pattro 181 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) A w avatarze ps4 Oj tam :D już nie :D Edytowane 30 Września 2017 przez pattro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dadzik90 0 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ma to swoje plusy ;) można karty sprzedać drożej niż na innych platformach, a liczba graczy będzie rosnąć. Póki co widać, że wielu graczy jeszcze nie ogarnia i gra składem ze zgraniem 40-50Chciałbym na takich trafić:) ciągle złote składy i zgranie 100 mi się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza
rici747 1 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) A wersja na switcha nie ma zapewne wsparcia aplikacji EA SPORTS™ FIFA 18 Companion na telefon i na stronie www? Edytowane 30 Września 2017 przez rici747 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Kuuuu,rwa ale żem przegrał wczoraj przed snem 2:5,a tak było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Niesprawiedliwie, więc nie twoja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Pytanko, odpalam fifke wybieram manchesterutd i nie ma Ibrahimovicia ?? WTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ma to swoje plusy ;) można karty sprzedać drożej niż na innych platformach, a liczba graczy będzie rosnąć. Póki co widać, że wielu graczy jeszcze nie ogarnia i gra składem ze zgraniem 40-50Chciałbym na takich trafić:) ciągle złote składy i zgranie 100 mi się trafia A w której lidze jesteś? Bo ja kończę dopiero 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Pytanko, odpalam fifke wybieram manchesterutd i nie ma Ibrahimovicia ?? WTF ? A łatka się ściągnęła? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja pier,dolę powiem Wam, że meczyki w pociągu w drodze na domóweczkę w praktycznie identyczną FIFĘ co na "dużej" konsoli to przeżycie warte każdych pieniędzy. Coś wspaniałego jak ktoś nie posiadający Switcha mówi, że w sumie to on chyba sobie to kupi przy najbliższej okazji, bo doświadczenie jest jedyne w swoim rodzaju. Pozdrawiam znad morza. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja pier,dolę powiem Wam, że meczyki w pociągu w drodze na domóweczkę w praktycznie identyczną FIFĘ co na "dużej" konsoli to przeżycie warte każdych pieniędzy. Coś wspaniałego jak ktoś nie posiadający Switcha mówi, że w sumie to on chyba sobie to kupi przy najbliższej okazji, bo doświadczenie jest jedyne w swoim rodzaju. Pozdrawiam znad morza. Może się mylę, ale to Fifa może być system sellerem Switcha w naszym kraju. Kumpel, który gra w każdą edycję od 08 na konsolach Sony (PS3 i PS4) zadzwonił do mnie wczoraj, że już grał w 18 i że jest świetna, więc żebym ponownie kupił XO albo PS4.. Jak mu powiedziałem, że kupiłem na Switcha i gram sobie poza mieszkaniem w Ultimate'a to słyszałem zrycie w głosie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To chyba spełnienie marzeń ludzi grających w Fife, granie w każdym innym miejscu niż dom/mieszkanie i to jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To ile osób z forum ma tą wersję Fify ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tak jakby to mialo znaczenie czy kupilo sto osob z forum czy jeden jak i tak z soba nie zagracie bo ea nie ogarnelo Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 tylko nie mówcie że jest Ultimate Team na switchu bo poważnie rozwaźę zakup na gwiazdkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Johnny Bravo 1 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja już się jaram jak pochodnia,tylko mój portfel niekoniecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To nie mowimy ze jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 tylko nie mówcie że jest Ultimate Team na switchu bo poważnie rozwaźę zakup na gwiazdkę ;) Nawet ikony są. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Panowie, zacząłem grać pierwszy raz w FUT i mam parę pytań do Was: - czy opłaca się trzymać większą grupę kart niż pełny skład? - jak rozwijają się piłkarze? Karty jednorazowe rozumiem działają tylko na najbliższy mecz, prawda? Więc lepiej je trzymać na jakieś ważne spotkanie? Apropos rozwoju - czy dzięki progressowi można zrobić upgrade karty brązowej w srebrną itd? - dlaczego jedne karty piłkarzy mogę sprzedać a inne nie? albo ja nie ogarniam jak. Mam paru słabeuszy w klubie a nie wiem jak mogę się ich pozbyć - jak kupować? w sensie co się bardziej opłaca - paczki czy pojedyncze karty, ale wybrane? Teraz pytanie w sumie bardziej jeśli chodzi o Switcha - jest jakaś opcja żeby konsola podczas uśpienia pozostała online? Trochę ta mobilność jest ograniczona wymogiem non stop online w FUT. Zdarzy się, że połączenie rozłączy i po meczu a z konraktu grajkom pobrało... Swoją drogą bardzo fajny tryb a gra zaskakująco dobrze "przeportowana". Edytowane 1 Października 2017 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Warto mieć kart na dwa składy i zmieniać je, żeby nie musieć używać kart kondycji. Nie da się podnieść rangi karty z brązowej na srebrną. Niektórych kart nie możesz sprzedać, bo je wygrałeś za jakieś mecze albo wyzwania, możesz ich tylko puścić za 0 albo wrzucić ich do wyzwań budowania składów. Ja preferuję kupowanie na rynku transferowym, ale niekiedy (bardzo rzadko) w paczce za 7500 albo 15000 trafisz gracza wartego 100 - 200 tysięcy, więc czasem warto poryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ok, zaczynam kumać chyba ten tryb. Podszedłem do niego jak do jakiejś wariacji kariery a tu jednak zmiany są zdecydowanie dynamiczniejsze, a gra może praktycznie toczyć się bez rozgrywania meczy? Bo narazie "wyzwania budowania składu" mnie wciągnęły a mecze rozgrywam dopiero jak już krucho z monetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Kup sobie bonus do każdego meczu z katalogu. Najlepiej na początku te z +1000 coins. O ile masz punkty, za które się kupuje. W katalogu można też kupić powiększenie listy transferowej i listy obserwowanych aukcji. Można też kupić na wypożyczenie różnych zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Faktycznie, rozładowałem tera Switcha od 100 do 0 grając tylko przenośnie i zwolnień animacji nie miałem. Czyli coś jest narzeczy z tym nagrzewaniem jak się pogra na TV. Wczoraj po egzaminie byłem z ekipą na mieście coś zjeść, odpaliłem im fifę i nie wierzyli xD. Jedzenie dawno zjedzone, a oni siedzą i grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dadzik90 0 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Kup sobie bonus do każdego meczu z katalogu. Najlepiej na początku te z +1000 coins. O ile masz punkty, za które się kupuje. W katalogu można też kupić powiększenie listy transferowej i listy obserwowanych aukcji. Można też kupić na wypożyczenie różnych zawodników.W wersji na Switcha nie ma katalogu ani punktów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi