Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czyli zatrudnienie Asaxa to jedna z bomb Microsoftu na E3?

Spencer - ty draniu.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to oczywiste, asax juz po prostu skończył sea of thieves, czeka na dwójkę

Opublikowano
10 godzin temu, Ficuś napisał:

ja tam rozumiem o co chodzilo kyo i tez za tymi czasami tesknie, ja jako wtedy zatwierdzialy klap mialem cieplo widzac ta ofensywe - byly kapitalne rozwiazania w konstrukcji konsoli, wsparcie exow, co chwile jakis szpil zawsze kojarzony z plejstejszyn byl zapowiadany na x360 - microsoft dzialal jak bestia

Jakie to dobre exy miał 360 i jakie kapitalne rozwiązania w konstrukcji konsoli?

Kapitalne rozwiązania w konstrukcji to ma obecnie xox. Większą moc od ps4pro zmieścili w znacznie mniejszym pudełku, cichszym i chłodniejszym. Bierzesz go do ręki, to czujesz, że jest świetnie wykonany. Bierzesz do ręki ps4pro, to przenosisz się do lat dziewięćdziesiątych, gdy do ręki brało się podróbkę pegazusa na ruskim targu. O wyciu, strzelaniu, skrzypieniu w czasie grania już nie chciałem wspominać, ale wspomniałem ;p.

Opublikowano

Nie wiem co tam miał w konstrukcji (chyba nie za dużo bo się psuły) ale ta konsola była przemyślana od początku do końca czego nie można powiedzieć o PS3

- osiągnięcia

- cross game chat

- XBL Arcade i ogólnie wsparcie dla maluczkich devów

- łatwe tworzenie i portowanie gier

- i mój rodzynek - menu nie chodziło jak gówno obsrane

Opublikowano

o to chodzilo

Opublikowano

Nic tak nie zachęcało do zakupów cyfrowych na ps3 jak sklep ładujący sie pół godziny. Pamiętam jak przynajmniej 2 razy chciałem cos kupić ale ochota przeszła zanim doszedłem do gry w sklepie. Teraz na ps4 to jakby inna firma i inny sklep wszystko tak śmiga :)

Opublikowano

no nawet jak nie chcesz nic kupic to ci zapyerdola z konta 195zl i musisz wydać prawda blant? wspanialy sklep

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

no nawet jak nie chcesz nic kupic to ci zapyerdola z konta 195zl i musisz wydać prawda blant? wspanialy sklep

nie przypominaj. Nigdy więcej karty nie podepne do sony. Kupiłem yakuze 6 za te skradzione mi pieniądze i niech się (pipi)ą. Od teraz tylko pudełka na ps4 a jak coś w cyfrze to albo xbox albo steam.

Opublikowano

jakbym kupił jakuzę w cyfrze bez możliwości odsprzedania to sam bym jebał Sony :obama:

Opublikowano

No wolałem te kradzione pieniądze wydać na yakuze i dac zarobić sedze (niech wiedzą że ludzie kochają yakuze) niż kupić god of war w cyfrze. W dodatku znając fanów playstation łatwiej mi będzie sprzedać pudełko god of war niż pudełko z yakuzą :D  BTW  największą zbrodnią jest to że masz 2 lata na wydanie z portfela kasy bo inaczej znika. Musiałem już ją wydać. Nie dośc że ci z konta zabierają i oddać nie chcą to jeszcze dają ci limit czasu na wydanie w sklepie (a naprawdę przez prawie 2 lata nie miałem co na psn kupić). Na koncie ms usa mam 1 dolara już 5 lat i nadal tam leży :D  Nigdzie w regulaminie xbox live czy steam nie ma że kasa z portfela może zniknąć.

Opublikowano

@blantman skąd to info że pieniądze mogą zniknąć?

Edit a dobra Sony zmieniło warunki użytkowania.

Cytat

(ix) Użytkownik ma obowiązek wykorzystać fundusze w ciągu 24 miesięcy od daty ich dodania do portfela PSN.

http://legaldoc.dl.playstation.net/ps3-eula/psn/e/e_tosua_pl.html

No co za jełopy xD

Opublikowano

typowe chuyowe sony, jak ja tej (pipi)vy nienawidze za to jak sie stoczyli przez lata

Opublikowano

Cytując IX akapit w szóstej części Regulaminu

Cytat

(ix) Użytkownik ma obowiązek wykorzystać fundusze w ciągu 24 miesięcy od daty ich dodania do portfela PSN.

sony_bullshit_anim4.gif

Pardom, Kyo edytował wcześniej:( 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nie ma gdzies dopisane, ze uzytkownik ma obowiazek wielbic sony ponad wszystko i cieszyc sie ze sraja mu na glowe?

Opublikowano

Tego nie ma, jest za to:

Cytat

20. Prawa użytkownika i zakres naszej odpowiedzialności 
20.1. Nie wykluczamy ani w żaden sposób nie ograniczamy naszej odpowiedzialności za:
20.1.1 śmierć lub obrażenia ciała wynikające z naszego zaniedbania lub zaniedbania ze strony naszych pracowników, agentów lub podwykonawców;
20.1.2 oszustwo lub świadome wprowadzenie w błąd;
20.1.3 wszelkie inne zobowiązania, których nie można wykluczyć ani ograniczyć zgodnie z obowiązującym prawem.

20.2. W świetle warunków przedstawionych w punkcie 20.1 nasza odpowiedzialność ogranicza się do kwoty 50 GBP (lub jej równowartości w walucie lokalnej) i jest to jedyne zadośćuczynienie, jakiego może dochodzić użytkownik.

Czyli życie klapa jest warte 50 funciaków :dynia:

W przeliczeniu jakieś 240 zł, tyle co roczny abonament na kebaby dla karolka. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

kurde to jak klap zejdzie to nie starczy nawet na przyjazd smieciarki? 

Opublikowano

Jak sobie przypomnę bodajże E3 z 2005 roku i MS z pokazami Condemned czy Kameo, a to badziewie z zeszłego roku z samymi "console exclusive" to boli jak MS lezy i kwiczy... 

Opublikowano

smierc za sony warta 50funtow xddd pieknie wytrenowali klapersow

Opublikowano

50 funtów? tyle żeś wart pier,dolony klapie tfu

Opublikowano

Abstrahując to kto zgadnie ile jesteście warci dla MSu ;)

1 minutę temu, Rayos napisał:

A ile warty jest bot albo fag? 

Zgadnij! :D Dam podpowiedź. To M$.

Opublikowano

Mniej niż Ziobro

Opublikowano

milan wygrywa dwa wiaderka z wodą:lapka:

Opublikowano

<cieszy się jak głupi>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.