Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wkurzają mnie z tymi gamecubowymi grami, wolniej sie chyba nie da dodawać nowych gier, mają szczeście że przy ultimate rodzinnej cebuli to jest takie tanie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja mam steam decka z emudeckiem i większością biblioteki gamecube i nie muszę czekać opłacając abonament jak korporacyjny piesek.Jeszcze gdyby te ich romy miały jakieś achivmenty czy coś to fajnie się wbija w gierkach retro a tak to usługa dla frajerów
Opublikowano 56 minut temu56 min Każdą korporacje jak mogę to okradam. Może nie aż tak jak ludzie wkładający nowość PlayStation do paczkomatu po weekendzie
Opublikowano 43 minuty temu43 min Z GC to leca w chuja pieknie. No ale pewnie trzeba jeszcze rozkminic czy dana gra nie bedzie lepszym remasterem za 250zl.
Opublikowano 27 minut temu27 min 28 minut temu, devilbot napisał(a):Każdą korporacje jak mogę to okradam tak trzeba żyć
Opublikowano 24 minuty temu24 min Ja nie rozumiem czemu nie mogą dodać do tego swojego abonamentu gier ze wszystkich ich konsol. Jakby tak zrobili to bym się nie bawił w żadne konsolki z androidem, tylko kupił switcha i opłacił abonament. Jeszcze by mogli więcej zarobić, bo do gier z ds i 3ds mogliby wypuścić dodatkowy mały ekranik mocowany do switcha przez usb c.
Opublikowano 20 minut temu20 min Oni mogą dodać swoje gry wydane przez nich ale nie zrobią tego bo wrzucają co jakiś czas żeby było głośno o abonamencie.Z innymi wydawcami to muszą ustalać indywidualnie i wątpię czy zobaczycie kiedykolwiek w abo np NBA street na gamecuba w której można odblokować postacie z uniwersum Mario
Opublikowano 13 minut temu13 min Pewnie w połowie generacji albo na sam koniec rzucą właśnie rewolucyjny drugi ekran i rysik za 2 bomby nie wierze że to odpuszczą. Chłopy wrzuciły nawet virtual boya żeby opchnąć kawałek plastiku