Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Po kupnie nowego trenera spada TS, jest jakiś sposób, aby go podbić lub szybciej osiągnąć granice ponad 90? Czy pozostaje granie meczy?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 106,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja myslalem, ze ma rower w druzynie

• Okazało się że mi mój chiński smartfon robi jakiś ruch w sieci - pewnie chiński backdor ( pisze to z komórki, więc mam nadzieję że wy małe zolte (pipi) podsłu(pipi)ące to przeczytacie - gardzę wami)

Opublikowano

Da się, używasz (wchodząc do składu) tactical training na piłkarzach i familarity boost na trenerze. Zdobywasz je za różne aktywności (podgląd masz w MC RECORDS)

Opublikowano

na pc jest już od rana, dużo nowych zdjęć ;)

Opublikowano
  • Autor

Zawsze jak sobie mysle,ze konami cos spapralo i gola z dystansu nie da sie juz wsadzic,to chlop mi strzela takie cos.

W becie wpadalo znacznie czesciej,ale tam sie gralo lepszymi zawodnikami,mam sobie team lvl 2 i wypadl mi Teodorczyk,chlop po statystykach ovr 79 nic specjalnego,ale na boisku bestia,silny,lufa ,wykonczenie ustawienie sie,wlasnie ktos pisal osatatnio,ze takimi graczami najwiecej jest fanu z grania i to prawda,

dostalem tez Suareza i po ograniu paru meczow,nie chce mi sie go uzywac on na  lvl team lvl 2 poprostu przenika i laduje prawie wszytsko.

Ogolnie przegralem mysle ze z 50 meczy w my club i lagi to mialem max w 3,switenie gra sie w to wersje i nie trace bramek z glowki jak w 17 non stop.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

MA ktoś z was tego szczura skuna Aguero ? gościu ma overall 87 a jest gorszy od jakiegoś napastnika z 70, masakrycznie słaby jest, wszystko przegrywa, setki marnuje WSZYSTKIE. Nie pojęte to dla mnie jest.

Opublikowano

Data packa jak cos pozmienia to dajcie info kiedy bedzie OF. Najlepiej z linkiem. No i jak cos to pisac na spary. Wyperdol zawsze w cenie.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

U mnie pozmieniało ale nie dawałem apply live update tylko aktualizacja się pobrała i przy włączeniu gry coś się tam pozmieniało np zdjęcia piłkarzy i wygląd. Natomiast nic nie pousuwało z OF a tego się bałem.

Opublikowano

Ogralem jelopa 3:1 koniec meczu. A ten pauza i czeka. Az wyjde sam czy co? Ale jak ja w(pipi)am to jest cycus. Yebane pozery.

Opublikowano

Tak, przeciągają bo:

a) liczą, że ci się śpieszy

b) kombinują coś z łączem

c) modlą się o awarię twojej sieci.

Dzisiaj czuję się jakbym nie umiał w PESa.

Opublikowano

Ta gra ma coś spier...nego przy sterowaniu po zdobyciu gola, teraz strzeliłem na 2:1 i nagle wszystko wolne, prawie nie można bronić a piłkarze ledwo się ruszają i nie, nie jest to stamina. Czyżby rak taki jak w fyfie ?

Opublikowano

Ta gra ma coś spier...nego przy sterowaniu po zdobyciu gola, teraz strzeliłem na 2:1 i nagle wszystko wolne, prawie nie można bronić a piłkarze ledwo się ruszają i nie, nie jest to stamina. Czyżby rak taki jak w fyfie ?

Też to odczuwam. Grałem właśnie z polaczkiem cebulaczkiem, który miał dużo mocniejszy skład w MyClub (puchar o to nowe losowanie więc filtr siły drużyn nie obowiązywał) i mnie z początku cisnął ale jakoś strzliłem mu bramkę a potem drugą. Od tego momentu nie mogłem wyjśc ze swojej połowy, bullshity typu podaje obrońcą gdzie dookoła niego jest 4 zawodników a ten podaje do napastnika co kończy się przejęciem i szansą przeciwnika. Do tego widzę, że cebularze już mają jakiś patent na kick-off'a i leci od razu długa laga i typ jest sam na sam.

