Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W Polsce będzie cenzura tak jak w Wolfie II w Niemczech. Na całym świecie będzie się skakać Wałęsą, a w Polsce podmienią go na kaczafiego xd

i jeszcze bonusowe dlc gdzie misją jest zapier,dolenie księżyca

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

zapisuje wszystkie pomysly, go on.

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Liczba stron w dziale xone: 2

switch:2

ps4: 5.

Dobrze ze boty tworzą tematy na maire "screenshoty" bo zmieściliby się z grami  w statusach.

Z czego 1/4 tematów zamkniętych, 1/4 jakiś Japońskich tworów, które nikogo nie obchodzą, 10 Yakuz i cała masa tematów na 1-2 strony. Jest się czym chwalić xD

Opublikowano

Wszędzie są śmieci, tylko że po wymazaniu mam:

1

2

4

wygrałeś

Opublikowano
33 minuty temu, kermit napisał:

bd517f801831ccb4da719344da64f73e.jpg

xdddddddddd

zaraz pęknę z tego nadęcia 

na forumku krytykuje się serie Halo za patos, ale prawda jest taka że przygody zielonego motocyklarza są 100x bardziej samoświadome i autoirocznicznie od bardzo dojrzałego, zawsze poważnych przygód wkurzonego Kratosa  gdzie wszystko oprócz seksu jest brane na serio 

Opublikowano

Ty tak serio teraz z tym serio?

Opublikowano

czy jesteśmy mężczyznami? 

Opublikowano
15 minut temu, asax napisał:

zaraz pęknę z tego nadęcia 

na forumku krytykuje się serie Halo za patos, ale prawda jest taka że przygody zielonego motocyklarza są 100x bardziej samoświadome i autoirocznicznie od bardzo dojrzałego, zawsze poważnych przygód wkurzonego Kratosa  gdzie wszystko oprócz seksu jest brane na serio 

Nie kumam,  dlaczego gow miałby być autoironiczny xD

W sensie to zaleta?

Nie pij już wody z kranu asax.

Opublikowano

nie mówię żeby z GoWa robić autoparodie, ale gdy przez wszystkie części gdy pompujesz balon (bez skojarzeń) to przydałoby się od czasu do czasu popuścić trochę powietrza. Wystarczyłoby jakieś małe mrugnięcie okiem (zwłaszcza że teraz przy zmianie konwencji byłoby wiele okazji do tego). Kto wie może znajdą się w grze takie małe smaczki (?) 

ale co ja się tam znam, już się nie odzywam. Po prostu ta seria nigdy do mnie nie trafiała 

Opublikowano

No nie znasz się, nie rozumiesz, do tego rzucasz serią Halo która miała miec  serial robiony przez Spielberga,  którego zwiastun wcale nie był pompatyczny xD

zdecydowanie musisz zreazlizować receptę i  ZM.

Opublikowano

nie było żadnego zwiastuna  serialu xD ten serial nie ma nawet obsady, reżysera, niczego. Przestań ćpać milanie 

Opublikowano
3 godziny temu, kubson napisał:

God-of-War_20180401055339.png

to gierka z App Store czy Google Play?

Opublikowano
4 minuty temu, asax napisał:

nie było żadnego zwiastuna  serialu xD ten serial nie ma nawet obsady, reżysera, niczego. Przestań ćpać milanie 

był krótki filmik  z aktorami, do tego pije.

Opublikowano

jak ten guwniak sie swieci xd zeby klapy zauważyli co sie zmienia w obrazku xdd

Opublikowano
9 minut temu, kermit napisał:

jak ten guwniak sie swieci xd 

to od promieniowania rakotwórczego wydzielanego przez to immersyjne dzieło

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

był krótki filmik  z aktorami, do tego pije.

abstrahując od tego że wyskakujesz z porównaniami do serialu jak filip z konopii i jak  bezsensowanie i głupie jest porównywać dwa różne media (gry i seriale) to Halo nawet w takich serialach czy filmach już dawno przestały być tylko patetyczne:

Edytowane przez asax

Opublikowano
4 godziny temu, kermit napisał:

bd517f801831ccb4da719344da64f73e.jpg

xdddddddddd

Oby mieszkańcy tego bloku dostali solidne odszkodowanie za takie gówno na bocznej ścianie, wstyd, wartość mieszkań pewnie ładnie spadła.

Biedna Warszawa, pierw pomnik smoleński, teraz drwal z rudym  :/

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał:

Biedna Warszawa, pierw pomnik smoleński, teraz drwal z rudym  :/

Podobno następne będzie to

88f5b155f97cb5bbgen.jpg

Opublikowano

Silni heteroseksualni mężczyźni w grze dla mężczyzn a nie jakieś niańczenie dzieciaka  

Opublikowano

Czekam na recenzję tego żula od łamania płyty z Way Out.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.