Opublikowano 24 września 20177 l szansa na dlc z dodatkowymi potworami jest bardzo duża, ale zobaczymy co zrobią, bo mogą też pojsc w stylu frontiera czyli dawać spore dlc-dodatki z nowymi potworami ale też nowymi mechanikami a nawet rodzajami broni tak czy siak licze na długie wsparcie dla gry, nawet jeśli na starcie nie będzie aż tak dużo. 15 obecnie pokazali, zwykle chociwają conajmniej kilka potworow z pozniejszych etapow gry, chociaz tutaj odrazu pokazali glownego bossa (ale troche fabuła tego wymagała), myśle że oprócz tego ognistego ogromnego bossa będzie też coś w stylu altereon i fatalisa, czyli opcjonalni bossowie w end game tutaj macie skróconą wersje dzisiejszego pokazu z tgs z angielskim objaśnieniem
Opublikowano 24 września 20177 l Autor System z frontiera chyba osobiscie by mnie bardziej zadowolił, niż co kilka lat zaczynać od zera. Jednak pewnie bardziej im się opłaca rzucać na rynek nowe czesci.
Opublikowano 24 września 20177 l Albo takie wielkie paczki z klasycznymi mapami danej generacji i kilkunastoma potworami. Ciekawi mnie tylko jak to z rankami by wyglądało, najfajniej jakby każde kolejne DLC dawało jakiś nowy rank, z bestiami z danej odsłony i z podstawki, trochę variantów, podgatunków i byłby git.
Opublikowano 26 września 20177 l na Konsole i Gry pojawiły się preordery na limitki monhuna na Ps4 i X1. 6 stów zapodałem refy w odpowiednim dziale, jakby kto był zainteresowany, nie ma jeszcze preorderów na zwykłe wersje. Za to na powerplay są preordery na zwykła wersję a nie ma na limitki ;)
Opublikowano 26 września 20177 l http://www.ppe.pl/news/53693/ps4-pro-i-ps4-slim-w-motywach-z-monster-hunter-world-gran-turismo-sport-oraz-call-of-duty-wwii.html Na ppe piszą, że limitkę Prosiaka bez problemu kupi się w Polsce, wie ktoś coś o tym(Rayos?) Na Facebooku monhuna nie widzę żadnej informacji o tym.
Opublikowano 26 września 20177 l Insajderzy mówią, że będzie Nic więcej nie wiem. Ale z drugiej strony- dlaczego miałby ten prosiak NIE BYĆ w Polsce dostępny?
Opublikowano 26 września 20177 l O ile się nie mylę, to limitki konsol na ogół dla Japonii były, a w takim wypadku
Opublikowano 25 października 20177 l Tego się nie spodziewałem ale to będzie pierwsza gra, która dostanie polskie napisy. Nieźle dbają o polskich graczy, że nawet takie egzotyczne gry zaczynają lokalizować. Edytowane 25 października 20177 l przez Faka
Opublikowano 25 października 20177 l Lol to bedzie masakra. Od 15 lat gra ma swoje ustalone nazwy itemiow i sprzetu a teraz to bedzie (pipi)a show gownianych prob przetlumaczenia dziwacznych nazw ktore po polsku bedzie beda brzmialy rownie absurdalnie co w bloodborne. Ni chyba ze menusy beda po angielsku a tylko napisy pod scenkami po polsku ale to tez glupota bo fabuly w mh prawie nie ma. A te strzepy co beda raczej nie wymagaja tłumaczenia Tak czy siak ja sie trzymam zdala od poslkich tlumaczen. W razie tragedii ze nie bedzie do wyboru ang to bede sprowadzal gre z UK
Opublikowano 25 października 20177 l Spokojnie Yano, te spolszczenie czy co tam Cenega przygotowuje będzie w formie ściągania aktualizacji także raczej gra na płycie będzie po angielsku, a jak chcesz pograć po polsku to będziesz musiał ściągać pakiet językowy, to tak samo w Wieśkiem było (gra na płycie po polsku ale jak chciałeś po angielsku to trzeba było ściągać), różne pakiety językowe i to samo z Dying Light. Edytowane 25 października 20177 l przez Faka
Opublikowano 26 października 20177 l Włąsnie Yano, spokojnie, jesteśmy w tej samej sytuacji, ja nie zamierzam grać w polsku z dokłądnei temu samego powodu co Ty - nie po to porzez 10 lat uczylem sie nazw przedmiotow, potworow miejsc itd itp zeby nagle wszystko to wywalic do kosza
Opublikowano 30 października 20177 l Autor Czytałem, że dla każdego z plusem, ale nie wiem czy to potwierdzone info.
Opublikowano 30 października 20177 l To może być najlepsza gra do coopa od dłuższego czasu. Wiem, wiem że były inne monhunty, ale poza mną to mało znajomków ma konsole inne niż polystation.
Opublikowano 30 października 20177 l Autor Na forum akurat sporo osob grało w MH na 3ds, tylko brak tam sensownej komunikacji, strasznie mnie to w(pipi)ialo. Tutaj na lajcie się party zrobi i mozna polować Edytowane 30 października 20177 l przez Shen
Opublikowano 31 października 20177 l Wreszcie kutku mać. Mam nadzieję że nie będzie drastycznej róznicy ps4-ps4pro. Już upgradowałem 3DSa dla 4U, ps4 nie chcę.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego...
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ty grales kiedys w jakiegos MH czy tylko tak dla beki to piszesz bo ci shooterki online nie podeszly xd?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Betę sprawdzę, ale cudów się nie spodziewam. Będzie ten sam nowotwór jak w Destiny 2, jeno w wykonaniu slaszerowym. Uganianie się za nowymi ciuszkami i mieczami/ siekierkami różniącymi się statystykami, a i tak walka będzie beztechniczną młócką polegającą na sprowadzeniu do zera kreski życia większych paszczaków w towarzystwie e-kolegów. Oczywiście obowiązkowo nawalamy przez 31 minut i 17 sekund w świecący się jak psu jajca kuper, bo z przodu niemiluch będzie niewrażliwy. Nic ciekawego... matka wie że ćpiesz? prowo albo prawdziwy d.... monster nie ma nic wspolnego z destiny, a system walki jest lepszy niż w dark souls