Opublikowano 8 lipca8 lip Wkurzają mnie z tymi gamecubowymi grami, wolniej sie chyba nie da dodawać nowych gier, mają szczeście że przy ultimate rodzinnej cebuli to jest takie tanie
Opublikowano 8 lipca8 lip Ja mam steam decka z emudeckiem i większością biblioteki gamecube i nie muszę czekać opłacając abonament jak korporacyjny piesek.Jeszcze gdyby te ich romy miały jakieś achivmenty czy coś to fajnie się wbija w gierkach retro a tak to usługa dla frajerów
Opublikowano 8 lipca8 lip Każdą korporacje jak mogę to okradam. Może nie aż tak jak ludzie wkładający nowość PlayStation do paczkomatu po weekendzie
Opublikowano 8 lipca8 lip Z GC to leca w chuja pieknie. No ale pewnie trzeba jeszcze rozkminic czy dana gra nie bedzie lepszym remasterem za 250zl.
Opublikowano 8 lipca8 lip 28 minut temu, devilbot napisał(a):Każdą korporacje jak mogę to okradam tak trzeba żyć
Opublikowano 8 lipca8 lip Ja nie rozumiem czemu nie mogą dodać do tego swojego abonamentu gier ze wszystkich ich konsol. Jakby tak zrobili to bym się nie bawił w żadne konsolki z androidem, tylko kupił switcha i opłacił abonament. Jeszcze by mogli więcej zarobić, bo do gier z ds i 3ds mogliby wypuścić dodatkowy mały ekranik mocowany do switcha przez usb c.
Opublikowano 8 lipca8 lip Oni mogą dodać swoje gry wydane przez nich ale nie zrobią tego bo wrzucają co jakiś czas żeby było głośno o abonamencie.Z innymi wydawcami to muszą ustalać indywidualnie i wątpię czy zobaczycie kiedykolwiek w abo np NBA street na gamecuba w której można odblokować postacie z uniwersum Mario
Opublikowano 8 lipca8 lip Pewnie w połowie generacji albo na sam koniec rzucą właśnie rewolucyjny drugi ekran i rysik za 2 bomby nie wierze że to odpuszczą. Chłopy wrzuciły nawet virtual boya żeby opchnąć kawałek plastiku
Opublikowano 31 lipca31 lip Ktoś kojarzy czy ma że mną rodzinkę na Nintendo cwelu? Przedłużamy?@easye ?
Opublikowano 31 lipca31 lip 15 minut temu, XM. napisał(a):Ktoś kojarzy czy ma że mną rodzinkę na Nintendo cwelu? Przedłużamy?@easye ?jak coś to ja się chętnie dołączę
Opublikowano 31 lipca31 lip 8 godzin temu, XM. napisał(a):Ktoś kojarzy czy ma że mną rodzinkę na Nintendo cwelu? Przedłużamy?@easye ?Na pewno przedłużamy, a kiedy się kończy?Jutro policzę osoby może będzie można w końcu kogoś doprosić bo mieliśmy blokadę przez za szybkie zmiany w 1 roku.