Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nie, to tylko debil

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Skończcie już jaranko tym gowem, ta gra ledwo dobiła do 95 na meta xD na dobrą produkcje musimy poczekać jeszcze 6 miesięcy ;)

Opublikowano

spiderman? Jak dobije do 90% to będzie dobrze

Opublikowano
7 godzin temu, YETI napisał:

Zamiast tak pluć na siebie, to lepiej odpalcie mesjasza Kratosa. Expert, jak tam GoW? 

8/10, to max co może z tego być. :smutas:  

Opublikowano

Ok, zamykamy powoli ten bar mleczny.

Opublikowano

zaraz kazdy skończy gowa, rare wrzuci patcha do sot i znowu xbox będzie orał :)

Opublikowano

Ten nowy GoW jest tak fajny ze niweluje mi obrzydzenie do PS4 wypracowane przez klapow

Opublikowano

No mysle ze wlasnie do e3 max, bo potem od stezenia autyzmu w odpowiednich tematach i fapowania do gifow wszystko wroci do normy i bede znowu przykrywac sciereczka ten chinski plastik

Opublikowano

a jak dla mnie to ten gow, to kolejny sik po horizonie ze nawet nie chce grac. kupilem limitke, doszedlem do jakiegos jeziora. nudne f h.ooy to wszystko. walka dretwa, dialogi i fabula jak w jakiejs telenoweli w polsacie. gdyby nie grafika, to by 95% gimbazjanow nawet nie splunela na ten tytul. ale sredni, jednoplatformowy posiadacz pssmiecia to wlasnie taki 'untermensch'. wracam do pc master race i do dobrych konsol (xbox one x + Switch). Pssmiech potrzebny bedzie znowu na zime jak bedzie trzeba ogrzac mi mieszkanie.

Opublikowano

To ty jestes jednym z tych oszolomow co zakladaja konta na mc by dac grze 0?

Opublikowano

tak

Opublikowano

Graj dalej. Dla mnie przez kilka godzin nowy GoW też był nudny, ale jak już w końcu siadło, to momentami ciarki przechodzą od zajebistości :obama:

Opublikowano

I przeczytaj artykuł o poprzednich częściach w PSX żeby poznać srol

Opublikowano

I graj na najtrudniejszym poziomie trudności bez nasłuchiwania i zgaszonym świetle

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Najpierw weź się za książki - bez tego ani rusz.

Opublikowano

I graj tylko z dobrymi znajomymi!

Opublikowano

Potwierdzam. Na party non stop beka podczas grania w tego GoWa

Opublikowano

Mam nadzieje że xbox weźmie sobie na chociaz roczną wyłącznosć tego tomb raider spier,dolinę :sapek:

Spierdo,li nam średnią

Edytowane przez milan

Opublikowano

A mi się gow po meksyku bardzo podoba.  Dzisiaj znowu sesja 2,5 h z konsolą i tak od 3 dni codziennie minimum 2 h. Mesjasz to dla mnie nie jest ale bardzo dobra gra po drętwym początku. Zobacze co będzie dalej. Z minusów to co zwykle. Musiałem przestać grać o 12 w nocy bo konsola jest za glosnana na nocne granie i budzi tych co chcą już spać. Niestety moje ps4 odlatuje przy gow. O tyle to dziwne że najczęściej jest cichutka przy walkach i innych efektowynych scenach a przy spokojnych rozmowach  z synem nawala na makasa jak jumbo jet. Miałem podobnie w horizon i nioh. W sumie tylko mistrzowie z naughty dog spowodowali że przy uncharted 4 zapomniałem na jakim gównianym plastiku gram. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.