Opublikowano

No typ nawet nic nie zmienia w ustawieniach i nagle dostaje zrywu a moi nagle jakby w guwnie biegali. Pyerdolnientum Konamientum.

Opublikowano

No przecież w grze jest player emotions i team spirit to mogą dziać się różne cuda.

Opublikowano

Cuda tak ale nie takie oszukiwanie, teraz gralem z typem 600 siły miał ale skład średni, miałem 14 strzałów 9 na bramkę, z 5 setek i nic nie strzeliłem, albo słupki albo niemożliwe piłki bronił. Wg mnie gra musi rozpoznać że na koncie były kupowane coinsy i wtedy jest to jakoś zmieniane, tak jak w z(pipi)... fifie

JA wiem kiedy jestem słabszy i czuje kiedy mi mecz nie idzie, wtedy odpuszczam, ale tutaj byłem lepszy, gość nie istniał a i tak gola strzelił z kija i wygrał

Jak będzie tak dalej to sprzedaję to (pipi) i kupię football managera na pc i będę miał coś przy czym się nie będe denerwował że mikrotransakcje 

Edytowane przez PlastikowySmalec

Opublikowano

Cisne i cisne. Gosc nawet ze swojej polowy nie moze wyjsc ale no nie strzelisz i (pipi). Setki powinny byc setkami. Wqurwia tamie guwno. W tym temacie wyleje caly jad i pomyje jakie posiadam w (pipi)e. QUUUUUUURWA?!?!?? 52)2=5=5)9)9)6)6)

Opublikowano

Niepojęte dla mnie, 1 punktu mi brakowało do awansu do 8 dywizji, remis 1:1 i nagle moi stoją na środku i przeciwnik sobie biegnie jak nigdy nic, żadna kontra po prostu rak gry, (pipi)e tą grę, sprzedam za 100zł żeby mieć na fm

Opublikowano
  • Autor

Czy nie można poprostu zagrać w ta gierkę bez spiny?

Ja nie wiem ,jakieś teorię spiskowe ciągle,że gra pomaga innym.

Strzały nie wchodzą, obrońcy nie reagują,ja dostaje czasami solidny w(pipi) ale w pesie widać że chłopaki ograniaja i z nim sobie nie pogram.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No staty czesto takie ze laduje z 20 strzalow. 3/4 tego celne. Typ 2, jeden z dupy i wygrywa. Nie gram w pilki od wczoraj ale bramki to losowosc.

Gralem wczoraj z polakiem. Mowil zebym w opcjach dal pass support na lv3 bo defaultowo jest na 1. Cos w tym jest, podania juz tak nie chodza ale czesciej pilka leci w brame.

Powrot do 7 dywizji.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Ja zauwazylem ze czeste sa takie sytuacje jak sie traci pierwszemu gola. Moze to cos zwiazanego z tym emotions w czasie meczu?

Dobrze wiedziec ze to nie moje widzimisie ze jak trace jakas bramke to potem moge nakur,wiac strzaly i kazdy laduje w bramkarza albo zaczynaja po slupkach nakur.wiac w sytuacjach ktore zawsze wchodza. Pol biedy jak jakos wcisne w koncu tego gola ale jak nakur.wiasz a rywal sobie kopnie ot tak i wpada mu druga bramka to orzy bloodborne takiej kur.wicy nie dostawalem

Opublikowano

Wiekszosc osob to dostrzega. Czemu nie moze byc zachowany balans, neutralnosc. Albo twoj skill robi różnicę albo nie. A nie ze gra Cie wciska w obrone bo teraz przeciwnik musi pograc. No qurwa nie, nadal w tym temacie rządzi Pes6