Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

najlepsze ze nawet taki ficus bedzie mogl ograc na tym swoim xboxie z kosza dla powodzian takie klasyki z og xboxa jak conker czy kotor

szkoda ze i tak nie zagra

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A więc Spencer nie kłamał z tym Conkerem dawno temu. Jak ja tego faceta szanuję.

A o Scalebound na pewno nic nie wiedział, to nie jego wina.

Opublikowano

Nie ma takiego dowodu, jest nagroda pół miliona funtów dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że Phil Spencer wiedział o skasowaniu Scalebounda. Istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział.  Jest nawet taka wypowiedź Majora Nelsona, który zrobił tę słynną konferencję w Los Angeles. Powiedział zmęczony do swojego pracownika "zrobiłem coś strasznego, ale imię Spencera pozostanie nieskalane". Z tego można by wywnioskować, że on po prostu nie raczył Spencera o tym poinformować. Head of Xbox wie tylko, to co napiszą na twitterze, a tam o tym nie pisano. 

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

Jest nawet taka wypowiedź Majora Nelsona, który zrobił tę słynną konferencję w Los Angeles. Powiedział zmęczony do swojego pracownika "zrobiłem coś strasznego, ale imię Spencera pozostanie nieskalane".

Co za klasa, lojalność. :banderas: Xbox to nie tylko konsola, ale też marka i styl bycia. Idee które warto śledzić.

PlayStation? Tradycja piracenia, cebulactwa i Harnasia.

Xbox? Świadomi gracze, od zawsze mekka HC.

PlayStation? Co?? XDD

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co za klasa, lojalność. :banderas: Xbox to nie tylko konsola, ale też marka i styl bycia. Idee które warto śledzić.

PlayStation? Tradycja piracenia, cebulactwa i Harnasia.

Xbox? Świadomi gracze, od zawsze mekka HC.

PlayStation? Co?? XDD

No chyba kur.wa nie.

X360 = piracenie na potęge, gears of war na 16 rund po nocach, harnasie i napyerdalanie żony w tle. Nigdy w konsolowym życiu nie zaznałem takiej patologii, jak u szczytu popularności GoW w naszym kraju.

Opublikowano

to klapy nie mieli gierek na ps3 wiec przyszli robic syf z buciorami, teraz wrocili do szamba i na live pelna kulturka

Opublikowano

Pełna kulturka, bo zostało kilku niedobitków wiernych marce.

Opublikowano

Chyba z chu.ja spadłeś :dynia:

Jestem prawdopodobnie jedynym polakiem z ilością oryginalnych gier na X360 powyżej 1000 sztuk, więc trudno żebym musiał kraść lub kumplować się ze złodziejami.

Wystarczyło mi przeglądanie allegro i for konsolowych, 85% konsolorzy grających na 360-tce walczyło na iExtreme czy jak się ta przeróbka nazywała.

Opublikowano

Co prawda, to prawda. Ktoś musiał żyć pod kamieniem, że nie widział jaka skala piracenia była w Polsce za czasów X360

Opublikowano

U moim otoczeniu po fali banów przy okazji premiery MW 2 to już nikt nie piracił, ale nie obracałem sie w okół patologii to nie wiem. 

Opublikowano

Jak ktoś pracował i miał podobnych znajomych, to mógł nie mieć żadnych piratów wśród znajomków. A jak ktoś chodził jeszcze do gimbazy czy liceum i ciułał z kieszonkowego, to pewnie miał w znajomych prawie samych piratów.

Opublikowano

kolejne darmowe remastery od Microsoftu? Jak ja cię Spencer królu szanuję :xboss: 

Opublikowano

ms z dzisiejszych czasow najbardziej szanuje graczy (serwis, usługi, jakość wykonania) i nie da sie z tym dyskutować

Opublikowano

a tam nowe gerki

Opublikowano

Sea of Thieves, darmowy remaster ośmioletniej gry o tajemnicach brokeback mountain, ikonka XBOX w windowsie, zwiastująca przeniesienie tej platformy na PC - jest dobrze!

Opublikowano

A co mnie obchodzą inni ja nie piraciłem na x360 i wszystkie gry co mam w gamertagu są legitnie przeze mnie kupione czy to cyfrowo czyw pudełku. Żadne dzielenia kont, kupowanie kont czy trefne klucze etc.  Dla mnie piractowo skończyło się wraz z końcem liceum w 2004 roku a i wtedy jakoś już dużo kupowałem oryginałów na pc.

Opublikowano
1 minutę temu, kermit napisał:

ms z dzisiejszych czasow najbardziej szanuje graczy (serwis, usługi, jakość wykonania) i nie da sie z tym dyskutować

graczom wychodzi na dobre gdy korporacja od czasu do czasu  wyj.ebie się na ryj 

Opublikowano

Blant - idealne potwierdzenie na to, że posiadacze PC są legalni.

Paolo - zarzucanie mi złodziejstwa :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.