Opublikowano 12 listopada 20204 l Tu liczy się każda setna, więc wrzucajcie screeny, a nie marudzenie, że będzie lepszy czas. Każdy będzie miał kiedyś lepszy czas.Ogólnie uważać, 19 okrążeń i koniec paliwa, auto staje i pipa się robi jak stanie w połowie kółka, a trzeba dojechać zrobić screen [emoji23][emoji23][emoji23]Czas aktualny: 1.32.392Dawać dokładne czasy, będę robić listę co pół dnia. Przypominam, że czas musi być bez wykrzyknika.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Chciałem do Was dołączyć ale za cholere nie ogarniam. Jezdzi sie bardzo nieintuicyjnie...po prostu dziwnie. Nie wiem czy to kwetia ogolnie modelu jazdy w FM czy tego konkretnwgo samochodu ale serio, moja insignia lepoej skreca i hamuje xD Jakbym prowadzil jakis autobus.... No nic, jutro sprobuje znowu :-P
Opublikowano 12 listopada 20204 l 1 minutę temu, Magik napisał: Chciałem do Was dołączyć ale za cholere nie ogarniam. Jezdzi sie bardzo nieintuicyjnie...po prostu dziwnie. Nie wiem czy to kwetia ogolnie modelu jazdy w FM czy tego konkretnwgo samochodu ale serio, moja insignia lepoej skreca i hamuje xD Jakbym prowadzil jakis autobus.... No nic, jutro sprobuje znowu :-P Na początku jest takie wrażenie, w szczególności jak się grało wcześniej w Forze Horizon czy Gran Turismo, ale gwarantuje Ci ze z każdym okrążeniem okiełznanie tej bestii sprawia ogromna satysfakcję i zaczynasz doceniać ta fizykę, uwazam ze minusem tej gry jest złudne poczucie prędkości, wchodzisz w zakręt w który masz wrażenie ze wejdziesz Insignia jak to nazwałeś a okazuje sie Porsche leci w krzaki, dziwisz sie czemu a to okazuje się ze zakręt pod katem 90 stopni wchodzisz przy 100-120km/h wiec czego sie dziwić ze jest podsterowny.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Dziwnie się jeździ ale całkiem satyfsakcjonujaco. Wrzucam taki czas żeby było cokolwiek. Muszę poznać model jazdy i wyczuć to hamowanie.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 27 minut temu, eX4cT_PL napisał: (...) złudne poczucie prędkości(...) W punkt. Dla mnie serio 70km/h i 150 km/h w tej grze wygląda tak samo przez co za cholere nie wiem kiedy przestać hamowac . No i samo zachowanie auta w zakrecie mi nie pasuje. Jest jednoczesnie podsterowne i nadsterowne. No ale nic...jutro dam grze drugą szansę.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Z jakiej Wy kamery gracie, że macie takie problemy? Z wnętrza uczucie pędu jest takie jak trzeba.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ja zawsze z wnętrza gram albo maska lub spod zderzaka. Nie ogarniam jak można w "symulacje" np. grać z widoku całego samochodu. Mam wrażenie jakbym karton prowadził wtedy
Opublikowano 12 listopada 20204 l Po 6 okrążeniach zszedłem do takiego wyniku. Przysiądę w weekend i spróbuję to poprawić, bo coś za szybko taki czas zrobiłem. Edytowane 12 listopada 20204 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ale, że 1.27? Zastanawiam się czy to jest możliwe czy jakiś wałek [emoji848][emoji848]
Opublikowano 12 listopada 20204 l O kurde tylko trzech mocnych zawodników, a 4. miejsce w zasięgu. lol Tak myślałem, że poniżej 1:30 to nie problem tylko trzeba pograć. 1:27 bez szans.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 1.30.977 Marcinwawa1.32.103 eX4cT_PL1.32.392 PiPoLiNiO1.32.937 orion50
Opublikowano 12 listopada 20204 l 24 minuty temu, Marcin_wawa napisał: O kurde tylko trzech mocnych zawodników, a 4. miejsce w zasięgu. lol Tak myślałem, że poniżej 1:30 to nie problem tylko trzeba pograć. 1:27 bez szans. Pad czy kółko?
Opublikowano 12 listopada 20204 l 1,27 to zdecydowanie nie na moje nerwy, o 4 miejsce można powalczyć.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Chłopy które wykręciły taki czas na pewno jeżdżą na kolkach, z manualnymi biegami - rozumiem, że też w ustawieniach auta można grzebać?
Opublikowano 13 listopada 20204 l Poniżej 1:30 będzie ciężko zejść . Edytowane 13 listopada 20204 l przez DumaDyma
Opublikowano 13 listopada 20204 l 1.30.753 DumaDyma1.30.935 eX4cT_PL1.30.977 Marcinwawa1.31.533 PiPoLiNiO1.32.937 orion50