Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dotrwałem do 1 walki  z wilkołakiem, po  drodze śmiałęm się jak głupi z braku odbić i mechaniki strzelania.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

najlepsze byyl teksty ze to wcale nie jest gra na 5h bo lizac sciany xDDDD wychodzi duzo wiecej haha ku,rwa jakie to bylo smutne growe doswiadczenie i pokazanie londynu skonczylo sie na zakamarkach malych uliczkach, kanalu i dachu :yao: 

ale przyznac ze koncept arty mieli spoko 

The_Order_1886_Concept_Art_01.jpg

The_Order_1886_Concept_Art_02.jpg

szkoda ze jak zwykle Sony zrobili wszystkich w ch.uja

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

mechaniki strzelania

Przecież całkiem przyjemna była, nic co by urywało dupe ale przyjemna, na pewno lepsza niż w trylogii Uncharted. 

Generalnie gdyby ta gra nie była tak spier.dolona pod kątem debilnych archaizmów, zbyt wielu cut-scenek to myśle, że dwójka mogłaby namieszać. Etapy w tunelach jak chodziło się z lampą wygladały tak, że jakby w takiej grafice zrobić Dead Space w stylu 1&2 to byśmy byli OBESRANI. 

Opublikowano

ja w sumie jak zagrałem to mi się nawet podobało, ale nie wybacze im tak zyebanych 'walk' z bossami w postaci qte i tego urwanego zakończenia

strzelanie też było bardzo przyjemne, no a graficznie to nawet teraz odstawia sporo produkcji 

potencjał ogromny, ale rezultat nie do końca można uznać za sukces :smutas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie no ta gra to tech demo, tak samo jak Ryse. Zero pomysłu na fajny gameplay ale na szczęscie na tyle krótkie, że obie gry skończyłem dla widoków chociażby. Z obu nic nie pamietam po za spier.dolnymi patentami, które w sequelach można by było dość łatwo naprawić. 

Opublikowano

Nie grałem w the order wiec nie wiem jak gra, ale ja tam bym przywitał sequel tej gry. Postawić bardziej na rozgrywkę jak w RE4 - dużo strzelania, walk z bossami itp. setting świetny, grałbym mocno. 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

te tech demo tez jest wydmuszkowe - zero odbic od lustrzanych powierzchni, zero interakcji z otoczeniem, zero destrukcji, nawet nie potrafili dynamicznych cutscenek zrobic przez ten silnik i np pewny wypadek ogladamy przed i po ale nie w trakcie, jeszcze by wszystko wygladalo tak jak wygladalo tak zwezyli korytarze, ze girsy czy uncharted wyglada przy tym jak sandbox

walki z bossami to chyba czolowka najgorszych starc z bossami ever

ten silnik by sie nadawal do remasterow trylogii residentow i tyle

Opublikowano

Setting swietny. Mozna bylo zrobic kalke Gears of War z coopem na 4 osoby, zamiast strzelania do ludzi dac wilkolaki, jako bossow wieksze wilkolaki i by bylo pieknie.

A tak cinematic experience weszlo za mocno :pawel: 

Opublikowano

No Man's Sky? Zawsze szanowalem :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

o super kolejny ex z ps4 do ogrania na xbox one i to w jeszcze lepszej jakosci :banderas: 

serio po co plejstejsion zyje ? aaaa juz wiem dla beki 

Opublikowano

Chcesz polatać po kosmosie? A proszę bardzo, łap No Man's Sky :sir:

Chcesz poczuć się jak pirat i pływać po przepięknym morzu? Nie ma sprawy, mamy dla Ciebie Sea of Thieves :sir:

Xbox? Zawsze szanowałem 

Opublikowano

oba guwna na 7/10 :pawel: 

Opublikowano

w co nmsa? daj spokoj, kumpel kupił to na premiere i potem chcial mi to pożyczyć, za darmo tego nie chcialem

Opublikowano

wole gierki powyżej 8 jak far cry 5, asassin creed origins, horizon zero dawn, cod ww ii 

Opublikowano
24 minuty temu, Rayos napisał:

Chcesz polatać po kosmosie? A proszę bardzo, łap No Man's Sky :sir:

Chcesz poczuć się jak pirat i pływać po przepięknym morzu? Nie ma sprawy, mamy dla Ciebie Sea of Thieves :sir:

Xbox? Zawsze szanowałem 

Chcesz poczuć się jak ludzkie guwno? Xbox fucking one jest właśnie dla ciebie! :)

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Hola hola, ten egzemplarz jest już zajęty ;/

chyba że rozciągniemy kolejke w której będzie asax i matrix he he 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.