Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, ping napisał:

Sea of Thieves, darmowy remaster ośmioletniej gry o tajemnicach brokeback mountain, ikonka XBOX w windowsie, zwiastująca przeniesienie tej platformy na PC - jest dobrze!

screenshot__3_.png

1f914.png

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 528,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Serwis streamingowy, a portowanie swojego lineupu na blachę to dwie inne rzeczy.

Z drugiej strony dla mnie gitara, mogłem ograć Gearsy 4 na POTĘŻNEJ maszynie z super rozdziałką i niesamowitym framerate bez potrzeby korzystania z upłynniacza.

Opublikowano
1 minutę temu, ping napisał:

portowanie swojego lineupu na blachę to dwie inne rzeczy

Przecież MS zawsze tak działał. GFWL i tego typu rzeczy to nie jest nic nowego. 

Opublikowano

a co mnie to obchodzi? jest ikonka Playstation na pulpicie pozwalająca zagrać w gry na Playstation? Jest. 

To jest prawdziwy zwiastun przyszłości która nadejdzie. Ta niedoskonała dziś aplikacja za jakiś czas  ulegnie poprawie i zastąpi pudło pod TV zwane konsolą. Czy tego chcemy czy nie.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sony będzie udostępniało swoje gry na PC w ten czy inny sposób, jak ktoś myśli, że będzie inaczej, to można tylko rozłożyć ręce z politowaniem. To są dla nich dodatkowe pieniądze, z których nie zrezygnują jak nacisk akcjonariuszy będzie coraz większy. Tak samo jak nintendofagi myślały, że Nintendo nigdy nie będzie wydawać DLC do swoich gier albo udostępniać IP na innych platformach, a dzisiaj DLC do gier Nintendo to chleb powszedni, tak samo jak i pierwsze podrygi ich IP na rynku mobilnym.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

W te gry z PS NOW nie da się komfortowo grać plus jakość pozostawia wiele do życzenia, tylko Plejka

Opublikowano

ciekawe jakiego laga miałby w tej apce człowiek ziarno xD 

Opublikowano

Usluga od Sony nie dziala? A to mi zaskoczenie.

Opublikowano
a tam nowe gerki
:rotfl:
Dzisiejszy dzień to zloto. Wygłodniale kundle dostały odpady z poprzedniej generacji i z wrażenia robią laskę spencerowi. W przerwie od wylewanie guwna za pomocą wiadra, pograją sobie w 15 letnie gierki. (pipi)aniec nieźle ich wytresował.
:dynia:
Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zwłaszcza w perspektywie tego, że Nvidia testuje obecnie (ponoć) idealną usługę streamingową. Growy Netflix to przyszłość branży, gdzie nośniki będą tylko gratką dla kolekcjonerów.

Czyli dla casuala ok, tak jak w przypadku Netflixa, gdzie wybór jest ograniczony i chcąc sięgnąć po jakąś niemainstreamową perłę trzeba szukać - o zgrozo - wydania DVD na drugim końcu świata.

Opublikowano

Liczba stron w dziale xone: 2

switch:2

ps4: 5.

Dobrze ze boty tworzą tematy na maire "screenshoty" bo zmieściliby się z grami  w statusach.

Bardzo dobry wyznacznik gdzie się gra a gdzie się robi  zdjęcia.

Opublikowano

ok to przerzucamy wszystkie tematy gier z xboxa 1 i x360 ktore sa w BC i zobaczymy ku.rwa czy bedziesz taki fifarafa

Opublikowano

Jeszcze trzymacie nieboszczyków, ta 2 strona wam się nie należy. Same "e co gracie", "konsola zeżarla mi  cd", "przetłumaczcie mi  power off by  czezare" i "scalebound".

Opublikowano

chyba zainstaluje sobie rdr na weekend i specjalnie dla milana zagonie bydło do zagrody

Opublikowano

Pisałem kiedyś, xox przekonuję tylko tymi remasterami za free. Kupię ten wehikuł czasu kiedyś tylko tym celu.

Opublikowano

Boli ku..a boli, ale exów nie będzie,  dobrze schowane.

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Pisałem kiedyś, xox przekonuję tylko tymi remasterami za free. Kupię ten wehikuł czasu kiedyś tylko tym celu.

i-dont-understand-gif-10.gif

Opublikowano

God-of-War_20180401055339.png

haha ale ta gra bedzie zalosna, bedzie smutna jak ryj tego dziecka hahah no ale nowosc bo moge ubrac mu roznego rodzaju sukienke :yao: 

Edytowane przez kubson

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.