Jump to content

SNES Classic

Shen

Recommended Posts

Cena $80

http://kotaku.com/nintendo-announces-snes-classic-1796418700

• Contra III: The Alien Wars™
  • Donkey Kong Country™
  • EarthBound™
  • Final Fantasy III
  • F-ZERO™
  • Kirby™ Super Star
  • Kirby’s Dream Course™
  • The Legend of Zelda™: A Link to the Past™
  • Mega Man® X
  • Secret of Mana
  • Star Fox™
  • Star Fox™ 2
  • Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting
  • Super Castlevania IV™
  • Super Ghouls ’n Ghosts®
  • Super Mario Kart™
  • Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™
  • Super Mario World™
  • Super Metroid™
  • Super Punch-Out!! ™
  • Yoshi’s Island™

Super że dwa pady i gierka nigdy nie publikowana. Super że tyle legendarnych gierek (Zelda, Supa Metroid, Mario RPG, Finale). I tylko żal Chrono Triggera, ale i tak jest to sprzęt wart zakupu day one.

Ależ to jest śliczne! Amerykańce dostaną oczywiście swoją paskudną wersję :devil:

624OYZW.jpg

Edited by _A_

Wiadomość podjarała mnie bardzo :) Ale po przeanalizowaniu odpuszczam. Raz, że nie mam za bardzo sentymentu do SNESa. Do NESa mam z tytułu Pegasusa, do N64 jeszcze bardziej, bo to pierwsza konsola jaką miałem. Ale SNES? Ominął mnie. Dwa, że na dużym telewizorze te gry wyglądają średniacko. O wiele bardziej wolę w takie gry grać na padlecie z WiiU. No i trzy, że interesujące mnie gry z SNESa mam na WiiU. Tak więc odpuszczam temat i czekam na Mini N64

Guest Orzeszek

Super że dwa pady i gierka nigdy nie publikowana. Super że tyle legendarnych gierek (Zelda, Supa Metroid, Mario RPG, Finale). I tylko żal Chrono Triggera, ale i tak jest to sprzęt wart zakupu day one.

Ależ to jest śliczne! Amerykańce dostaną oczywiście swoją paskudną wersję :devil:

624OYZW.jpg

to pewniak? myślałem ze na europe rzuca amerykanska wersje

Guest ragus

DDQtdPfXYAIGSEY.jpg

NES mnie nie interesował, jako że w 2017 roku da się grać bez grymasu w dosłownie kilka gierek. Tutaj sytuacja jest oczywiście zupełnie inna, na myśl o wystukiwaniu komend w Final Fantasy VI na tych kolorowych guziczkach mam wzwód.

A jeszcze jak zaraz go złamią i wgra się całą bibliotekę, o jezu.

Edited by ragus

Swoją drogą skąd Microsoft wiedział o Snes Classic ? Czyżby dogadywali właśnie współpracę w kwestii gier na Nintendo 64 Classic ? :o

możliwe, mają współpracę z graniem online switch<>xo a jak wyjdzie kiedyś classic n64 to rdzeń gier na tą konsole to były gry od rare.

Co do SNESa Classic, super, szkoda że nie ma całej kolekcji DKC i możliwość ściąganie gier ze sklepu nintendo.