November 2, 2024Nov 2 Zwolniło mi się jedno miejsce w rodzince, tej najbogatszej z grami z N64. Ktoś chętny? Opłaciłem wczoraj na kolejny rok od 1 listopada moją ekipę. 36 złotych wychodzi za osobę. Najlepiej blikiem i wchodzisz do gry. Zapraszam
November 22, 2024Nov 22 Promocja teraz jest taka, ze kupujac abonament NSO, w dowolnej wersji na rok, otrzymuje sie dodatkowy kod na to samo co sie zakupilo, i mozna sie z kims podzielic. Wazne do 1 grudnia chyba
November 28, 2024Nov 28 Fajny kalendarz dla abonentow Nintendo Switch Online Calendar 2025 (for Nintendo Switch Online members only) - My Nintendo Store Wysylka 2,99 ojro. Nabilem wczoraj w robocie sporo tych monet z auto battle w fire emblem heroes i zamowilem ze 12 plakatow i kalendarz za frajer xd
November 28, 2024Nov 28 Nawet dwa kalendarze sa, ja juz czekam na swoje. Ostatnio zamowilem tez wachlarze z mario party, przypinki z brothership i okladki mario bros w formacie a4. Wysylaja w fajnych pudelkach z zewnatrz tektura a w srodku super mario. Mialem wiekszosc bonusow z tej stronki, wydalem tysiace punktow A zaraz nowy rok to znow, jak co roku, bedzie mozna nabic sporo monet w NSO na kolejne
November 28, 2024Nov 28 No ja wlasnie mam gołą ścianę w gabinecie i jak zobaczyłem te fajne paczki plakatów z gb i gba w duzym formacie 50x70 to grzech było nie zamówić. Te z mario 1-3 w a4 też łyknąłem. Trzeba bedzie ramek nakupic w ikei xd Nie wiem czemu zawsze żyłem w przeświadczeniu, ze tego do PL nie wysylaja albo wysylaja za jakis chory pieniadz, a nie 3 ojro(byloby darmo bo chcialem na promce pada n64 kupic za 35, ale sold out sie zrobil zanim sfinalizowałem koszyk )
December 3, 2024Dec 3 Testris jak by ktos tesknil za wersja NES: https://www.nintendolife.com/news/2024/12/nintendo-expands-switch-onlines-nes-library-with-another-classic-next-week
December 4, 2024Dec 4 Mogliby wrzucic jeden update z rozpiska a nie tak codziennie z dupy cos oglaszac.
December 8, 2024Dec 8 8 godzin temu, Belzebub napisał(a): Witam, chętnie dołączę do rodzinki Czy ktoś może mnie przyjąć? Mam nadal wolne miejsce. Jak jesteś chętny to pisz na PW.
January 8Jan 8 24 minuty temu, Homelander napisał(a): Kolejny rok Panowie! Przedłużamy? Ja chętnie Do pajgiego napiszę @Paolo de Vesir
January 8Jan 8 6 minutes ago, Daffy said: Ja chętnie Zawołasz resztę? Bo niektórzy mają inne nicki na forumku i rodzince
January 8Jan 8 Ogarnę, widzę że jeden jest już gościem na forumku (nyu) to albo znajdę kontakt jakiś do niego albo zwolni się miejsce Potwierdzeni: 1.Ja 2.Greg 3.Sebas @Luqat - sorki za zawołanie, patrzę po pw i ostatecznie jednak nie byłeś w rodzince @Cukrowy
January 9Jan 9 7 godzin temu, Daffy napisał(a): Ja chętnie Do pajgiego napiszę @Paolo de Vesir Ja już nie mam Switcha więc odpadam. Dzięki za zorganizowanie tego wszystkiego.