Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja myslalem, ze ma rower w druzynie

• Okazało się że mi mój chiński smartfon robi jakiś ruch w sieci - pewnie chiński backdor ( pisze to z komórki, więc mam nadzieję że wy małe zolte (pipi) podsłu(pipi)ące to przeczytacie - gardzę wami)

Opublikowano

Uwielbiam silnik odpowiadający za fizykę w tej grze, kolizje to coś pięknego

Opublikowano

Nom, pamiętam jakie wrażenie wywarło to na mnie w PES 2014. A co to będzie w 2019... Z przyjemnością oglądam meczyki na YouTube i wygląda to kapitalnie - każde przyjęcie piłki, zwód, potknięcie się...

Opublikowano

no ale wali klocka przy tej cieszynce trzeba przyznac

Opublikowano

Nie? Śmieszne, że nawet taką cieszynkę musieli zmienić - serio? Aż takie wtyki ma EA, że poszli do Cristiano i zaproponowali mu kasę za wyłączność pozycji wyprostowanej only in FIFA?

"I będziesz się garbił w PESie po stokroć, a pozycja Twa sugerować walenie klocka będzie"...

Opublikowano

Dalczego w 2018 nie ma Balbueny w Corinthians (WHU) i Arthura z Gremio (Barca)?

Opublikowano

Dlatego sam sobie porobiłem transfery. Jeszcze trochę pogram w 2018, więc warto było. Ale brak tych dwóch w grze to już przesada.

Opublikowano

Zacząłem sobie sezon Premier League po zrobieniu transferów i niestety, chociaż miałem nadzieję, że tym razem wskoczę na wyższy poziom i będzie się fajnie pykało na SuperStar… Nie. To jest fakt, że w tej grze nie da się grać i wygrywać na tym poziomie czegoś więcej niż pojedynczych meczów. Szkoda, bo Top Player jest z kolei za łatwy, a gameplay w tej grze jest jak narkotyk. Mam nadzieję, że w 2019 będzie pod tym względem lepszy balans.

Opublikowano
21 minut temu, krzyhu923 napisał:

Zacząłem sobie sezon Premier League po zrobieniu transferów i niestety, chociaż miałem nadzieję, że tym razem wskoczę na wyższy poziom i będzie się fajnie pykało na SuperStar… Nie. To jest fakt, że w tej grze nie da się grać i wygrywać na tym poziomie czegoś więcej niż pojedynczych meczów. Szkoda, bo Top Player jest z kolei za łatwy, a gameplay w tej grze jest jak narkotyk. Mam nadzieję, że w 2019 będzie pod tym względem lepszy balans.

Co za bzdury, jestes zwyczajnie za słaby .

Opublikowano

Chciałbym to widzieć, jak napyerdalasz ligę angielską Chelsea od A-Z i bez powtarzania meczów ją wygrywasz. Może Barceloną da się wygrać hiszpańską, nie wiem, nie grałem.

Edytowane przez Gość

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 11.08.2018 o 23:37, krzyhu923 napisał:

Mam podobnie z tymi poziomami.

• 1 rok później...
Opublikowano

master league na poziomie legend to istna szkola zycia. Kombinuje z ustawieniem, zmniejszaniem suwakow agresji zarowno w defensywie i ofensywie (zauwazylem, ze jak jak pressuje rywala to ta gnida gra jeszcze szybciej i dokladniej :wallbash:) i staranie z odpowiednim wyciskaniem z druzyny mietnot jaka otrzymuje sie na poczatku sezonu mozliwego maximum. Na poczatku przeciwnik walil mnie na tym, ze  puszczali pilke z ok. polowy boiska na skrzydla idzie centra i bach jeden gol w plecy.