Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

najlepsze ze nawet taki ficus bedzie mogl ograc na tym swoim xboxie z kosza dla powodzian takie klasyki z og xboxa jak conker czy kotor

szkoda ze i tak nie zagra

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A więc Spencer nie kłamał z tym Conkerem dawno temu. Jak ja tego faceta szanuję.

A o Scalebound na pewno nic nie wiedział, to nie jego wina.

Opublikowano

Nie ma takiego dowodu, jest nagroda pół miliona funtów dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że Phil Spencer wiedział o skasowaniu Scalebounda. Istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.  Jest nawet taka wypowiedź Majora Nelsona, który zrobił tę słynną konferencję w Los Angeles. Powiedział zmęczony do swojego pracownika "zrobiłem coś strasznego, ale imię Spencera pozostanie nieskalane". Z tego można by wywnioskować, że on po prostu nie raczył Spencera o tym poinformować. Head of Xbox wie tylko, to co napiszą na twitterze, a tam o tym nie pisano. 

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

Jest nawet taka wypowiedź Majora Nelsona, który zrobił tę słynną konferencję w Los Angeles. Powiedział zmęczony do swojego pracownika "zrobiłem coś strasznego, ale imię Spencera pozostanie nieskalane".

Co za klasa, lojalność. :banderas: Xbox to nie tylko konsola, ale też marka i styl bycia. Idee które warto śledzić.

PlayStation? Tradycja piracenia, cebulactwa i Harnasia.

Xbox? Świadomi gracze, od zawsze mekka HC.

PlayStation? Co?? XDD

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co za klasa, lojalność. :banderas: Xbox to nie tylko konsola, ale też marka i styl bycia. Idee które warto śledzić.

PlayStation? Tradycja piracenia, cebulactwa i Harnasia.

Xbox? Świadomi gracze, od zawsze mekka HC.

PlayStation? Co?? XDD

No chyba kur.wa nie.

X360 = piracenie na potęge, gears of war na 16 rund po nocach, harnasie i napyerdalanie żony w tle. Nigdy w konsolowym życiu nie zaznałem takiej patologii, jak u szczytu popularności GoW w naszym kraju.

Opublikowano

to klapy nie mieli gierek na ps3 wiec przyszli robic syf z buciorami, teraz wrocili do szamba i na live pelna kulturka

Opublikowano

Pełna kulturka, bo zostało kilku niedobitków wiernych marce.

Opublikowano

Chyba z chu.ja spadłeś :dynia:

Jestem prawdopodobnie jedynym polakiem z ilością oryginalnych gier na X360 powyżej 1000 sztuk, więc trudno żebym musiał kraść lub kumplować się ze złodziejami.

Wystarczyło mi przeglądanie allegro i for konsolowych, 85% konsolorzy grających na 360-tce walczyło na iExtreme czy jak się ta przeróbka nazywała.

Opublikowano

Co prawda, to prawda. Ktoś musiał żyć pod kamieniem, że nie widział jaka skala piracenia była w Polsce za czasów X360

Opublikowano

U moim otoczeniu po fali banów przy okazji premiery MW 2 to już nikt nie piracił, ale nie obracałem sie w okół patologii to nie wiem. 

Opublikowano

Jak ktoś pracował i miał podobnych znajomych, to mógł nie mieć żadnych piratów wśród znajomków. A jak ktoś chodził jeszcze do gimbazy czy liceum i ciułał z kieszonkowego, to pewnie miał w znajomych prawie samych piratów.

Opublikowano

kolejne darmowe remastery od Microsoftu? Jak ja cię Spencer królu szanuję :xboss: 

Opublikowano

ms z dzisiejszych czasow najbardziej szanuje graczy (serwis, usługi, jakość wykonania) i nie da sie z tym dyskutować

Opublikowano

a tam nowe gerki

Opublikowano

Sea of Thieves, darmowy remaster ośmioletniej gry o tajemnicach brokeback mountain, ikonka XBOX w windowsie, zwiastująca przeniesienie tej platformy na PC - jest dobrze!

Opublikowano

A co mnie obchodzą inni ja nie piraciłem na x360 i wszystkie gry co mam w gamertagu są legitnie przeze mnie kupione czy to cyfrowo czyw pudełku. Żadne dzielenia kont, kupowanie kont czy trefne klucze etc.  Dla mnie piractowo skończyło się wraz z końcem liceum w 2004 roku a i wtedy jakoś już dużo kupowałem oryginałów na pc.

Opublikowano
1 minutę temu, kermit napisał:

ms z dzisiejszych czasow najbardziej szanuje graczy (serwis, usługi, jakość wykonania) i nie da sie z tym dyskutować

graczom wychodzi na dobre gdy korporacja od czasu do czasu  wyj.ebie się na ryj 

Opublikowano

Blant - idealne potwierdzenie na to, że posiadacze PC są legalni.

Paolo - zarzucanie mi złodziejstwa :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.