Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

PS4 ma najlepsze jakosciowo gry. Znow na tym miernym xboxie jest pare ciekawych gier na krzyz, na ktore moge sobie pograc na PC :kaz:

5_FCF4_F7_F_BEE8_4477_9307_BF48669_B8742

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

hdmi i smigam na tv 4k. NIESTETY microsoft nie dodal hdr na pc, ale za to jest mega plynna rozgrywka 

Opublikowano

"parę ciekawych gier" i typ wrzuca forzę horizon. gust do gier tak samo cienki jak do butów :pawel:

Opublikowano

Pora to powiedzieć, nawet bez skrótu

Paolo, zamknij morde

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

4K/60 na lapku z GTX 1060 6GB? :reggie: 

a kysz ku,rwa pomiocie, na bajty mroka odpisywac

Opublikowano

Ło kurfa,  to już chyba muszę więcej filiżanek przygotować!

Opublikowano
44 minuty temu, Yakubu napisał:

"parę ciekawych gier" i typ wrzuca forzę horizon. gust do gier tak samo cienki jak do butów :pawel:

Tak szczerze na tym xboxie to nie ma duzego wyboru jesli chodzi o exy. Tasiemce pokroju gears of war, halo i inne guwniane gierki jak recore, crackdowny, quantum brejki mnie nie interesuja. Forza jeszcze jest znosna, ale reszta gier microsoftu to porazka lol.

54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

4K/60 na lapku z GTX 1060 6GB? :reggie: 

Na laptopie wiecej pracuje niz gram. Poprzedni mi sie zepsul, wiec musialem kupic jak najszybciej nowy. Za jakis czas mam zamiar zlozyc blache z gtx 1080 na pokladzie :usmiech:

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Mroku, zamknij morde

Fix

Opublikowano
17 minut temu, Mroku napisał:

Tak szczerze na tym xboxie to nie ma duzego wyboru jesli chodzi o exy. Tasiemce pokroju gears of war, halo i inne guwniane gierki jak recore, crackdowny, quantum brejki mnie nie interesuja. Forza jeszcze jest znosna, ale reszta gier microsoftu to porazka lol.

Szczerze to za wiele gierek to tam mi się nie spodobało. Sunset Overdrive to sztosior, ale na PC nie ograsz. Do tego oczywiście Cuphead, Alan Wake i jak ktoś jest fanem Uncharted to na pewno warto zagrać w Quantum Break. Do tego w miarę ok Halo Wars i Ori, reszta to meh, a już jaranko Halo, Forzą i Gearsami to megalul. No i jeszcze PUBG sztosior, ale prędzej czy później wleci na PlayStajsion.

Opublikowano

Trzeba tez przyznac, ze krolestwo niebieskie nadal wygrywa. Tyle dobrych gier wychodzi :obama: . Na xboxie bieda w (pipi) jak zawsze xd 

Opublikowano
10 minut temu, Yakubu napisał:

Szczerze to za wiele gierek to tam mi się nie spodobało. Sunset Overdrive to sztosior, ale na PC nie ograsz. Do tego oczywiście Cuphead, Alan Wake i jak ktoś jest fanem Uncharted to na pewno warto zagrać w Quantum Break. Do tego w miarę ok Halo Wars i Ori, reszta to meh, a już jaranko Halo, Forzą i Gearsami to megalul. No i jeszcze PUBG sztosior, ale prędzej czy później wleci na PlayStajsion.

Dobrze, ze mi przypomniales o Sunset Overdrive, bo to akurat jeszcze byla dobra gierka. Cuphead na dniach biore na steama. Uncharted to nawet nie porownuj do Quantum Breaka, bo to inna liga. Zadnemu fanowi serii Uncharted bym nie polecil QB. 

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

nie ma lepszej rekomendacji jak mroku, yakubu i yeti hejtujacy xboxa, az chce się polizac koxa po kabelku

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Te gejlogirsy gorsze od myszy w VR xddd

Jedno trzeba botom przyznać, każdy normalny, zdrowy na rozumie człowiek, nawet nie chce splunac na tego x-śmiecia bez gier. Boty jednak postanowili robić za błaznów i dostarczają nam od początku generacji nieustannej beki, szanuję.
Dziś bronienie crapa na 6 i setki godzin we wspólnym wylewanie guwna wiaderkami z tonacego okrętu, jutro kolejny crap który by poszedł na smartfonach, a wystarczy tylko laptop z biedronki.

Ja ci YETI mam przypomnieć gdzie ty siedziałeś, jak swego czasu do sieciowego oceanu internetu wylało się szambo recenzji The Smroder 1886?

Właśnie tu przebywałeś:

kTy1ClY.jpg

Opublikowano

Ale ten gameplay Spidermana niszczy, jutro poznamy datę premiery

Takie rzeczy tylko na PS4, a na xboxa co? sparowane gunwo od spencera z mikrofali magikala, beka z zielonych karakanów.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ten Spodermon to w końcu klon Tlou cinematic experience, czy reskin Batmana, bo już nie nadążam za tym tupaniem nóżką przegrywów bez gier. :| Ale kontynuacja Cinematic Break i kolejny TR na czasową wyłączność to by było, c'nie? 

Opublikowano

spoderman to spóźniona odpowiedz na sunset taka sama jak gow odpowiedzią na ryse

może kiedys sony samo cos wymyśli, spokojnie dzbany

Opublikowano

Nie jest to poziom Quentin break i sea of guwno :(

Opublikowano

Spiderman wygląda fajnie 

szkoda tylko że wyznawcy plejstejszyn próbują obrzydzić nawet tak dobrze zapowiadające się gierki :pechowiec:

Opublikowano

Boty jak coś wymyślą i już, że playstation musi obrzydzać wszystkim XD 

Opublikowano

Asax mówi coś o obrzydzaniu gierki XDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Boty jak coś wymyślą i już, że playstation musi obrzydzać wszystkim XD 

przetłumaczy ktoś na polski? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.