Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, nobody napisał:

ja tam czekam

:cool::cool::cool:

tak to w krainie playstation dzień jak co dzień dzień po dniu wciąż się dzieje życia cud

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niebieski karakan zaorał się pięknie xD  tfu 

Opublikowano
12 minut temu, raven_raven napisał:

:cool::cool::cool:

tak to w krainie playstation dzień jak co dzień dzień po dniu wciąż się dzieje życia cud

Nier, U4, Person 5, Yakuza 0 i Kiwami, Nioh, BB, znakomite singlowe gierki z przedziału 8+/10 - 10/10 w oczekiwaniu na 3 razy dłuższy interesujący mnie linep na najbliższe 2-3 lata.

A ty na co czekasz z dużych gierek sp na xox, kruku? Tak myślałem. XD

12 minut temu, raven_raven napisał:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

botox wśród konsol

Opublikowano
7 godzin temu, raven_raven napisał:

W klaperskim umyśle typowy lifespan gierki to "UWAGI: wysyłka po weekendzie", więc musisz im wybaczyć, że nie bardzo pojmują jak jakaś produkcja może u kogoś gościć na półce przez dwa lata :kaz: 

exy szrota4 są jak tirówki na ekspresówce, wątpliwa jakość, na szybki numerek i miało ją wielu w brudnych klaperskich łapach.

exy XBOXa to jak spotykanie pięknej miłości życia co 3mc, miło wspominasz ją przez lata, często do niej wracasz, nie ma pretensji o inne a i możesz zaprosić jej drugą koleżankę do co-op'a.

Opublikowano
4 minuty temu, nobody napisał:

Nier, U4, Person 5, Yakuza 0 i Kiwami, Nioh, BB, znakomite singlowe gierki z przedziału 8+/10 - 10/10 w oczekiwaniu na 3 razy dłuższy interesujący mnie linep na najbliższe 2-3 lata.

o, dzięki za podręczną listę wszystkich ciekawych gier na PS4 z lat 2013-2017

Opublikowano

Z czego NieR i NiOh są też na PC w wersjach definitywnych, ze stałymi 60 klateczkami przy najlepszej grafie. Nie trzeba wybierać między frejmrejtem a rozdzielczością, bo można mieć wszystko na jednej platformie i grać na cudownym padzie od Xbox One :kaz:

Opublikowano
26 minut temu, raven_raven napisał:

O, dzięki za podręczną listę wszystkich ciekawych gier na PS4 z lat 2013-2017

To teraz poproszę analogiczny zbiór dużych exów sp, w tym waszym taborze. 

1. Sunset

2. Scalebound

...?

Oh wait xD

Opublikowano

Tu masz podręczną liste dobrych gier na xboxa raven :)

Opublikowano

exy sp, sonbociarnia dalej w 2007 xDDD   

Opublikowano

Że też boty mają czelność wypominać o grach na ps4, gdy na zielonym szambie obesranym nie ma gier na poziomie, tego co oferuje królestwo niebieskie, oj tak im skacze gul z pyzdy, że to powinno przejść do kanonu XD

sub-buzz-23862-1470145964-1.png?downsize

A tak widzę smutnych botów przez brak gier, które mogłyby chociaż dorównać na Playstaion, no ale ni uja XD

Mają nową konsolę milion razy lepszą od PS4 Pro i nic się nie pichci, nieźle się im sprzedaję, Yeti ładnie podsumował, dekoder 720p > hdr filmy > konsola bez gier, tylko wsteczna i uj XD Boty żyją od 2001 do 2013 XD

Opublikowano

serwery za 100 zł padly, boty pewnie teraz siedzą jak  ludzie których  obudzono o 4 w nocy, otumanienie, niewiadomo  czy się kłasć czy kąpać.

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

NieR i NiOh są też na PC w wersjach definitywnych, ze stałymi 60 klateczkami przy najlepszej grafie. Nie trzeba wybierać między frejmrejtem a rozdzielczością, bo można mieć wszystko na jednej platformie i grać na cudownym padzie od Xbox One :kaz:

najstabilniejszy framerate, najlepsza grafika, najcudowniejsze bugi w które nawet dev ma wyebane :pawel:

Cytat

Nier: Automata still needs a patch on PC, 8 months later

Has square enix given up on the nier automata pc patch?

Did they ever fix the bugs? :: NieR:Automata™ General Discussions

dobrze przynajmniej że czekanie pod stołem 8 miesięcy na ochłapy z pańskiego stolu po Nioh nie poszło na marne :obama:

Opublikowano

Nier to take gra o grindowaniu?

Opublikowano

Pasjonaci Nier: Automata przekonywujący Roziego, że warto zaliczyć 3 przejścia gry:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Klapki tak oderwane od rzeczywistości, że zapominają o zayebistym community, które wydało swoje patche, a ich instalację uważają za czasochłonną, skomplikowaną, niewygodną i ryzykowną? No jakoś się nie zdziwiłem :yao:

10 godzin temu, nobody napisał:

najstabilniejszy framerate, najlepsza grafika, najcudowniejsze bugi w które nawet dev ma wyebane :pawel:

dobrze przynajmniej że czekanie pod stołem 8 miesięcy na ochłapy z pańskiego stolu po Nioh nie poszło na marne :obama:

Fanowski patch załatwia sprawę i jest full beton 4k60fps, ale dla klapka instalacja czegoś takiego pewnie przypomina przygotowania przed misją wysłania samochodu w kosmos, a już na pewno som w nim wirusy, somsiedzie :yao: Jak tam, trzeba zmienić konsolkę z amatora na PRO, żeby był stały framerate w 900p? Jak mi was nie żal :kaz:

Opublikowano

Treść posta adekwatna do nazwy użytkownika.

Opublikowano

Tylko czekałem na tą kliszę, po tylu latach na forumku mogłeś się bardziej wysilić :lapka: 

Opublikowano

Fanowski patch. xDDDDDDDDDDDDDDDd

Zaradna społeczność pc gejmerów to i dev wie że nie musi o nich dbać. Szanuję Pan Gaben

Opublikowano
1 godzinę temu, Starh napisał:

Piękna jest ta gra, a gameplay jeszcze lepszy. Ciagle dzieje się coś nowego, a przy tym można się przy gierce bardzo zrelaksować. Słowem sztos jakich mało.

Przez ten dzień od premiery miałem już masę za(pipi)istych akcji i historii do opowiedzenia. 

Najlepsza gra M$ tej generacji.

xddddddddddddddddddddddd 

Naprawdę biednie na tym Xśmieciu jest xdddddddddd 

Opublikowano
25 minut temu, nobody napisał:

Fanowski patch. xDDDDDDDDDDDDDDDd

Zaradna społeczność pc gejmerów to i dev wie że nie musi o nich dbać. Szanuję Pan Gaben

Jak działa to mógł go zrobić nawet Rozi i mam to w uju :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.