Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
13 minut temu, Szymek_PL_ napisał:

@_Be_ jak pytasz serio to  Gow srednio mi sie podobal...natomiast jesli chodzi o halo to gralem tylko w 3 i 4 na premiere ( bronie BR i DMR). Jak na pierwsze stycznosci z seria to calkiem spoko mi szlo ;)  

Aha, czyli dowód anegdotyczny jeśłi ty nie grasz w Halo 5 to znaczy, że nikt nie gra to, że GoW ci sie nie podobał to znaczy, że jest ch,ujowy. Seems legit. 

Opublikowano

Nie wiem, ale sprzedało się ponad 5 mln kopii Halo 5 na 30 mln xboxów chyba dobry wynik. Klapy się jarały, że Blooodborne przebił 2mln na 70mln PS4 xD

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Nie wiem, ale sprzedało się ponad 5 mln kopii Halo 5 na 30 mln xboxów chyba dobry wynik. Klapy się jarały, że Blooodborne przebił 2mln na 70mln PS4 xD

A taki to niby Mesjasz, którym klapersy wojują od dnia premiery :obama:

Opublikowano
6 minut temu, Szymek_PL_ napisał:

ciekawe ile dzis graczy jest na serwerach Halo 5 

nie wiem, ale graczy jest wystarczająco, zawsze jest z kim grać ;) 

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Blooodborne przebił 2mln

wow czyli 2 razy tyle co SOT w 48h xdddddddddddd

Opublikowano

Bloodbornem można akurat wojować, bo gierka jest genialna, a że sprzedało się mniej niż pączków u pani Krysi za rogiem w tłusty czwartek? Cóż, to są właśnie klapy wspierające innowacje, nowe IP i głosujące portfelem*.

*na nowe Battlefieldy albo symulację zapier.dalania z serem do nory

Opublikowano

No to tak wygląda logika 90% typów rzucających tekstami typu:

3 godziny temu, _Be_ napisał:

Także na PS4 zostaje Bloodborne, które jest spoko. No i to by bylo na tyle. Szrota można wyje.bać do smieci tam gdzie jego miejsce.

Seems legit fhuj

Ps A i BB poszło 3 mln. Jak zwykle mentalnie 2 lata w tył xd

Opublikowano

Inaczej bym powiedział. To (pipi) kosztuje 29 zł, mega hype i tylko milion?? Na 30 milionów konsol?

Opublikowano
11 minut temu, _Be_ napisał:

Nie wiem, ale sprzedało się ponad 5 mln kopii Halo 5 na 30 mln xboxów 

muchy lgną do gówna. Wiesz o co chodzi mordo

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Inaczej bym powiedział. To (pipi) kosztuje 29 zł, mega hype i tylko milion?? Na 30 milionów konsol?

Jeśli jest zainteresowanie to cena nie gra roli. Po prostu mamy hit, ale chowajcie się za dalej za średnią MC z 5 recenzji.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

jak (pipi) wielkie to i 70 mln much przyciągnie co nie papcio

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

fortnite-battle-royale-fb245f10-b504-426

Edycja:

za długo grafiki szukałem :(

Edytowane przez blantman

Opublikowano
25 minut temu, _Be_ napisał:

No to teraz powiedz ile się sprzedało Sunset Overdrivów na bonczura :yakubu:

Opublikowano

No z 20 sztuk lekko zeszło a reszta skończyła w darmowy weekend :kaz:

Opublikowano

gamegunwo jakieś 3 m-ce jest, nie no ok XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a premiera kiedy tego sunset overdrive była?

Edytowane przez Faka

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

gamegunwo jakieś 3 m-ce jest, nie no ok XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nope, od 1.07.2017 :D . Gamegunwo? Gdyby coś takiego ruszyło na PS4, to klapersy latami by były podjarane :kaz:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
14 minut temu, Yakubu napisał:

No to teraz powiedz ile się sprzedało Sunset Overdrivów na bonczura :yakubu:

No sprzedało się słabo dlatego nie mamy sequela co ja poradze :dunno: Kupiłem w pudełku, kupiłem DLC, sciągnałem z Golda co jeszcze mogłem zrobić? 

Opublikowano

Boty też ku.rwa debile, zamiast kupić SO (które jest genialne i ma feeling arkadówek z DC) to pompowały szmal w CoDy, biłbym takich ludzi.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ja dla Sunset Overdrive kupiłem Xboxa :sir:

Dla SO zamieniłem PS4 na XOS, nie żałuję. A dzisiaj chyba dokupię do kompletu Jet Set Radio, niemal identyczny fun z grania jest.

Kiedyś to były gierki... teraz co najwyżej bieganie szczurem z okularami na głowie.

Opublikowano

Gdzie boty mogą sobie pomarzyć o średniej meta tego szczura, qwa, żeby gierka vijar wciągała dupą tego sot, oj jak boli XD Ale spokojnie jest 68, może dobije do magicznej 70-tki. Za słabo refujecie bukszprytem i za mało skarbów zbieracie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.