja może u kogoś gościć na półce przez dwa lata :kaz: 

exy szrota4 są jak tirówki na ekspresówce, wątpliwa jakość, na szybki numerek i miało ją wielu w brudnych klaperskich łapach.

exy XBOXa to jak spotykanie pięknej miłości życia co 3mc, miło wspominasz ją przez lata, często do niej wracasz, nie ma pretensji o inne a i możesz zaprosić jej drugą koleżankę do co-op'a.

Opublikowano
4 minuty temu, nobody napisał:

Nier, U4, Person 5, Yakuza 0 i Kiwami, Nioh, BB, znakomite singlowe gierki z przedziału 8+/10 - 10/10 w oczekiwaniu na 3 razy dłuższy interesujący mnie linep na najbliższe 2-3 lata.

o, dzięki za podręczną listę wszystkich ciekawych gier na PS4 z lat 2013-2017

Opublikowano

Z czego NieR i NiOh są też na PC w wersjach definitywnych, ze stałymi 60 klateczkami przy najlepszej grafie. Nie trzeba wybierać między frejmrejtem a rozdzielczością, bo można mieć wszystko na jednej platformie i grać na cudownym padzie od Xbox One :kaz:

Opublikowano
26 minut temu, raven_raven napisał:

O, dzięki za podręczną listę wszystkich ciekawych gier na PS4 z lat 2013-2017

To teraz poproszę analogiczny zbiór dużych exów sp, w tym waszym taborze. 

1. Sunset

2. Scalebound

...?

Oh wait xD

Opublikowano

Tu masz podręczną liste dobrych gier na xboxa raven :)

Opublikowano

exy sp, sonbociarnia dalej w 2007 xDDD   

Opublikowano

Że też boty mają czelność wypominać o grach na ps4, gdy na zielonym szambie obesranym nie ma gier na poziomie, tego co oferuje królestwo niebieskie, oj tak im skacze gul z pyzdy, że to powinno przejść do kanonu XD

sub-buzz-23862-1470145964-1.png?downsize

A tak widzę smutnych botów przez brak gier, które mogłyby chociaż dorównać na Playstaion, no ale ni uja XD

Mają nową konsolę milion razy lepszą od PS4 Pro i nic się nie pichci, nieźle się im sprzedaję, Yeti ładnie podsumował, dekoder 720p > hdr filmy > konsola bez gier, tylko wsteczna i uj XD Boty żyją od 2001 do 2013 XD

Opublikowano

serwery za 100 zł padly, boty pewnie teraz siedzą jak  ludzie których  obudzono o 4 w nocy, otumanienie, niewiadomo  czy się kłasć czy kąpać.

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

NieR i NiOh są też na PC w wersjach definitywnych, ze stałymi 60 klateczkami przy najlepszej grafie. Nie trzeba wybierać między frejmrejtem a rozdzielczością, bo można mieć wszystko na jednej platformie i grać na cudownym padzie od Xbox One :kaz:

najstabilniejszy framerate, najlepsza grafika, najcudowniejsze bugi w które nawet dev ma wyebane :pawel:

Cytat

Nier: Automata still needs a patch on PC, 8 months later

Has square enix given up on the nier automata pc patch?

Did they ever fix the bugs? :: NieR:Automata™ General Discussions

dobrze przynajmniej że czekanie pod stołem 8 miesięcy na ochłapy z pańskiego stolu po Nioh nie poszło na marne :obama:

Opublikowano

Nier to take gra o grindowaniu?

Opublikowano

Pasjonaci Nier: Automata przekonywujący Roziego, że warto zaliczyć 3 przejścia gry:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Klapki tak oderwane od rzeczywistości, że zapominają o zayebistym community, które wydało swoje patche, a ich instalację uważają za czasochłonną, skomplikowaną, niewygodną i ryzykowną? No jakoś się nie zdziwiłem :yao:

10 godzin temu, nobody napisał:

najstabilniejszy framerate, najlepsza grafika, najcudowniejsze bugi w które nawet dev ma wyebane :pawel:

dobrze przynajmniej że czekanie pod stołem 8 miesięcy na ochłapy z pańskiego stolu po Nioh nie poszło na marne :obama:

Fanowski patch załatwia sprawę i jest full beton 4k60fps, ale dla klapka instalacja czegoś takiego pewnie przypomina przygotowania przed misją wysłania samochodu w kosmos, a już na pewno som w nim wirusy, somsiedzie :yao: Jak tam, trzeba zmienić konsolkę z amatora na PRO, żeby był stały framerate w 900p? Jak mi was nie żal :kaz:

Opublikowano

Treść posta adekwatna do nazwy użytkownika.

Opublikowano

Tylko czekałem na tą kliszę, po tylu latach na forumku mogłeś się bardziej wysilić :lapka: 

Opublikowano

Fanowski patch. xDDDDDDDDDDDDDDDd

Zaradna społeczność pc gejmerów to i dev wie że nie musi o nich dbać. Szanuję Pan Gaben

Opublikowano
1 godzinę temu, Starh napisał:

Piękna jest ta gra, a gameplay jeszcze lepszy. Ciagle dzieje się coś nowego, a przy tym można się przy gierce bardzo zrelaksować. Słowem sztos jakich mało.

Przez ten dzień od premiery miałem już masę za(pipi)istych akcji i historii do opowiedzenia. 

Najlepsza gra M$ tej generacji.

xddddddddddddddddddddddd 

Naprawdę biednie na tym Xśmieciu jest xdddddddddd 

Opublikowano
25 minut temu, nobody napisał:

Fanowski patch. xDDDDDDDDDDDDDDDd

Zaradna społeczność pc gejmerów to i dev wie że nie musi o nich dbać. Szanuję Pan Gaben

Jak działa to mógł go zrobić nawet Rozi i mam to w uju :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.